kizlar merhaba size bir sorum olacakti 7 haftalik hamileyim fakat inanilmaz midem yaniyor sizdede bu problem varmi ?
canım , kotuyum, canım sıkılıyo gıbı negatıf seylerı dusunursen tabıkıde ınsan bı yerden sonra psıkolojık olarak coker. bebısını dusun. dogduktan sonra yapıcaklarını. gır netten bebek kıyafetı bak. yada baska ıslerle ugras. ınan ıyı gelıcektır. kendını dınlemek hıc ıyı bısey degıl. senın yasadıgın sorunlar hepımızde var. ama kişinin bakıs acısı herseyı degıstırır. mesela ben sabahın korunde kalkıyrum ve artık sabah bulantılarım basladı, ıgrenc bır duygu. yemek yemeden gecmıyor. bırseyler atıstırp arabaya bınıyorum ıse gelıyorum. aksam 6 ya kadar calısıyorum. eve gıtmem 7. evde yemek varsa ne ala yoksa yemek yap, ye ve yat uyu. uykuya doyamıyorum resmen ve eşimin yuzunu gunde bı saat goruryorum yemek yerken oda. haftasonu desen bi supurgeyapıyorum nefes nefese kalıyorum. evi bok goturuyo resmen :) normalde su yasadıklarımı ıkı hafta yasasam cidden depresyona gırerdım ama suan okadar mutluyum kı cunku bebeısım var içimde ve yasadıklarımın nedenı o. ıyı kotu neyse ondan gelıyor. ben memnunum hayatımdan yınede ve sabah bulantım bıle olsa somurtmak yerıne gulebılıyorum herseye. o yuzden bakış acınızı degıstırın bıraz. depresyon depresyon dıye dıye depresyona gırıyruz ..
inan bana tüm yaşadıkların bende yaşıyorum ayrıca bebekten dolayı çok mutluyum,ama bu ruh hali de sürecin bi parçasıymış herkes böyleyse sorun yok demektir.
sen başkalrına kızdın galiba :) eşim oruç tuttuğu için 7 de işten çıkıp yemek hazırlıyorum buna da çok şükrediyorum ve eminim sevabı daha fazladır.
herkese mutlu hamilelik süresi diliyorum
yok kuzum ya nıye kızayım. sadece üzülüyorum sizin ıcın. en mutlu gunlerımız bunlar. kotu hıssetmesın kımse ıstıyorum. eleştırım fazla oldu sen benım kusuruma bakmahepımız ıyı olucaz yakında su ıkı ay bı gecsede rahatlasak
koptum resmen :) valla bnede kız hıssedıyorum ama bakalım kutudan ne cıkıcak
:)) EVET YAA daha çok goruruz. herkes diyordu kalbini duyunca heyecanlandım diye ben de ilk kez bugün görünce mutlu oldum. hep korkuyordum bir şey olur diye sevincimi yaşayamamıştım.
bugün düşünüyorum kendi kendime sırıtıyorum sonra duygulanıyorum.
ne güzel bir duygu. doğmadan böyle doğunca nasıldır kimbilir.
bebeğini istemeyen veya kabullenemeyenleri bile anlarım ,biran o konuma düşmüş gibi hissettim kendimi . dün gece sebepsiz hiç bir sorun yokken banyayo gidip onu kaybetme korkusuyla ağladım bu süreç böyle garip işte
😃 hep burda herkes acıklı azıcık gülelim demi ama çocuklar motive olsun içimizde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hıc bır konuma dusmedın canım benım. sadece sebepsız yere kendımızı uzmek bana sacma gelıyor. mutlu olalaım, zorlayalım kendımızı deme ıstdım bende..yanlıs anlasıldım sanırım bıraz. tekrar kusura bakma
Biz ağladık eşimle kalp atışına kaydettik canım sıkışınca dinliyorum
hehe :) aynen ya sen guldur boyle bızı hep :)
yoksa benim de mutlu bi hamilelik geçirmek en büyük isteğim bebeğin psikolojisini direkt etkilediğine eminim huzurlu bebekler için şartama bazen insan farketmiyo kendini sağol gene de
kızlarrrr benim sat 29 mayıs tüp bebekle gebe kaldımı 26 haziranda 270 değerle öğrendim sonra 28 de değerimin 750 ye çıktığınıda öğrendim... bgn 4+6 oluomuşum tüp bebek drm ayın 9 na verdi randevu verdi ben dayanamadım bgn başka dr a gttim karnımdan baktı kese göremedi ama gebesin korkma bütün bulgular onu gösterio dedi tekrar beta hcg istedi... sizler ne kadarlık ken kese gördünüz korkmama gerek yok deme????:18:
Bende de var ... İlk oğlumda böleydi 9 ay böyle oldu... Otomotıkman midende bulanır ... Bana gavıscon verdi ıyı gelıyor
demicem işte ozamna erkek cıkıyornisan dıycem bne kız olsun
Bende de var ... İlk oğlumda böleydi 9 ay böyle oldu... Otomotıkman midende bulanır ... Bana gavıscon verdi ıyı gelıyor
Kızlar uykusuzluğa o kadar dayanamıyorum ki öğlen arası eve gittim yarım saat uyudum ama çok sıcak hava şuan yanıyo her tarafım yürürken mahfoldum hayatta çıkmam dışarı bu ne sıcaktır böle İzmir yanıyo bayılcaktım nerdeyse
Yok canim sakin ol ben de 5+2 de keseyi gordum. Simdi 6+4 oldum. Bakalim haftaya da kalbini dunlicez insallah dutabiliriz. Sen sakin ol. Kalbini ferah tut arkadasim. Hayirli olsun
Canim ya gaviscon kullanilabiliyor mu. Benim de reflum var. Gerci doktora nexium ictim bisey olur mu demistim o da ilacin B grubu oldugunu ve herhangi bir problem yaratmiycagini soylemisti. Ama ben yine de kullanmiyorum. Gaviscon daha hafif onu kullanayim bari. Bir de rennie nin daha hafif bir ilac oldugunu biliyorum
Sağol canım cevap verdiğin için korkuyorsun ister istemez evham yapmayayayım diyorum ama hormonlarım benimle oyun oynuyor aynen senin gibi gece uykusu yok bana içim daralıyor sıkılıyor ağlamak istiyorum... Sabahta tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ama bugün doktorum da söyledi bol su tüketin arkadaşlar çok öndmliymiş sakın ihmsl etmeyin ben biraz saldım devamlı da çişe gidince artık su falan içmemeye başladım 😊😊
ayy bu wc konusu bende de var.abdest alıyorum daha namaza durmadan bi daha.içsen bi türlü içmesen bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?