anlayamadım üst bacağının altına mı alt bacağının altına mı koyuyorsun. bende imkanı yok sırtüstü uyuyamayanlardanım.10 gün tavana baksam dursam öyle uyuyamam ilerde ne yaparım bilmiyorum.
evet cnm olur nıye olmasınkı ozele nereye gıtceksın ordakı doktruna soylersın hem ıkız hemde durumum bu sekılde dıye anlayısla karsılar ınsallah testlerını devlette yaptırırsın bı devlet hastanesınde kaydının olması cok ıyı bence senın ıcın... evet calısıoyorum canım ya sen?
Ben 88 puanla atanamamış bir fizik öğretmnyim vekil öğretmnlk yapıyrm suan evdeyim ztn tatil nerde otyrsn ayıp olmazsa çok mu soru sordum bide seninki kaç haftalık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar gerçi hiç biriniz cvp yazmamışsınız yazıma ama ben söliyim sağlık ıcağında yapılan testler yanlış çıkabiliyormuş doktorumdan geldim tekrar test yaptı temiz çıktı :))) o yüzden yapılan idrar testlerine inanmayın bu arada bişey daha sorucam umarım buna cvp yazan çıkar 😔 benim bugün mide bulantım yok denecek kadar ve tedirgin oluyorum böyle olunca sizde se zaman zaman azalma yada bitme oluyır mu mide bulantısında 7+3 üm bu arada 💙
arkadaşlar gerçi hiç biriniz cvp yazmamışsınız yazıma ama ben söliyim sağlık ıcağında yapılan testler yanlış çıkabiliyormuş doktorumdan geldim tekrar test yaptı temiz çıktı :))) o yüzden yapılan idrar testlerine inanmayın bu arada bişey daha sorucam umarım buna cvp yazan çıkar 😔 benim bugün mide bulantım yok denecek kadar ve tedirgin oluyorum böyle olunca sizde se zaman zaman azalma yada bitme oluyır mu mide bulantısında 7+3 üm bu arada 💙
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm 6. Veya 7. Ayda gidecekmişim aşılara bugün tam idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı doktorum yanlış bakmışlardır gel tekrar bakalım dedi baktırdık bişey çıkmadı ama hem mide bulantım azalınca hemde enfeksiyon konusu beni bugün mahvetti çünkü daha önce de bebeğimi kaybettim duygularım alt üst oluyor bu hamileliklerde doktorum bana gülüyor artık !!! Ama yaşamayan snlayamaz her gün pimpirikle geçiyor istiyorum ki midem bulansın içim dışıma çıksın ama bebeğimi hissedeyim 😞Oluyor canim bugün bende kotu kalktim. Bu arada sağlık ocagindakiler asilar için ne dediler sana?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar gerçi hiç biriniz cvp yazmamışsınız yazıma ama ben söliyim sağlık ıcağında yapılan testler yanlış çıkabiliyormuş doktorumdan geldim tekrar test yaptı temiz çıktı :))) o yüzden yapılan idrar testlerine inanmayın bu arada bişey daha sorucam umarım buna cvp yazan çıkar 😔 benim bugün mide bulantım yok denecek kadar ve tedirgin oluyorum böyle olunca sizde se zaman zaman azalma yada bitme oluyır mu mide bulantısında 7+3 üm bu arada 💙
bana sağlık ocağından biz idrar hariç bütün testleri yapıyoruz dediler yapmadılar. diğerlerinde anormal bir durum görünmüyor ama bilmiyorum doğru mu. kendi bünyelerinde yapmıyor bizimki başka yere gönderiyor.
mide bulantısı da benim bir kez bulandı ve kustum 7.haftada falan, sonra da başka bulanmadı. sadece koku hassasiyeti var. eminin bu konuda deneyimli olanlar cevap verirler.
Cnm 6. Veya 7. Ayda gidecekmişim aşılara bugün tam idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı doktorum yanlış bakmışlardır gel tekrar bakalım dedi baktırdık bişey çıkmadı ama hem mide bulantım azalınca hemde enfeksiyon konusu beni bugün mahvetti çünkü daha önce de bebeğimi kaybettim duygularım alt üst oluyor bu hamileliklerde doktorum bana gülüyor artık !!! Ama yaşamayan snlayamaz her gün pimpirikle geçiyor istiyorum ki midem bulansın içim dışıma çıksın ama bebeğimi hissedeyim 😞
Sağol canım cevap verdiğin için korkuyorsun ister istemez evham yapmayayayım diyorum ama hormonlarım benimle oyun oynuyor aynen senin gibi gece uykusu yok bana içim daralıyor sıkılıyor ağlamak istiyorum... Sabahta tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ama bugün doktorum da söyledi bol su tüketin arkadaşlar çok öndmliymiş sakın ihmsl etmeyin ben biraz saldım devamlı da çişe gidince artık su falan içmemeye başladım 😊😊😊
Zaten devlet hastaneleri ve sağlık ocakları insanın ömründen ömür alır. Allah hepimize imkan versede özele gidebilsek ... Ayrıca ben 8+6 yım mide bulantım hiiiç yok . Arada bir gelir o da aklıma bişe gelir ondan dolayı sonrada geçer :) merak etme yani,çok normal :) bide ben hiç yoğun bi bulantı yaşamadım 7.haftamda çok oldu ( çok dediğime bakma bikaç gün ^^ ).
Sağol canım inşallah sorun yoktur iki hafta sonra kontrolüm o zamana kadar sabırsızlıkla beklemekten başka çare yok!!! Ah bu bebek bi dünyaya gelsin neler yapıcam ona 😊😊😊
şu siteyi deneyebilirsin çin takvimine göre otomaitk hesaplıyormuş. doğduğun aya göre yaşına 1 eklemen gerekiyor normalde evet ama bunda uğraşmıyorsun.
http://www............................./cin-takvimine-gore-cinsiyet-hesaplama.html/comment-page-4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?