Ben de mide zarar vercek bisey yemememege calisiyorum da cok mecbur kalirsam rennie yada gaviscon kullanirim artik.Canım gebelikten önce bende nexium içiyordum sonra bir ara kurdeşen döktüm bütün vücudum kıpkırmızı oldu. Antibiyotik de kullanmıştım. Doktor antibiyotiğin garicinde nexium de alerjik etki yapabilir dedi hatta o ay da gebelik şüphem var diye iğne vurulmak istemedim de doktor e şüphen varsa nexium de içmemen lazım demişti. Genelde rennie daha hafif olduğundan onu veriyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama insan öyle mutlu olucam diyip de mutlu olamıyor. herkeste bir olmuyor demek etkiler. ben bugün iyiyim mesela ama bazı günler oluyor böyle göğsüme bir sıkıntı oturuyor bırak kendimi neşelendirmeyi nefes dahi alamıyorum. ağlamaktan yorgun düşüyorum. ne kadar kendimi oyalasam da başka şeyler düşünsem de geçmiyor. hormonlar tavan yapmış.
benim ikinci bebeğini bekleyen annelere bir sorum var. sizlerinde eşi ilk çocuğa göre biraz daha rahat mı?? eşim ilk çocuğumuzda gözümün içine bakardı herşeyi kendisi yapmaya çalışırdı ama bu defa artık süreci bildiği için daha rahat olduğunu kendisi de söylüyor. bende ilkindeki gibi değilim bulantım falan yok ama yinede ilgi bekliyorum işte
Ya aynen bende akşamüstü oldu die gidiyim işimi hallediyim dedim resmen fokurdadım sıcaktan. Çıkmamak şazım dışarı izmir çok fena ara ara esinti bile kar etmiyor
Canim benin cin takvimine mi baktin. Allah gonlune gore versin insalkah. Bwnim ki de o takvimde erkek cikiyor. Bakalim bir kac ay sonra ogreniriz dogrumusmu degilmismi diye :)) saglikli olsunlar da
Ben de mide zarar vercek bisey yemememege calisiyorum da cok mecbur kalirsam rennie yada gaviscon kullanirim artik.
Kızlar saçma bir soru daha.; saçımı kestirmek istiyorum çok yıprandı bide çok uzun ama annem falan baskı yapıyor kesme diye aslında tanıdığım bi sürü kişi var kestiren hiç umursamadan nur topu gibide çocukları doğdu. Ne yapsam bilmiyorum siz ne diyorsunuz? Çok üstüne düşmekte iyi değil diye düşünüyorum bir de ne gelirse Allahtan diye düşünüyorum ama yinefe batıl işte ne kadar okursan oku modernleşirsen modernleş batıl kafa karıştırıyor 😝
evet canım aynen bizdede böyle.ilk hamilelik gibi değil malesef dediğin gibi süreci bildikleri için daha rahatlar.birde ilklerde acaba bir çocugumuz olucakmı hissi çok oluyo korkular falan daha üzerine düşüyorlar sanki.ama yine hakkını yemeyeyim ev işlerinde falan yardım ediyor :) biraz zaman geçtikçe değişir gibime geliyor.şuan daha çok yeni ve bebeğin hareketlerini falan da tam görmedikleri için çok moda giremediler gibi.
Çıkma canım ya ben işe geliyom ama nasıl geliyom bilmiyom şimdi gitcem eve ama hala güneş tepede 😞
evet canım aynen bizdede böyle.ilk hamilelik gibi değil malesef dediğin gibi süreci bildikleri için daha rahatlar.birde ilklerde acaba bir çocugumuz olucakmı hissi çok oluyo korkular falan daha üzerine düşüyorlar sanki.ama yine hakkını yemeyeyim ev işlerinde falan yardım ediyor :) biraz zaman geçtikçe değişir gibime geliyor.şuan daha çok yeni ve bebeğin hareketlerini falan da tam görmedikleri için çok moda giremediler gibi.
betulcum merhaba,
sende bursalıydın degıl mı?
Ayy benimkiler de felaket sarıydı kaç aydır boyamıyorum dipler rezalet uçları yoluk yoluk oldu. Bana da annem kestirme diyor ama insan içine çıkacak hal yok. Iyice bunalım yapacak ne yapsak acaba en azından kestireyim de şekil alsın diyorum bende
Arkadaslar bebegini kaybedenler olmus cok uzgunum. Her seyde bir hayir var deyip Allah'a dua etmekten baska yapacak bir seyimiz yok. Hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum Allahim birdaha biyle bir uzuntu yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin tez zamanda yerini doldursun. Hamileligi devam edenler de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Çıkma canım ya ben işe geliyom ama nasıl geliyom bilmiyom şimdi gitcem eve ama hala güneş tepede 😞
Ayy benimkiler de felaket sarıydı kaç aydır boyamıyorum dipler rezalet uçları yoluk yoluk oldu. Bana da annem kestirme diyor ama insan içine çıkacak hal yok. Iyice bunalım yapacak ne yapsak acaba en azından kestireyim de şekil alsın diyorum bende
Kızlar saçma bir soru daha.; saçımı kestirmek istiyorum çok yıprandı bide çok uzun ama annem falan baskı yapıyor kesme diye aslında tanıdığım bi sürü kişi var kestiren hiç umursamadan nur topu gibide çocukları doğdu. Ne yapsam bilmiyorum siz ne diyorsunuz? Çok üstüne düşmekte iyi değil diye düşünüyorum bir de ne gelirse Allahtan diye düşünüyorum ama yinefe batıl işte ne kadar okursan oku modernleşirsen modernleş batıl kafa karıştırıyor 😝
Kestirmekte ne gibi bir sakınca olabılırki sonuçta kıllarımıza da ağda yapıyoruz yanıbenim annem kardeşime hamileydi yaz aylarında afakanlar basınca gitti kısacık kestirdi. Hiçbir skıncası yok. Sadece boya zararlı
Kestirmekte ne gibi bir sakınca olabılırki sonuçta kıllarımıza da ağda yapıyoruz yanıbenim annem kardeşime hamileydi yaz aylarında afakanlar basınca gitti kısacık kestirdi. Hiçbir skıncası yok. Sadece boya zararlı
Off neyseki benim gibi birileri var ne yapıcaz biz böyle eşim bile kestirme diyor( berbat oldular :/ bi tanıdığım var hem boyattı hemde kestirdi hiç haberi bile yok böyle bişeyden :/ gizlice kestirsemmi diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?