2015 Şubat Anneleri

geçende ben bi ergene sinir oldum,
minibüse bindim çok kalabalıktı ayakta kaldım neyse
ergenin biri inecek yol vermeye çalıştım ama olmadı kalabalıktan
bana diyorki "koca göbeğini çekmedi ki bi inelim" mal töbe töbe yine hatırladım

Kizlar simdi geldim dr dan. Bebisim iyi cok sukur. 1755 g olmus. 6 gun geriden geliyor dedi. Benimki biraz minyon bebek olcak sanirim:( yuzunu cok guzel gosterdi dudaklari felan çok tatliydi. Dogum iznine de ayrildim bu arada. Sgk nin sayfasindan izin dusumu yaptilar sgk nin sayfa ciktisini verdiler. İzin alan arkadaslar size de boyle mi yaptilar merak ediyorum? Aman bir problem cikmasin da..

ooo senınkı tam dayaklıkmış. ben de olsam burnumdan solurdum. insan herkesten incelik bekliyor hamileyken ama yıne halimizden anne olanlar anlıyor sadece.

sirke buldum sirke bastım. sıcak çay bardağını değdirdim. ama diyorum ya, çıktı artık yapacak bi şey yok :KK43:

benimde çıkmıştı,sağlık ocağındaki doktora uçuk kremi yazabilirmisiniz zararı olur mu dedim,oda tavsiye etmiyorum,uçuk kremleri çokda masum değil demişti,geçer3-4 güne kendiliğinden ...

ooo senınkı tam dayaklıkmış. ben de olsam burnumdan solurdum. insan herkesten incelik bekliyor hamileyken ama yıne halimizden anne olanlar anlıyor sadece.

kesinlikle öyle geçende yine minibüste orta yaşlarda bi abla yer verdi yok rahatsız olmayın dedim , olur mu hiç dedi kalktı kadın , bende hamilelere yer verirdim hep ama bundan sonra daha dikkatli olcam bu konuda

idrar yolu enf. deyıp gecmeyın :KK66:(ocak annelerinden bırının 36. haftada doğum sebebı)

Günaydın güzel anneler.. Benim erken doğum nedenim idrar yolu enfeksiyonuymuş,çok azdı aslında,kültürde temiz çıkınca doktorum kendin bol suyla atarsın demişti,atamamışım ve suyumun gelmesine sebep olmuş meğer.. En üzücüsü ise bebeğimin kanındada enfeksiyon çıktı,yenidoğan yoğunbakımına alıp antibiyotik tedavisi uygulicaklarmış,hemde 5-7 gün.. Ayrı düştüm kızımdan .. Sütümde hiç gelmedi.. Size tavsiyem idrar yolu enf diyip geçmeyin,tedbirinizi alın..

bendede var,doktorum da hep aynı ilaçları veriyor,yaramıyor işte bana,geçmiyor gıcık hastalık,pazartesi gidince diyeyimde iyi bi ilaç versin püffs :(

bazı insanlar yasamamalı cidden ya o kdr arıza cins insan var ki varlıkları çok gereksiz

Kizlar simdi geldim dr dan. Bebisim iyi cok sukur. 1755 g olmus. 6 gun geriden geliyor dedi. Benimki biraz minyon bebek olcak sanirim:KK43: yuzunu cok guzel gosterdi dudaklari felan çok tatliydi. Dogum iznine de ayrildim bu arada. Sgk nin sayfasindan izin dusumu yaptilar sgk nin sayfa ciktisini verdiler. İzin alan arkadaslar size de boyle mi yaptilar merak ediyorum? Aman bir problem cikmasin da..
hadi hayirli olsun iznin canım ben daha ayrılmadigim için bilemiyorum bilenler yazarsa hepimiz ogreniriz kuzucuguna da maşallah başka bi sağlık problemi olmasın da varsın brz Minyon olsun dert etme

image.webp Bu nası bi minnak oldu Allam :)

Back
X