2015 Şubat Anneleri

Ben de sadece demir ilacı alıyordum dr um ilaç ile değil yiyecekle al vitamini dedi baştan beri.Ama d vitamini pek yiyeceklerden alınmıyor e malum kış ayındayız ben söyledim dr uma alayım mı ne dersiniz dedim. D vitaminini alabilirsin iyi olur dedi.
Bende söyleyeyim bi daha ki komtrole. Daha çooook var gerçi 27 aralığa

Ablalar kaza yaptık az önce. Eşime beni gezdirirmisin dedim mall of istanbula giderken edepsizin biri çarptı kaçtı. Arabanın sağ arkası içeri göçtü. Panikle ne plaka aldık ne bişey :KK43: arkadından gittik 1-2 dakika içinde çoktaaaan toz olmuştu bile. Çok üzüldüm ben sebep oldum diye :KK43: eşim sana bebeğimize bişi olmadı ona şükür dedi. Allahtan canımız sağ. Karnım taş kesildi korkmadım ama çok üzüldüm. Hafif karnım ağrıyo şimdi. Eşimde üzgün ama bana belli etmiyo. 2 ay olmuştu arabamızı alalı. @krizantemcik gibi bizim içinde iyi bi gün olmadı malesef..
Allah korumuş öyle düşün.
Sakın mal için üzülme. Biraz önce sancım oldu da aklım çıktı rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi boş.
Geçmiş olsun.

Allah korumuş öyle düşün.
Sakın mal için üzülme. Biraz önce sancım oldu da aklım çıktı rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi boş.
Geçmiş olsun.
Haklısın canım çok teşekkür ederim. Sağ saim kucağıma alsam yavrumu bi rahatlıyacağım. Çok sancılı dönemmiş son 3 ay. Aralık annelerinden birimiydi tüp bebekle hamile kalıp kaybeden. Onu okıduğumdan beri ayrı korkar oldum. Şöyle sağlıkla kucağıma bi alsam evlat kokusunu tatsam şükür namazı kılacağım.

Ya o ne kadar kıyafet ve ütü. Bana çok aldın diyorlardı bir hurç benim iki dk da ütülenir. Sen bir haftadır ütülüyorsun

Bu sefer almadim aslında bir hastane çıkış set birkac badiyle bir tulum ve yelek iki numaraya aldigim bu ka:KK66: utulenenler Ilk kizimdan. sapitmisiz resmen üç çocuk büyütcek kadar cok almisiz annemler de almisti o zaman gelin ceyizi gibi mubarek cok olunca yepyeni kalmis hepsi ondan uzun sürdü isim. Üçüncü olur da kız olursa yine onu da büyütürüm bu giysilerle :)

Yaaaa..ben de iki gundur bogaz agrisi ve grip yasiyorum..Bunun icin dojtorun verdigi ve hebelikte kullanilabilen antibiyotikten 2 tane ictim..bude parol ictim ama cok pismanim :(( antibiyotigi biraktim icmiycem... :(

Yaaaa..ben de iki gundur bogaz agrisi ve grip yasiyorum..Bunun icin dojtorun verdigi ve hebelikte kullanilabilen antibiyotikten 2 tane ictim..bude parol ictim ama cok pismanim :KK43:( antibiyotigi biraktim icmiycem... :KK43:

Antibiyotik verdigine göre gerek görmüş kesme yarıda enfeksiyon önemli gecmesi lazim doguma kadar gerektgnde hep ictik bize uygun kategoride ilac geçmiş olsun

Yarin benim randevum onbire doğru doktor bu ay tahlil isteyecekti kandı idrardı. Her seferinde garanti bi saat bekliyorum simdi ac mı gideyim tok mu bilemedim bi akil verin bakem

Tok git o saate kadar aç durulmaz canım benim. Kan tahlili için erken gibi belki iki hafta sonra yapar. O zaman da 9 a alırsın randevuyu. Hem daha sağlıklı sonuçlar çıkar.

Ütü zorluyor artık, geçen hafta oturarak ancak yapabildim. Sende dikkat et canım, accık dinlenmek için rapor aldın o da ev işleriyle geçti galiba :KK43:
Okyanus suyum vardı o işe yaramadı, nane limonun zararı oluröğHastalık öncesi tıkanıklık gibi geldi de önlem alıym istiyorum.

Olsum bir daha evde olma sansim yok izne cikana kadar mecbur yapcaktim bu hafta. Nane.limon az olmak kaydiyla icebilirsn canim

aç git bence,geçen bende gittiğimde açdım,Allahtan aç gitmişim dedim,kan tahlili istedi,bişeyler yersin sonra...

normalde ac giderm zaten de.bu kez randevum gec saat ki saatinde yine giremiycem olcak öglen 12 ondan ac durmak zor o kadar kararsz kaldım

Tok git o saate kadar aç durulmaz canım benim. Kan tahlili için erken gibi belki iki hafta sonra yapar. O zaman da 9 a alırsın randevuyu. Hem daha sağlıklı sonuçlar çıkar.

Gecen ay almadi obur randevunda alalım dedi bu gidisimde yapicak yani o kesin de gec olucak iste haftaici olsa yayar uyurdum randevu saatine yakın kalkardim sorun olmazdi da yarin erken uyandirir kızım onlarakkahvaltı hazırla sen bak da olmuyor :)

Bana multivitamin vermedi doktorum. Bi demir ilacı kullanıyorum bi b12. Sizde vitamin eksikliğimi var ? İyi beslenemiyormusunuz ? Yoksa benim doktorum ilaca karşı birimi ?

Ben altı ay önceden başlamıştım multivitamine. Belki eksilmiştir diye vermiştir Dr ayrıca pıhtılaşma testinin sonucuna göre de tedavi prosedüründe özellikle yazılmıştı. Folik asit de kullanıyorum mesela.

merhaba bugün doktora gittim 31 haftalığım suyun fazla dedi bende şeker çıkmadı ama yine de suyum fazlaymış tatlı yeme ,karbonhidrat yeme dedi hatta bi de azar çekti böyle bişey yaşayan var mı varsa da gerçekten tatlı yemeyince normale dönüyor mu*

Canum benim de öyleydi 1 ay önce falan. Sekerim de çıkmamıştı ama Diyetle düştü şükür. Sen de dikkat et 2 hafta az az sık sık yemek ye. Şekerli şeylerden uzak dur inşallah düzelir.

Ne oldu gittin geldin mi?

Geldim canım şükür her şey normalmiş :)

Memnuniyetle:)) tabi kendi yaptigimi vereyim,cok sert olmuyor,biraz kek gibi yapiyorum ben...
3-3,5 su bardagi tam bugday unu,1 paket kuru maya,az tuz,daha az seker..oda sicakligindan biraz fazla ilik varsa yogurt suyu( kendi yogurdumu yaptigim icin suyu cok cikiyor,mikro dalga firinda isitiyorum ben) yoksa icme suyu -miktari kendiniz ayarlayin ve 1-2corba kasigi kadar zeytin yagi.mikserin hamur ucu ile karistirip,sert hamur ile kek kivami arasi yapiyorum.sivinin ilik olmasi mayalanmayi kolaylastiriyor.icine ben genelde kurutulmus reyhan ve kurutulmus domates ilave ediyorum,zevke gore degisir eklenenler..agzini kapatip radyatore yakin birakiyorum 1saat.kocaman sisiyor.mikserle tekrar karistiriyorum,icindeki karbondioksit gitsin diye..sonen hamur 15dk tekrar sisiyor ve unladigim orta boy borcama dokuyorum..180derecede isinmis firina atiyorum,45-60dk arasi pisiyor.kurdan ile ortasindan kontrol edip aliyorum firindan..ustune havlu serip sogumasini bekliyorum..bize cok geldigi icin yarisini kesip,buzluga kaldiriyorum ki bayatlamasin.basta esim eve gelen tum misafirlerim bayiliyor.denemenizi tavsiye ederim..
Afiyet olsun:KK68::KK68:

Cok gecmis olsun size ayrica..

Yoğurt suyundan ne kadar konuyor canım? Bir de genelde yaş maya kullanırlar kutu mayanın markası ne?

Ya ben garip biriyim cidden.
Bir yerim ağrısa bile kendime konduramıyorum. O bana olmaz bu olmaz diyip duruyorum, olunca da bozuluyorum.
Sanki süper güçlerim varda kendime rahatsızlıkları yakıştıramıyorum.
Ruhsal olan her şeye eyvallah ama fiziksel olanları kabullenmiyor bünyem.

Back
X