2015 Şubat Anneleri

Ben de cumartesi 11.30 da gideceğim bebişimin kalp atışları için Ben de bulantı yok o yüzden şanslıyım sanırım

Progestan beni mahvetti çok başım dönüyor :s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaşamayan anlayamaz biliyorum senin yaşadıklarında çok fazla ben ayrıca pko hastasıyım 1 yıl içinde 3 kez hamile kaldım kendi kendime. 1 tane kimyasal 1 tanesi anlattığım şimdi bu bebeğimi Allah bana bağışlar inşAllah 🙏 daha öncekinin sebebini bulamadılar bi sürü test genetik falan hiçbiri çıkmadı genetiği düzgündü bana yapılan testlerde sıkıntı yok ama sebepsiz dediler çok ağır şeyler yaşadık zaten zor elde ettiğim bi gebelikti çok istemiştik yıkıldık ama sonra 3 ay korunduk ve 3 ay sonra bebeğim sürpriz bi şekilde geldi :) şu an her gün her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendine ve metformin kullanıyorum inan hem fiziksel çok acı çektim hem de psikolojik ama bebeğime değer dediğiniz gibi dünyaya gelecekse gelecek tabi ama baxen diyorsun ki Allahım bu kaybı yaşamaktansa hiç umutlanmayayım daha iyi elinde olmadan böyle düşünüyorsun umarım bu sefer her şey farklı olur ve buradan doğum müjdelerimizi paylaşırız 🙏😊

ctesi dr a gidecek ne kadar çok kişi var inş hepimiz hayırlı haberlerle geliriz kızlarrr

canım belkide kendimi hamile gibi hissetmediğim için olabilir. umudumu kaybettiğim için bilmiyorum. duygularım karma karışık. ama benim için günde 1 tane bile içmek büyük bir olay 15 seneden fazladır içiyrum çünkü. bebeğimin kalp atışını duyarsam işte o zaman o 1 taneyide içmicem Allah ın izniyle. yeterki hamile olduğumu anlayabileceğim bir belirti yaşıyım..

Kızlar merhaba, dün kontrole gittim, herşey yolunda çok şükür 1 cm olmuş miniğim. Tahmin ettiğim gibi geç döllenme. Benim adet döngüm 32-33 gün. Bu arada bişey sorucam genelde kimse cevap vermiyor ama bu sefer belki bi cevap veren olur doktorum bebek çok yakışıklı dedi, bende güldüm geçtim. Espri yapmıştır di mi? Bu kadar küçükken nasıl belli olucak. Eve gelince kafam karıştı :26:

canım dr espri yapmıştır şu anda anlamamız mümkün değil. ama dr ların çoğu kalp atışınından anlayabiliyormuş fakat söylemiyomuş kesin emin olmadan. belki senin dr unda öyle tahmin etmiştir.
bu arada geç döllenme dedin kalp atışını ne zaman duydun.

Tek değilmişim. Uyku da yapıyor bende

Bende aynıyım canım. Dün kullanmaya başladım ilk haptan sonra 3 saat uyudum. Bugün bide işteyim sersem gibiyim

Son düzenleme:

Gunaydin arkadaşlar.
Canim hoşgeldin ama yazini okuyunca izuldum. Ben de 10 yili askin zamandır kullaniyordum. Bebek düşünmeye basladigimiz an kesstim sigarayi. Sonra tatile ciktuk ve 10 tane kadar sigara içtim. Hamileliğini tatilde öğrendim ve nasil pismanum bu güne kadar ictiklerim için. Bu senin elinde ve ben inanıyorum isteyince oluyor. Saglikli bebislerimizin olması için herşey.verilir dimi: )

Merhaba canim çok sevindim Rabbim herkese o duyguları yasatsin inşallah.bu arada keşke doktoruna acil acik sorsaydin belli ki konuşacak bir hali var espri de yapiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynıyım canım. Dün kullanmaya başladım ilk haptan sonra 3 saat uyudum. Bugün bide işteyim sersem gibiyim

Benimki günde iki kere. Sabah içince öğlene kadar yok gibiyim akşam içincede 22:30 da uyuyorum sabah 6 da gözlerim açılıyo. Zavallı kocacım tek başına sahur yapıyo. 13.haftaya kadar kullancaksın dedi. 5+3 de verdi ağır geldi diye kullanmadım çok kızdı. Mahvediyo beni benden alıyo. Ama şunu söyliyim mide bulantımı azalttı

Son düzenleme:

Benim bide günde 3 kere benim hiç bulantım olmadı bugüne kadar ama bugün su bile pis kokuyor. Haptan diye düşünüyorum. Cumartesi asıl doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek

Kızlar dün ilk kez gittim doktora
2hafta sonra gel kalp atısını duyalım şuan altı haftalık dedi
bana verdiği talimatlar

-haftada sadece 1 kez cinsel ilişki daha sık olmayacak

-denize girebilirsin ıslak kıyafetle uzun süre durmadan hemen değiştir

-50 faktor guneş kremi kullanmadan asla sokaga çıkma

-günde 5-6 öğün ye ara ara ye dedi

Progestan beni mahvetti çok başım dönüyor :s

Olur canım imkanın varsa içtikten 1 saat sonra yat çünkü hemen değil 1-2 saat sonra etkileri başlıyor bendede oluyo kaç yane verdi günde

Tatlım 2 hafta önce vajinal ultrasonla görmüştük kalp atışını, 5 haftalıktı. Dr büyük ihtimal fka pozitif demişti. Dün karından kesinleştirdik.

bende progestan kullanıyorum ama bana doktorum vajenden kullanmamı söyledi yoksa baş dönmesi mide bulantısı çok yapar demişti.onun için yan etkilerini yaşamıyorum

Amin tatlım, inşallah. Ya doktorum aile dostumuz öyle olunca soramadım. Belki tanımadığım olsa sorardım. Hep kız olduğunu hissediyordum, öyle diyince bi kaldım zaten Cinsiyeti hiç önemli değil aslında, bizimki sadece merak. Her iki sonuçta havalara uçurur beni.

canım bunlar çok normal.ilk üç ay,bir çok hamilede kaçanılmaz durumlar.2. ayını bitirmişsin en geç 1 ay sonra her şey normale dönecek.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

ben de diyarbakırdayım ve tahmini doğum tarihimiz de aynı :)

Tatlım 2 hafta önce vajinal ultrasonla görmüştük kalp atışını, 5 haftalıktı. Dr büyük ihtimal fka pozitif demişti. Dün karından kesinleştirdik.
vay anasını ne kadar erken duymuşsunuz maşallah . biz hala duyamadık rabbim nasip ederse ctesi duyucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…