herkese günaydın canlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Birkaç kötü haber almışız çok üzüldüm. Bende korkmuyor değilim aslında. cumartesi saat14 de kontrolüm var ya duyamazsak pıtpıt diye korkuyorum. Çok düşünmemeye çalışıyorum sadece. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Yiyecek ekmek içecek suyu varsa inşallah sorun olmaz.
BU sabah daha az bulantım var şükürler olsun. Bir de dün bir tane metpamit içtim dayanamadım yemek yapmama lazımdı ve iyi geldi gerçekten. hala etkisi sürüyor mu ne :)
Arkadasim seni öyle anliyorumki 3 dusugum oldu her defasında yikildim sonra kizima hamile kaldim ve yine dusucek diye hic sevinemedim.o piskolojoyle 11 saatlik yolu çektim anneme gittim sonra geldim.ve hamileligimde 3 kere hastanede yattim.5 buçuk aylikken dogum kanalina girdi ve ben yoğun bakimda yattim kendiliğinden cikti.6 buçuk aylikken doğum sancim basladi durdurdular.yedi aylikken almaya kalktilar izin vermedim tabi bu arada 3'5 aylikken ve 6 aylikken evimi tasidim.kizimi sezeryanla zamaninda aldim kucagima.anlatmamdaki gaye egerki yiyecek ekmeği varsa bu dünyada rabbimde istiyorsa herşey bos o gelir hayata kendini kasma ve üzme rahat ol emin olki senin düşüncelerin kendini uzmen gerginliğin bebegede yansir onu allaha emanet et hakkında hayirlisini dile Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun.
Progestan beni mahvetti çok başım dönüyor :s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim seni anliyorum zor bisey sigara birakmak. Ama benim gibi cok icen biri birakmissa sen de birakirsin. Cok zarari var illa kanitlanmasi sart degil. Yanlis anlama uzuldugum icin yazdim yoksa herkesin kendi karari ama her annede sigarayi birakma gucu oldugunu dusunuyorum.
Kızlar merhaba, dün kontrole gittim, herşey yolunda çok şükür 1 cm olmuş miniğim. Tahmin ettiğim gibi geç döllenme. Benim adet döngüm 32-33 gün. Bu arada bişey sorucam genelde kimse cevap vermiyor ama bu sefer belki bi cevap veren olurdoktorum bebek çok yakışıklı dedi, bende güldüm geçtim. Espri yapmıştır di mi? Bu kadar küçükken nasıl belli olucak. Eve gelince kafam karıştı :26:
Tek değilmişim. Uyku da yapıyor bende
Ben de cumartesi 11.30 da gideceğim bebişimin kalp atışları içinBen de bulantı yok o yüzden şanslıyım sanırım
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim şuan 1 kizim var 2 yasinda trombofiliden dolayı 3 düşük yaptim ve once rabbim sonra iğneler sayesinde kizimi aldim kucagima simdi ise yine basladim iğneye anne olmak o kadar ayri bir duyguki allah bütün isteyenlere tattirsin.su an karmasik duygular içindeyim bulantim var halzisim ve bana ihtiyacı olan kizim .en kötüsü sigara bir akmaya calisiyorum inş.dua edin birakayim kizimda 5 ay icmedim ve sonra doğum sancimi baslattim ne yapacagim bilmiyorum .kizimda çok agrasif yardim edin ne yapacagimi sasirdim
Kızlar merhaba, dün kontrole gittim, herşey yolunda çok şükür 1 cm olmuş miniğim. Tahmin ettiğim gibi geç döllenme. Benim adet döngüm 32-33 gün. Bu arada bişey sorucam genelde kimse cevap vermiyor ama bu sefer belki bi cevap veren olurdoktorum bebek çok yakışıklı dedi, bende güldüm geçtim. Espri yapmıştır di mi? Bu kadar küçükken nasıl belli olucak. Eve gelince kafam karıştı :26:
Bende aynıyım canım. Dün kullanmaya başladım ilk haptan sonra 3 saat uyudum. Bugün bide işteyim sersem gibiyim
Benimki günde iki kere. Sabah içince öğlene kadar yok gibiyim akşam içincede 22:30 da uyuyorum sabah 6 da gözlerim açılıyo. Zavallı kocacım tek başına sahur yapıyo. 13.haftaya kadar kullancaksın dedi. 5+3 de verdi ağır geldi diye kullanmadım çok kızdı. Mahvediyo beni benden alıyo. Ama şunu söyliyim mide bulantımı azalttı
Progestan beni mahvetti çok başım dönüyor :s
canım dr espri yapmıştır şu anda anlamamız mümkün değil. ama dr ların çoğu kalp atışınından anlayabiliyormuş fakat söylemiyomuş kesin emin olmadan. belki senin dr unda öyle tahmin etmiştir.
bu arada geç döllenme dedin kalp atışını ne zaman duydun.
Benim bide günde 3 kerebenim hiç bulantım olmadı bugüne kadar ama bugün su bile pis kokuyor. Haptan diye düşünüyorum. Cumartesi asıl doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek
Olur canım imkanın varsa içtikten 1 saat sonra yat çünkü hemen değil 1-2 saat sonra etkileri başlıyor bendede oluyo kaç yane verdi günde
Gunaydin arkadaşlar.
Canim hoşgeldin ama yazini okuyunca izuldum. Ben de 10 yili askin zamandır kullaniyordum. Bebek düşünmeye basladigimiz an kesstim sigarayi. Sonra tatile ciktuk ve 10 tane kadar sigara içtim. Hamileliğini tatilde öğrendim ve nasil pismanum bu güne kadar ictiklerim için. Bu senin elinde ve ben inanıyorum isteyince oluyor. Saglikli bebislerimizin olması için herşey.verilir dimi: )
Merhaba canim çok sevindim Rabbim herkese o duyguları yasatsin inşallah.bu arada keşke doktoruna acil acik sorsaydin belli ki konuşacak bir hali var espri de yapiyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablalarım bende bişi sormak istiyorum. aşırı çok duygusalım bu günlerde cennet mahallesindeki güya acıklı sahneye bile ağladım o kadar yani. o bi yana bazen eşim yada ailesiyle aramızda geçen şeylerede ağlıyorum haklı olarak ama o hamileliğime veriyo üzerinde durmuyo. mide bulantım had safhada kusma arada oluyo ve hayattan bezmiş gibiyim anca kendimle başediyorum eşimden başka kimseye vakit ayıramıyorum. ayağa kalktığıma şükrediyorum. ve kiminle konuşsam hamileliği hastalık haline getiriyorsun ne bu böyle herkes hamile kalıyo diyolar. benmi abartıyorum onlar mı küçümsüyo ? ciddi manada zorlanıyorum koku hassasiyetimde başladı yemekten içmekten hatta sudan bile tiksiniyorum. bide progestan kullanıyorum felaket sersemliyorum. sizce abartıyomuyum ben? 8+5 im bu arada
bir de Diyarbakır'a gelin kızlar sıcağı görün =))) akşam 8 de bile çıksam yüzüme vuran sıcakla yürümek hiç hoşuma gitmiyor..dört duvar arasında hapis kaldım,üstüne bu sıcak psikolojimi çok bozdu,yeni yeni vücudum alışıyor..
vay anasını ne kadar erken duymuşsunuz maşallahTatlım 2 hafta önce vajinal ultrasonla görmüştük kalp atışını, 5 haftalıktı. Dr büyük ihtimal fka pozitif demişti. Dün karından kesinleştirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?