2015 Şubat Anneleri

canım gecen gun bı yazı okudum. senın gıbı bır anne adayı sıgarayı bırakamıyormus ve bunu doktoruyla paylasmıs. ultrason muaynesı sırasında doktoru sigara yakmasını ıstemıs. kadın sasırmış ama yakmıs sıgarayı. ve sonra ıcıne cekınce doktor bebegını ızletmıs ona. kadın sıgaryı cektıkce bebek buzusup kesenın ceperlerıne dogru kendını yaklastırıyormus. bır nevı saklanmaya calısır gıbı. doktorun orda gosterdıgı bebegını ne kadar etkıledıgı. nattional geographic n bı belgeselı var. insanın yaratılış mucizesı dıye. onu ızlemenı tavsıye ederım. orda belırtıyorlar kı kordonuun secıcı gecırgenlık ozellıgı var ve anneden gelebılıcek herturlu zararlı seyın bebege gelmesını engellıyor. bakterı mıkrop gıbı. sadec uc yapı tasını cok uafk oldukları cıcn engelleyemıyor. onlarda alkol, kafeın ve nıkotın. yanı ıcıtıgın sıgara dırekt bebekte. dusun bunları ınan bırakıcaksın. bırakamıyorum deme. allah korusun doktor bırakmazsan yakında ölüceksın dese agzına koymazsın bı daha. ben yıllarca bırakamayıp doktorun tek sozu ıle bırakan o kadar ınsan gordum kı anlatamam. hıc bırsey ımkansız degıldır ve bır annenın bebegı ıcın yapamayacagı sey yoktur

cnm cok ıyı olmus yazdıgın. bene bayramda tatıl dusunuyrdum. benım kremler 20-30 factorluk. 50 lik almak gerek ozamna

vay anasını ne kadar erken duymuşsunuz maşallah . biz hala duyamadık rabbim nasip ederse ctesi duyucaz

Normal ultrasonla keseyi göremedi doktor. Sata göre 6 haftalıktı.( aslında 5 miş o sırada ) 1 hafta stres yaşamayalım dedi vajinal baktı. Amacımız keseyi görmekti ama hem bebeği hemde titremesini gördük. Dünkü kontrolde de 7 haftalık olduğunu öğrendik. İnşallah duyarsın canım. Seninde geç döllenme mi?

Ben de nerdeyse hiç yemek yiyemediğimden yanma sorunum kalmadı :) midem aşırı kazınınca mecburen 2 lokma kuru bişi yiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah canim benim geccek insallah bu durumlar. Biraz disimizi sikcaz artik. Her gecen gun annecimin biraz daha kiymetini anliyorum

Bende progestan alıyorum aşırı halsizim herkese herşeye kızgınım sinir oluyrm kendime bile bakımlı olayım gzl olayım diye süsleneyim kalkıp bi duş alayım diyrm gücüm yok zoraki kalkıp alıyrm yine çirkinimyine çirkinim arkadaş benim konuşurken bile midem bulanıyo bazen konşmaktan bile tiksinyrm tamam herkes hamilelik geçiryo ama ben güçsüzüm demekki abartmyrm yoksa hasta gibiyim hastalık degl hamilelik ama hasta gibiyim napabilirim yani ben varya kendi kardeşime kızardım istese kalkar falan derdim o hamileyken şimdi öyle iyi anlyrmki

Tesekkurler canim sorarim. :))

bende progestan kullanıyorum ama bana doktorum vajenden kullanmamı söyledi yoksa baş dönmesi mide bulantısı çok yapar demişti.onun için yan etkilerini yaşamıyorum

Benim de günde üç kere hapı alırken bile tiksinyrm bende haptan oldgunu düşünyrm bulantılarımın o yüzden kullanmak istemyrm ama mecburen kullanyrm bitmek üzere benm kutu belki bida vermez

Yok ya canim oyle seymi olur Allah askina. Benim kayinvalidemde kestirme diyorda o cok sacma. Bunun ne dinimizde ne bilimde bir aciklamasi yok. Hadi boya desen anlarim kimyasal urun deriyle emilimi belku bebege zarar verir ama sac kestirme sacma yani. Hurafe bunlar inanma bence

aynennnnn aynı şeyleri yaşıyorum. inan duş almaya bile gücüm yok.. kii işee geliyorum eve gider gitmez yatıyorum ne bişey yiyyesim var ne kendime bakasım var.. bende öyle derdiimmmm hamilelik hastalık deil amaa resmeen hasta gibiyimm yarın dr a gidince diyeceğim bu bulantıı hal bırakmıyor bende sürekli midem ağzımda gibi bulantya ilaç vs. verir belkii bulantı olmasa sanki okadar halsiz olmam gibbi geliyor

Bence yakışıklı derken sağlıklı demek istemştr canım azı insanlar güzl iyi kelimesini yakışıklı olarak kullanıyor:)

sen ikiz bebek bekliyordun galiba, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bir şey sormak istiyorum. benim 5. haftada beta hcg 9600 çıktı, geçen hafta da kalp atışını duyduk ama kese çok büyük dedi doktor, ctesi tekrar gidecez. ikiz olabilir dedi. karnım da büyüdü şimdiden :26: sen de yaşadın mı benzer şeyler, hemen anlaşış mıydınız ikiz olduğunu?

Hah işte anltmaya çalıştığım da buydu paranoya yaptım bile çünkü ben az paranoyak değilimdir :)) Cumartesi kalp atışları için gideceğim ve bunları duymak hiç iyi gelmedi bana

Paranoya olmak istersek oyle ihtimaller oyle hastaliklar var ki gebelik kaybina seviniriz bile. O yuzden halimize sukredip olumlu dusunmeliyiz. Lutfen benim yuzmden paranoya olma :))

Kızlar bende bugün doktora gitcem ikizlere bakalım ikisi de gelişmeye devam ediyormu sanki yavaş yavaş sevmeye başladım bu ikizleri gibi gece rüyamda bi bebek vardı hiç bırakmıyodum bensiz yapamaz o diye bi an bile bırakmadım kucagımdan ama rüyamda tek bebekti alalım ne dicek doktor hepinizi öpyrm gelince yazarım

ben hiç bilmiyorum canım ne olduğunu ctesi günü belli olucak. bebeğim yaşamıyo bile olabilir. kendi dr um haricinde birdr kontrole gitmiştim denemek için o bebeğin kalbi atmıyo demişti geçen gün üniv hastanesine gittim ordada bebeği göremediler. kesin sonuç bu ctesi çıkar sanırım

Evet canım ikizler ben adetime iki gün kala yaptrmıştım 41 çıkmştı sonra adetten bi gün sonra yaptrdım 250 adetten üç gün sonra yaptrdım 1560 dediler . Ama kesem büyük değildi belki sende tek kesede iki bebektir benmkiler iki ayrı kese

seversin canım evlat kadar bağımlılık yapan hiç bi şey yok bu hayatta..hayırlı haberlerle dön inşallah

Kutu bittikten sonra devam ettiriyor genelde Dr ben 4. Aya kadar kullancakmışım :) inşallah keser sizinkini çünkü kutu bittikçe yenisini aldırıyo

dr bana baştan 3 kutu verdi yani bu 3 ay mecburen kullanıcam demek oluyo.bende istemiyorum ama ne yapalım bebişler için katlanıyoruz

Tüh beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…