2015 Şubat Anneleri

Günaydın canlar nasılsınız biz 3.ayimiza girdik ve hala bulantimiz yok.maşallah deyin.��.varmı benim gibi olan acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Günaydın canlar nasılsınız biz 3.ayimiza girdik ve hala bulantimiz yok.maşallah deyin.😆.varmı benim gibi olan acaba

Günaydın.erkencisiniz benim gibi uyuyamayanlardan mısın iş için mi? Ben de dün girdim 3. Aya

Günaydın canlar nasılsınız biz 3.ayimiza girdik ve hala bulantimiz yok.maşallah deyin.��.varmı benim gibi olan acaba

günaydın canım maşallah kuzucuklara sana ağırlıkları olmuyor yerim ben onları

benim tek ama 8 gebeliğe bedel gibi bir his var içimde
mide bulantım tavan yapmış durumda.
o kadar abarttıki gün içinde kaç defa çıkardığım belli değil
yemek yiyemiyorum anında çıkarıyorum
vitaminsizlikten ağzımın içinde yine yaralar çıktı
Allah yardımcımız olsun ama çok zor birşeymiş bu:26:

günaydın kızlarrr ctesi kontrolüm var dua edinde bu sefer kalp atışını duyalım

Günaydın.erkencisiniz benim gibi uyuyamayanlardan mısın iş için mi? Ben de dün girdim 3. Aya<br>
<br>
<br>
Is icin birazdan gidicem ise çok acikmistim birakmadilar uyuyayim mecbur kalkıp kahvaltı ettim ise gidicem Ayy inşallah 9.aya girdigimizi de görürüz<br>
<br>Amin Rabbim yardım etsin hepimize agirliklari olmuyor ama yiyip bitiriyorlar beni sürekli acikiyorum doktora danissan vitamin felan verir belki yada kullanıyor musun<br>
<br>

valla canım dr bulantım için hap verdi ama ben onu bile çıkarıyorum.
keşke çok acıksam çok yesem bende ama yok işte

Günaydın canlar nasılsınız biz 3.ayimiza girdik ve hala bulantimiz yok.maşallah deyin.&#65533;&#65533;.varmı benim gibi olan acaba

maşallah maşallah bende öyle olmak istiyorum inşallah
1,5 aylıgız bizdede yok
annem bu zamana kadr olmadı dahada olmaz dedi

maşallah maşallah bende öyle olmak istiyorum inşallah
1,5 aylıgız bizdede yok
annem bu zamana kadr olmadı dahada olmaz dedi

ben de çok halsizlik oluyo ama çok şükür bulantım az sabahları yoğunlukta.bence ramazanın hürmetine çünkü eşim oruç tutuyor ve ona yemek yapacak başka biri yok çok şükür kendini hissettiriyor ama rahatsız etmiyor

Günaydın genç bayanlar :) mutlu yarından umutlu musmutlu bir gün olsun hem bizim hemde bebişlerimiz için inşallahhhh &#128536;:):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın tatlı annişler :)
Yaa burda dedim dedim hiç bulantım yok die dun aksamdan beri ölüyorum nası bişimiş bu yaa

Günaydın kızlar dün yatış pozisyonları hakkında bilgi verenlere teşekkürler :)) çünkü bu gece aldığım yastığı bi güzel uyudum o yüzden sabahın köründe kalktım &#128513; benim mide buşantılarım nedense azaldı ancak midem çok yanıyor onun dışında bi şikayetim yok ama şikayetim olsun istiyorum sakın isyan etmeyin yeterki bebeğim benimle olsun sabaha kadar öğüreyim demek laxım ( çünkü ben onu bi kere yaşadım ve korkuyorum bebeğim karnımda sonlanırken ben bi kaç gün çok rahatlamıştım hamilelik belirtilerim ortadan kalkmıştı ( meğerse ondanmış o yüzden şimdi midem bulanmasa oturup ağlıyorum neden diye ( yaşamayan bilemez . Geçen gün göğüslerim küçüldü şişlik kalmadı diye ağlaya ağlaya doktoruma gittim Allaha şükür bir şey yok ama korkunç bi psikoloji nolur isyan etmeyin şikayet etmeyin &#128591; doğacak bebeğinizin küçücük ayaklarını ellerini düşünün ve sıkıntılarınıza göğüs gerin &#9786;&#65039;

Canım benim Çin takviminde erkek görünüyor ama kız hissediyorum :) gerçi kese de fasulye gibi olmuştu bugün. Karıştı iyice

ya cok takılmamak lazım bu takvımlere falan. karnı sıvrı olunca erkek derler, kız cıkıyo , ekşi yiyince kız dıyolar erkek cıkıyo. doktoru bekleyecegız artık yapıcak bısı yok. ama bebek esyalarına bakınca gozum hep pembelerde :) bakalım allah en hayırlısını nasıp etsın :)

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim şuan 1 kizim var 2 yasinda trombofiliden dolayı 3 düşük yaptim ve once rabbim sonra iğneler sayesinde kizimi aldim kucagima simdi ise yine basladim iğneye anne olmak o kadar ayri bir duyguki allah bütün isteyenlere tattirsin.su an karmasik duygular içindeyim bulantim var halzisim ve bana ihtiyacı olan kizim .en kötüsü sigara bir akmaya calisiyorum inş.dua edin birakayim kizimda 5 ay icmedim ve sonra doğum sancimi baslattim ne yapacagim bilmiyorum .kizimda çok agrasif yardim edin ne yapacagimi sasirdim

Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum. Pihtilasma sorunu olan birinin en son yapacagi sey sigara icmek. Cocuklar buyuse hamilelik olayi bitse bile icmemek lazim kendi sagligimiz icin. 10 yildan fazla sigara icmis biri olarak soyluyorum kendi sagligin icin sigarayi unut.

canım ilk 10 gün ben hiç içmedim ama sonra olucak gibi değildi günde 1 tane içmeye başladım napim dayanamıyorum. en hafif ve sllim olanınndan aldım en azından az zzarar versin diye ki ilk 3ay kanıtlanmış bir zararı yok.

Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da hiç önemli değil. Bende hep ekşi yiyorum :) bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…