Günaydın kızlar dün yatış pozisyonları hakkında bilgi verenlere teşekkürler :)) çünkü bu gece aldığım yastığı bi güzel uyudum o yüzden sabahın köründe kalktım 😁 benim mide buşantılarım nedense azaldı ancak midem çok yanıyor onun dışında bi şikayetim yok ama şikayetim olsun istiyorum sakın isyan etmeyin yeterki bebeğim benimle olsun sabaha kadar öğüreyim demek laxım( çünkü ben onu bi kere yaşadım ve korkuyorum bebeğim karnımda sonlanırken ben bi kaç gün çok rahatlamıştım hamilelik belirtilerim ortadan kalkmıştı ( meğerse ondanmış o yüzden şimdi midem bulanmasa oturup ağlıyorum neden diye ( yaşamayan bilemez . Geçen gün göğüslerim küçüldü şişlik kalmadı diye ağlaya ağlaya doktoruma gittim Allaha şükür bir şey yok ama korkunç bi psikoloji nolur isyan etmeyin şikayet etmeyin 🙏 doğacak bebeğinizin küçücük ayaklarını ellerini düşünün ve sıkıntılarınıza göğüs gerin ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canlar nasılsınız biz 3.ayimiza girdik ve hala bulantimiz yok.maşallah deyin.��.varmı benim gibi olan acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da hiç önemli değil. Bende hep ekşi yiyorum :) bakalım hayırlısı artık.
günaydın kızlarrr ctesi kontrolüm var dua edinde bu sefer kalp atışını duyalım
Merhaba
Yazdıklarınızı okudum ancak anlamadığım bi konu var bebeğiniz karnınızda sonlanırken tüm belirtilerinizin gittiğini söylemişsiniz psikolojik olabilir mi?
Merhaba
Yazdıklarınızı okudum ancak anlamadığım bi konu var bebeğiniz karnınızda sonlanırken tüm belirtilerinizin gittiğini söylemişsiniz psikolojik olabilir mi?
canım ilk 10 gün ben hiç içmedim ama sonra olucak gibi değildi günde 1 tane içmeye başladım napim dayanamıyorum. en hafif ve sllim olanınndan aldım en azından az zzarar versin diye ki ilk 3ay kanıtlanmış bir zararı yok.
Doktor kontrolüme bi kaç gün kala (9 haftalıkken) acayip iştahım açılmıştı daha önce bulanmaktan hiçbişi yiyemiyordum ekmek domatesle karın doyuruyordum etten balıktan tiksinmiştim son günlerde eşime dışarda yemek yiyelim demeye bsşladım ve bulantım tiksintim kalmamıştı biz dd eşimle ne güzel artık bişeyler yemeye başladım diye sevinirken bi kaç gün sonra kontrolde yıkıldıko yüzden ne zaman canım bişeyler yemeyi istese ya da mide bulantım azalsa çok korkuyorum 😞
Hayir psikolojik degil. Hatta psikolojik olarak belirtileru devam ettiriyor insan. Hic belirti vermeden kalbi durabiliyor bebegin, dollenme asamasinda sorun yasamis genetk sorunlu oldugundan pihtilasma sorunundan veya baska sorunlardan oturu. Kalp durunca bulantilar kesiliyor rahmin buyume agrilari kesiliyor. Doktor 4-5 gun once durmus kalbi demisti gelisimine gore. Ve o 4-5 gunde belirtiler azalmisti.
Bir de oglum var, saglikli bir hamilelik yasadim cok sukur. Onda cok kostum doktora belirtiler gitti kesin bisey oldu diye. Yani asiri bulanti yasayan biri degilim bazen cok oluyor bazen az. O yuzden bos yere korkabiliyorum. Ama hepsi farkli deneyim, yasayan korkuyor iste.
Allah kimseye yasatmasin saglikla bebeklerimize kavusalim ins.
Bende de öyleydi yani dine kdr hic cikartmamistim dunnne oldu anlamadim su bile midemi bulandirdi. Simdi biraz daha iyiyim. Umarim cabuk geçer.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktor kontrolüme bi kaç gün kala (9 haftalıkken) acayip iştahım açılmıştı daha önce bulanmaktan hiçbişi yiyemiyordum ekmek domatesle karın doyuruyordum etten balıktan tiksinmiştim son günlerde eşime dışarda yemek yiyelim demeye bsşladım ve bulantım tiksintim kalmamıştı biz dd eşimle ne güzel artık bişeyler yemeye başladım diye sevinirken bi kaç gün sonra kontrolde yıkıldıko yüzden ne zaman canım bişeyler yemeyi istese ya da mide bulantım azalsa çok korkuyorum 😞
Amin inşallah...Buarada kalp durması genetik sebeplerden mi oluyor sadece? Ben de hiç bulantı olmadı da...Sadece göğüslerim 2 beden büyüdü hala da öyleler...Sanırım bu belirtiker kişiden kişiye değişiyor?
Allah kolaylik versn ya cikarmak basli basina yoruyo insani
Yedign bisey dokunmus ya da gunes gecmis de olabilir. Gecms olsun tekrar
saol cnm valla burnumu dışarı çıkartmıyorum aslında evden. gece sıcak pide yemiştim sanırım o dokundu yedim yattım. muhtemel oldan oldu.
Ilk haftalarda ilk akla gelen genetik oluyr. Yani o dollenmede yanlis bisey oluyor ve bebek dogal seleksiyona ugruyor. Pihtilasma olabilir baska olabilir. Bikac defa ayni seyi yasayinca arastiriliyor.
Belirtiler coj degisken. Dedim ya oglumda belirti yok diye doktora cok kostum. Ama hamilelugimi 8 haftalikken ogrenmistim belirtiler cok azdi umursamamistm. Simdi 6 haftalikken kusmalarim oldu. Ayni kiside bile farkli belirtiler yani. O yuzden cok kafaya takmamak lazim. Kotu giden bisey olsa illa ortaya cikiyor hamileligin tadini cikarmak lazim.
Yani boyle yazdk diye aman kimse paranoya yapmasin :)
Benim de oglumda 9 haftaya kadar tek belirti gogus buyumesiydi :)
Simdi hic buyumedi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?