evet kac gundur strech gıyıyodum ama bgunkı cok rahatsız ettı benı bıde zaten kıloluyum gobek felan foraaa yanıbenım ustler bol zaten rahatım okonuda ama sole cıcılı bıcılı hamıle kıyafetlerı almayıda cok ıstıyorum
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim şuan 1 kizim var 2 yasinda trombofiliden dolayı 3 düşük yaptim ve once rabbim sonra iğneler sayesinde kizimi aldim kucagima simdi ise yine basladim iğneye anne olmak o kadar ayri bir duyguki allah bütün isteyenlere tattirsin.su an karmasik duygular içindeyim bulantim var halzisim ve bana ihtiyacı olan kizim .en kötüsü sigara bir akmaya calisiyorum inş.dua edin birakayim kizimda 5 ay icmedim ve sonra doğum sancimi baslattim ne yapacagim bilmiyorum .kizimda çok agrasif yardim edin ne yapacagimi sasirdim
ablalarım bende bişi sormak istiyorum. aşırı çok duygusalım bu günlerde cennet mahallesindeki güya acıklı sahneye bile ağladım o kadar yani. o bi yana bazen eşim yada ailesiyle aramızda geçen şeylerede ağlıyorum haklı olarak ama o hamileliğime veriyo üzerinde durmuyo. mide bulantım had safhada kusma arada oluyo ve hayattan bezmiş gibiyim anca kendimle başediyorum eşimden başka kimseye vakit ayıramıyorum. ayağa kalktığıma şükrediyorum. ve kiminle konuşsam hamileliği hastalık haline getiriyorsun ne bu böyle herkes hamile kalıyo diyolar. benmi abartıyorum onlar mı küçümsüyo ? ciddi manada zorlanıyorum koku hassasiyetimde başladı yemekten içmekten hatta sudan bile tiksiniyorum. bide progestan kullanıyorum felaket sersemliyorum. sizce abartıyomuyum ben? 8+5 im bu arada
Benim de günde üç kere hapı alırken bile tiksinyrm bende haptan oldgunu düşünyrm bulantılarımın o yüzden kullanmak istemyrm ama mecburen kullanyrm bitmek üzere benm kutu belki bida vermez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mattika canim ben dw ayni senin gibiyim suan. Dune kadar bulanti vardi simdi yok. Sadece aksam yemeginde midem bulandi yiyenedim o kadar. Cok moralim bozuk. Benin doktor kontrolude 2 hafta sonra. Sen benden once gidersen bana da sonucu bildir olur mu? Insallah olumsuz birseyden kaynaklanmiyodur.
samsung
Aynıyız aynı çoğunu da o hap yapıyor.ben de günde 200-200 mg içiyorum hayatımı mahvetti.depresyonu da tetikliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler serum yedim biraz toparlandim kendi um yoktu ama nob. Dr bilgi vermiş. Daha iyiyim inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kizlar.. Bi şubat annesi için daha yer varmi ?
Sat. 12 mayis .. 7 haftalık hamileyim .. Henüz kalp atisini duymadim ama keseyi gördük .. Herkes için hayirli doğumlar diliyorum..
bebeği gördünüz mü
hayir sadece keseyi gördük canim haftaya randevum var o zaman gorücez inşallah.
aşağı yukarı aynıyız ... Ben 7+3 üm çarşamba gözükmedi bebek pazartesi yine gidicem
hayirlisi bakalim.. Bende garanti olsun diye perşembe yada cuma gidicem .. Dr um o tarihlerde daha net okur dedi ..
valla ne kadar geç gidersen o kadar iyi ben 2 gün stresten ne uyabildim ne başka birşey :44:niye gözükmedi diye
Eki Görüntüle 1176727 Eki Görüntüle 1176728 Eki Görüntüle 1176729 . Dandini bunlar bi öncekiler bgnlü görüntü hastanede kalmş
doğum zamanı yaz mevsimi daha kötü oluyor,biraz daha şanslıyız sanırım o yüzden =))
ben memorial de aydın ılgın a gidiyorum ve çok memnunum..sorma fırsatım olmadı hiç doğum fiyatlarını memorial de,senin bilgin var mı??ona göre kenara atayım doğum paramı =)))
Kızlat anca yazabilyrm ikizlerim gayet iyilermiş doktor progestan seni mahveder ben sana aynı eş degerde haftada bir iğne vereyim dedi ikizlerin biri 8 haftalık diğeri 7+6 boyları da biri 16.6 mm diğeri 15.5 mm biri sag üst fetüs diğeri sol alt fetüs yazıyo :) bu bebekler bugn yüzümü güldürdüler seviyorum seviyorum kurbaga yavrusuna benzeselerde seviyrm :)
7 haftalık teyzesi. Kısmet bakalım, sağlıklı ömürlü inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?