- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Geçmiş olsun canım ya sen mehvu perişan oldun ama sabret yavru için azıcık kaldı geçecek bunlar da
Eki Görüntüle 1176727 Eki Görüntüle 1176728 Eki Görüntüle 1176729 . Dandini bunlar bi öncekiler bgnlü görüntü hastanede kalmş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin herkese aramiza yeni arkadaşlar katilmiş hayirli olsun. Saglikli bir hamilelik gecirirsiniz inşallah.
Gece bir kere WC te kalkiyorum sahur vakti ve sabah kalktigimda nazil sikismis oluyorum. Sizde de öyle mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Owww sut aksine gaz yapar :)
Gunaydin herkese aramiza yeni arkadaşlar katilmiş hayirli olsun. Saglikli bir hamilelik gecirirsiniz inşallah.
Gece bir kere WC te kalkiyorum sahur vakti ve sabah kalktigimda nazil sikismis oluyorum. Sizde de öyle mi?
bursalı 3 kişiyiz bildiğim kadarıyla topikte. cok sevındım cnm :) sen nerde oturuyosun ve hangi doktoru hastaneyı sectın?
Aynen bende de öyle.. Ki ben hayatımda cok nadir zamanlarda gece tuvalete kalkan biriydim. Annem sen bebekken bile geceleri altını ıslatmazdın diyodu :)
Hosbuldum kizlar.. Ben 2013 haziran annesiyim . o topikten çokssağlam arkadasliklarim oldu hala gorusuyoruz beraber buyuttuk bebeklerimizi.. Sizlerle de inşallah öyle oluruz.. Listenize benide ekleyin . SAT 12 mayis ikinci bebek .yasim 30 kalp atisi hhenüz duymadim mersindeyim başka varmiydi yazacak bilgi
Hosbuldum kizlar.. Ben 2013 haziran annesiyim . o topikten çokssağlam arkadasliklarim oldu hala gorusuyoruz beraber buyuttuk bebeklerimizi.. Sizlerle de inşallah öyle oluruz.. Listenize benide ekleyin . SAT 12 mayis ikinci bebek .yasim 30 kalp atisi hhenüz duymadim mersindeyim başka varmiydi yazacak bilgi
gunaydın kızlarr herkes ıyıdır umarımm.. uykuya doyamıyorumm agzım ayrılcak resmen yaa mıllette hep oruc onlarda uyku halındeler ısyerı komple uyucaz galıba :)
İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz
İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?