İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz
Gunaydin herkese aramiza yeni arkadaşlar katilmiş hayirli olsun. Saglikli bir hamilelik gecirirsiniz inşallah.
Gece bir kere WC te kalkiyorum sahur vakti ve sabah kalktigimda nazil sikismis oluyorum. Sizde de öyle mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaa ikiz olmasını bende cok isterdimmmuhtesem bişi yaaaaaaaa
Allah sağlıgıyla kucagına almayı nasip etsin minikleri çookk sanlısınnnnnnnnnnnncidden çok ilginç geldi bu bana da.iki kese iki bebek :)
Allah sağlıgıyla kucagına almayı nasip etsin minikleri çookk sanlısınnnnnnnnnnnn
benim değiller yaprakgül ün bebişleri alıntı yapmıştım çıkmamışlar. benim bir tanecik.
Allah söyletti doktor bi baksın kenara köşeye sıkısmıstır bitane daha
evet ikiz eşiyim ben de ikiz olur diye düşündüm ama değilmiş.
kayınvalidem de rüyasında ikiz görmüş tutturdu ikiz diye. değil diyorum ama öyle gördüm diyor.
kadın ne kadar rüyalarına güveniyor ki ultrason cihazına bile güvenmedi. :))
15 gün önce birisi " balkona kuş yuva yapmak istedi bırakmadım sonra da üzüldüm keşke yapsaydı" demişti.
ben de bizim balkona yaptı yavruladı bile merak etme geri gelirler demiştim.
bütün evi kuş piresi sardı perişan oldum kabarmadık yerimiz kalmadı.
dün ilaçlama şirketi çağırdık evi ilaçlattık perişan durumdayız.
umarım sizin kuş geri gelmemiştir. :))
valla cnm bazen görünmüo benim halamında üçüzmüş hep ikiz demiş doktor sonra dogumda 2 oğlu beklenen 1 kızı beklenmeyen oluvermiş :)
Evet bu durum uzerine hayir diyorum artik evden cikmiyorum dinlenmem lazim. O da anliyor artik beni biraz. Sen de mi hayir diyemiyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyyyy cok gecmiş olsun.. seneler önce annemlerde bizde yaşamıstık..
kıyamadık atmaya sonrada aynı dediğin gibi pirelendik.. balkona ve salona sinen kuş kakası
kokusuda cabası aylarca gecmedi o koku..
Ay ne biliim bende cok gaz skntsi var midem asiri yaniyoOwww sut aksine gaz yapar :)
evet ikiz eşiyim ben de ikiz olur diye düşündüm ama değilmiş.
kayınvalidem de rüyasında ikiz görmüş tutturdu ikiz diye. değil diyorum ama öyle gördüm diyor.
kadın ne kadar rüyalarına güveniyor ki ultrason cihazına bile güvenmedi. :))
amanınn üç bebek bir arada düşünemiyorum. benim bir tane bile sığmadı da düştü.
İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz
olsun işte ilkiyle beraber iki tane olacaklar. ikiz zordur hem.Benim esim de ikiz ama ilki de tekto bu da tek
Em ruyamda ikiz kiz gordum kucagimda
Aynıyız aynı çoğunu da o hap yapıyor.ben de günde 200-200 mg içiyorum hayatımı mahvetti.depresyonu da tetikliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?