deidğiniz terimden bişi anlamadım ama 18 mayısta evlendim adet geciktirici kulalnıyordum 25 mayısta regl oldum 2 haziran da bitti zaten 25 haziranda regl olmayınca 5 gün gecikince test yaptım osnuç haziran başında hamil kaldım herhalde
değerim 1030 çıktı, meedical parka gittik istanbulda yaşıyorum onlarca kan testi yapıldı ve ultasonla bebeğe bakıldı kese ollumşmuş
sizlerin 4. haftada nasıldı değerleri
bızde suan kafamızı taslara vuruyoruz. bıde benımkı beklenen bı gebelıktı . ama ozel sıgorta hıc aklımıza gelmedı. şimdi şimdi dıyoruz nıye yaptırmadık dıye. ama kısmet napalım her ıste bı hayır vardır
kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.
kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.
Sanırım ykb hamileyken sigorta yapıyor tam bi araştırıyım bilgi veririm sna da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Laktozsuz sut alin kizlar. Ben çareyi onda buldum. Gaz yapmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim zaten hamilelikten hem ilactir karbonattir elimi uzatmiyorum ki normalde hic boyle sorunlarim yoktu o yuzden bilmem bile..Bir bardak suya yarım çay kaşığı ingiliz karbonatı ( eczaneden alman gerek bu içilebilir ve tadı iyi olan tek karnonattır) atıp iyice karıştırıyosun bikaç dk bekleyip tekrar karıştırıyosun o içindeki karbonat yok olana kadar sonra yavaş yavaş içiyosun. Hızlı içersen bazen tansiyonu düşürebiliyormuş. Her derde devadır araştır bak internette. Suyu alkali yapıyorsun ya vücuda çoj faydası var. Hamilelikte de sakınca olmadığını öğrenirsem hep bunu içerim acayip rahatlatıyor mideyi
canım inanmasın banada doktor öle söledi hatta benm 6 gn geçti adetim 78 çıktı 2 gün sonra 180 çıktı bazı doktorlar böyle insanın moralini bozabiliyor. adeti düzensizse geç döllenmiştir geç yumurtlamıştır
olsun işte ilkiyle beraber iki tane olacaklar. ikiz zordur hem.
canım benimde değerim 234 çıkmıştı 4. haftada keseyi gördük ama bir sorun olmadı. inş ondada yoktur
benım bıldıgım ıkızlık bı nesıl atlar. sızın bebıslerın muhtemelen ıkızlerı olur :)
kizlar merhabalar..uzun suredir giremedim foruma..artik 7+6 gunluguz sukurler olsun bebisim 14 mm olmus kalbi gumbur gumbur atiyor..doktor hersey yolunda dedi icime su serpti vallahikan tahlillerimde yapildi hepsi olmasi gerektigi duzeyde ins bi sikinti olmadan bitiririz hamisligimizi..kizlar bisey sorcam size ben geceleri yuz ustu yatiyorum yatarken yan yana sirt ustu ama gece bi anda uyaniyorum bi bakiyorum ki yuz ustuym suan bi sakincasi olur mu cok korkuyorum bazen bebisime zarar vericem diye ama engelde olamiyorum uykumda donuyorum..bide bu kullandiginiz progestan ne?ne ise yariyor bana oyle bisey vermedi doktor kullandigim folik asiti degistirdi sadece folik iyod diye bisey kullanan var mi bu haptan?
kızlar kalp atışı dyulduktan sonra doktor sizi kaç gün sonra çağırdıı?
Kızlar doktorumu değiştiriyorum hastaneden aradılar randevunuza geliyormusunuz diye evet dedim sordum ki muayene ücreti ne kadar diye 57 tl sadece muayene tetkikler yok dedi normal mi sizce ?
Kızlar ben su içmekten nefret ediyorum napıcam yahamile kalmadan öncede günde bir bardak anca içerdim. Şimdi zorlaaa 1-1,5 litre anca içiyorum o da biley yemediğimden iyice midemi bulandırıyo
Kızlar ben su içmekten nefret ediyorum napıcam yahamile kalmadan öncede günde bir bardak anca içerdim. Şimdi zorlaaa 1-1,5 litre anca içiyorum o da biley yemediğimden iyice midemi bulandırıyo
kızlar kalp atışı dyulduktan sonra doktor sizi kaç gün sonra çağırdıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?