2015 Şubat Anneleri

o zamn bu şüphenın degerle bı ılgısı yok. cunku 408 buyuk bı deger. bat tan bı gun sonra yaptırmıs canım testı. inş degıldır cnm valla cok ugrastı kızcagız. sen daha ıyı anlarsın durumunu Allah sanada bır daha yasatmasın o kotu gunlerı

Canim ya bisey sorucam. Sen simdi 2 gun gecince degerim 82 demissinsin. Benim adetim duzensizdir. Genelde 36-37 gun bazen daha gec gelir. Son adetimden 33 gun gectikten sonra yani en az adetime 4 gun kala ben kan testi yaptirdigimda sonuc 607 cikti. Simdi benim deger vok mu buyuk bu kadar erken zamanda ya da benim yumurtlamam adetin baslangicina gore olnayip erken yumurtluyor olabilirmiyim. Yaa simdi bu degerleri gorunce kafam cok karisti :S

valla ıns bıızım dusundugumuz gıbıdır. onunda bat 2 temmuz mus ayın 3 unde yapmıs testı. bıde yazık sancısı varmıs kist mı acaba dıye acılden gıtmıs. doktor döver gıbı soylemıs. hamılesın bılıyosun dımı dıye. ama betahcg dusuk kimyasal olabılır demıs. sancı dese anlayacagım ama beta gayet ıyı bence zamanına gore

Şubat 2015 anneleri, vaay be böyle başlıklar gördükçe , doğuma adım adım daha da yaklaştığımı hissediyorum. Dilerim Allah'tan hepiniz sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza.

Arkadaşım, sende suyu sevmiyorum falan demeyeceksin. Bol bol su içeceksin, emin ol içtiğin bu sular ileride çok işine yarayacak. Bebeğin içinde bulunduğu su miktarı önemli çünkü

bana görede iyi..bekklesin canım bende başka doktora gitsin..
kesyi görür zaten hafta içi

demi ama biz büyüdükk vallahii

O arkadaşına söyle, acilen doktorunu değiştirip başka doktora gitsin. Tabi ki herşey mümkün olabilir, ama adet tarihinde yapılan testte 240 çıktıysa bu kadar net konuşmamalıydı doktor.

İnanması zor sahiden, kalp atışlarını duyduğumda 7 haftalıktı, ufacık bir noktacıktı, herkes mercimek diyordu Çok çabuk geçiyor zaman

şimdi ise içerde zıp zıp zıplıyorlar biz burdayız diyorlarr..
kiraz yedim kudurdu benimki yinee

şimdi ise içerde zıp zıp zıplıyorlar biz burdayız diyorlarr..
kiraz yedim kudurdu benimki yinee

Vayyy meyve ile arası iyi olacak galiba, inanması zor ama benim kızım da dondurma yediğim zaman deliriyor

Açıkça söylemek gerekirse bende eşimden uzaklaştım. Fakat onun mutluluğumda benim için önemli😊. En azından haftada bir kez bende olaun isterim 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vayyy meyve ile arası iyi olacak galiba, inanması zor ama benim kızım da dondurma yediğim zaman deliriyor

evet canım hamile kaldığımdam beri keyifle yediğim tek şey meyve..
o mide bulantılarımda bile domates ve meyve yiyebildim..
karpuzu, kirazı ve dondurmayı çok seviyor benimkidee

özendim size gerçekten . zaman geçer mi bizimkiler de o kadar olur mu acaba hiç geçmiyor zaman sanki.

valla öyle bir hızlı geçiyorki hiç anlamıyorsunuz canım..
10. haftadan sonrası at koşturur gibi hızlı gidiyor..
zaten ikili test üçlü test bilmem ne derken sürekli yoğun oluosun..
şimdi bizde ayrıntılı USG bekliyoruz..
çok hızlı geçiyor keyfini çıkarın hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…