Ahhh ne yazıkki olabilir ... Benim 408di doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi. 2 gün sonra birdaha gel dedi zaten ertesi gün kanama başlamıştı ..... Ama o ne zmn yapmış testi ? Ben aynı gün yaptırmıştım sonucum buydu .... İnşallah onun öyle değildir de yıkılmaz Allahım inşallah .....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
papatis arkadaşın doktoru acayip saçmalamış. benim adeti 2 gün geçe değerim 82 çıkmıştı bana doktorum gayet iyi demişti. çok şükür dün bebeğimin kalp atışlarını da duydum. doktorunu değiştirsin ve içini ferah tutsun arkadaşın tatlım.
o arkadaşın kimse söle doktoru halt yemişş canımm..
benim adete 5 gün kala değerim 17 idi..doktorum kimyasal olabilir yükselmesine bakıcaz dedi..
2 gün sonra yani adete 3 gün 60 çıktı..yükselme var ama hala düşük...
2 gün sonra tekrar 240 çıktı doktorum güzel dedi...yani adet günümde 240 tı değerim..
sonra 600 küsür oldu..ve bundan 3 gün sonrada keseyi gördük canım..
7. haftada kalp atışını duydukçç
su içmetyi hiç sevmiyorm ama pazartesi günüden beri çok içiyorum kese oluşmuş gördük kesemizi
folik asiti 4 haftadır içiyordum aralarda unutuyordum ama folibol kullanıyorum şüphem vardı çünkü hamilelik ile ilgili
valla ıns bıızım dusundugumuz gıbıdır. onunda bat 2 temmuz mus ayın 3 unde yapmıs testı. bıde yazık sancısı varmıs kist mı acaba dıye acılden gıtmıs. doktor döver gıbı soylemıs. hamılesın bılıyosun dımı dıye. ama betahcg dusuk kimyasal olabılır demıs. sancı dese anlayacagım ama beta gayet ıyı bence zamanına gore
Şubat 2015 anneleri, vaay be böyle başlıklar gördükçe , doğuma adım adım daha da yaklaştığımı hissediyorum. Dilerim Allah'tan hepiniz sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza.
Arkadaşım, sende suyu sevmiyorum falan demeyeceksin. Bol bol su içeceksin, emin ol içtiğin bu sular ileride çok işine yarayacak. Bebeğin içinde bulunduğu su miktarı önemli çünkü
bana görede iyi..bekklesin canım bende başka doktora gitsin..
kesyi görür zaten hafta içi
demi ama biz büyüdükk vallahii
kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.
İnanması zor sahiden, kalp atışlarını duyduğumda 7 haftalıktı, ufacık bir noktacıktı, herkes mercimek diyorduÇok çabuk geçiyor zaman
demi ama biz büyüdükk vallahii
biz çömez miyiz yani? :))
Ben ilk 5+3 te gittim 3 hafta yasak koydu. Yarın bitiyo yasak ama haftaya sormadan bişi yapmıycam. Bebeğimiz daha önemli
şimdi ise içerde zıp zıp zıplıyorlar biz burdayız diyorlarr..
kiraz yedim kudurdu benimki yinee
Açıkça söylemek gerekirse bende eşimden uzaklaştım. Fakat onun mutluluğumda benim için önemli😊. En azından haftada bir kez bende olaun isterim 😁Ya ilişki olayını ben sormadan doktor ilişki yasak dedi bana da yani onlar ztn söylerdi problem olsa bence yine de zorlama kendini ztn insanın canı hiç bişy istemiyoki valla şahsen ben hiç ilişki milişli istemyrm yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vayyy meyve ile arası iyi olacak galiba, inanması zor ama benim kızım da dondurma yediğim zaman deliriyor
ee öyle sayılırr daha mercimek sizinkilerr yerimm onlarııı
doktor haftada sadece 1 kez ilişki dedi daha sık olmayacak dedi
özendim size gerçekten . zaman geçer mi bizimkiler de o kadar olur mu acaba hiç geçmiyor zaman sanki.
biz çömez miyiz yani? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?