Ablalar az önce aile hekimime gittim progestan yazdırmaya nasılsın dedi anlattım tansiyonum düşük ağlıyorum mide bulantısı kusma baş dönmesi uyku hali var dedim progestanın etkisi dedi. Progestan hamilelik hormonu zaten sende var ayriyetten verilince iki kat yaşıyorsun bütün belirtileri dedi. Ondan böyleymişim böyleymişiz.
kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.
Evet bende aynı durumdayım😕 televizyonda bile içecek,yiyecek görünce midem kalkıyo... İnşallah bir süre sonra biter bu şikayetler güzelce bebeklerimizi büyütmek için herşeyi yeriz 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlı olsun bebısın . benımde 1034 tü :) hatta bana hemsıre ikiz olabılır dedı ama tek cıktı benımkı. sat son adet tarıhı demek. bıde bat var oda beklenen adet tarıhı. ögren bunları lazım olucak :) kese olusmus mu yazdın alnyalamadım ben. olusmadıysada uzulme bızımkıler 5. haftadan ıtıbaren gorunmeye basladı. erken yanı daha. hemen folık asıde basla. bol bolda su iç :) iyi bak bebişe :)
kızlar kalp atışı dyulduktan sonra doktor sizi kaç gün sonra çağırdıı?
Sütü genel olarak sevmiyorum şimdi eşim bana nesquik aldı onla içmeye çalışıyorum👶
bende senin gibiyim,suyla aram yok hiç..şu an bile 1 litre en fazla ya içiyorum ya içmiyorum..ayran,süt falan içiyorum..bilmiyorum nolcak..zorla da içemiyorum ki ben..zorla içilen suyunda faydası yokmuş zaten,susayınca için diye duymuştum doktorlardan..
kızlar mayısta hamıle kalmak ısteenler topiğinden bı arkadasımız da hamıle oldugunu ogrenmıs. bat 2 temmuz beta hcg sı 250 cıvarı cıkmıs. ama doktor degerın az kımyasal gebelık olabılır dedım. kız korkmus ve uzulmus baya. aylardır savasıyo cunku bebek ıcın. bana sacma geldı. cunku degerı normal gorunuyor kı bırde ge dollenmede olabılır. sız ne dusunuyosunuz. içini rahatlatayım bıraz.
kızlar kalp atışı dyulduktan sonra doktor sizi kaç gün sonra çağırdıı?
Doktora annemde gelmişti beni şikayet etti bir lokma yediremiyoruz die doktorum da ne güzel diyince kalakaldı kadın yazıkılk 3 ay normal yiyememesi zorlamayın bu sefer kusar bikere kusarsa devamı gelir o daha kötü dedi. Bebiş zaten annesinin depolarını sömürüyo şuan depolar azaldıkça zaten vücut kendi isticek bi takım yemekleri o zaman yicek dedi. Hatta 75 kiloydum bana kilo bile versen süper olur dedi nitekim 2 kilo verdim. Ama su içmemek konusundaki fikrini bilemicem :\
Sanırım ykb hamileyken sigorta yapıyor tam bi araştırıyım bilgi veririm sna da
selamlar ben nereye yazacağımı bilemediğim için ocakmı şubatmı bilemiyorum :) tahmini doğum tarihim 1 şubat gözüküyor. ben uzun süredir bu forumdayım acı tatlı çok anılarım oldu. ilk 3 gebeliğim hüsranla sonuçlandı malesef düşük oldu hepsi. rabbim 3. düşükten 2 ay sonra yine mucizemizi verdi. salı günü doktorda elleri kolları bile belli olmuş bir tosuncuğum vardı kalbide atan :)24 temmuz da ise yani ortalama 14 haftalık içinde olucaz 2 li testim yapılcak allahın izni ile. burada da bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuştur mutlaka kesinlikle üzmesinler kendini ben hiç umudumu kaybetmedim.rabbim hepimizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. sorularınız olursa seve seve yanıtlarım bu arada kullandığım ilaçları da söyleyeyim hergün 1 tane kan sulandırıcı iğne günde birtane folibol günde 3 defa vajinal olarak progestan (200 mg) alıyorum. doktor ikili teste gidene kadar kesmiyelim dedi progestanı. hamileliğin başından beri düzenli kullanıyorum.bu arada 12. haftaya kadar ilşki yasak dendi.
Ben geçen hafta ilişki olayını sormayı unuttum doktoruma ya 😕 gebelikte sorun yok dedi ama kafama göre bişey yapmayayım dimi 😕
Ben geçen hafta ilişki olayını sormayı unuttum doktoruma ya 😕 gebelikte sorun yok dedi ama kafama göre bişey yapmayayım dimi 😕
papatis arkadaşın doktoru acayip saçmalamış. benim adeti 2 gün geçe değerim 82 çıkmıştı bana doktorum gayet iyi demişti. çok şükür dün bebeğimin kalp atışlarını da duydum. doktorunu değiştirsin ve içini ferah tutsun arkadaşın tatlım.
su içmetyi hiç sevmiyorm ama pazartesi günüden beri çok içiyorum kese oluşmuş gördük kesemizi
folik asiti 4 haftadır içiyordum aralarda unutuyordum ama folibol kullanıyorum şüphem vardı çünkü hamilelik ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?