Benim canım hiçbişy istemiyor ya hiç bişy aşermiyorum yani yazsanız da etkilenmiyorum tabi belki başkalarının canı ister
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen ne diyosun arkadaşım sabah yazmıştım çarpıntım deli gibi kalbim ağzımda atıyor inşallah bunlar hamileliğin normal belirtileridir bir hafta daha var çünkü doktor kontrolüme meraktan çatlıcam bi de ben acayip gerginim herkese çatasım var bu gerginlik bebeğime yansımaz inşallah
aynen ya bambaşka bi dünya
en çok değişime gidende
allahımın gücüne gitmesin.bedenlerimizin hiç eskisi gibi olmayacagı
tazeliğimizi kaybetcez
çatlaklar felan :/
ben 57 kilo olmama ragmen eşim az daha zayıflasan hatunun dibi olcaksın der
ve kiloyu hiç sevmiyo.dış güzelliğede önem verir
inş çok çirkinleşmem
yoksa komplekse girerim[/
Ay canım ya öyle düşünme 😊 bende 68 kilo iLe gebe kaldım bide beni düşün 😃 hamilelik kiloları tatlı olur derler eşin inşallah sorun etmez ayrıca eski halimize döneriz neden dönmeyelim zaten böceklerin peşinde koşarken gider Heralde 😃 badem yağını şimdiden kullanmaya başladım ben çatlaklar için 😊
Ben berbat durumdayım ne yesem burnumdan geliyo bogazım kulağım burnum yanıyo ekşi ekşi iğrenç😞
O zaman televizyonda izlemeyelim dışarıda çıkmayalım pazara da gitmeyelim kulağımızıda tıkayalim olur mu öyle şey
Canım çarpıntı olabilirmiş ama çok sık ve yoğun oluyorsa doktorlar görüşmekte fayda var. Bide tansiyonun yükselmesi tehlikeliymiş ona dikkat etmek lazım
bugün kimseler yok burada. herkesin midesi mi kötü yoksa
gerçi ben de çok halsizim ayakta duramıyorum. işyerinde kaç kez uzandım ama geçmiyor.
karnım göğüs altından başlayarak komple şiş ve sabahları hariç hep bu şekilde.
biz de sizde de var mı bilmiyorum nefes almakta zorlanıyorum çarpıntım var.
Kızlar bebeğimiz çok korkuttu bizi bugün son 1 saatten beri feci ağrı çekiyorum kasık ağrısı karın ağrısı karışık çok korktum wc den çıkamadım bişey varmı diye bakmaktan zaten kaybettim birini dua çok korktum ağrım azaldı şimdi çok şükür yarın kontrol var dua edin bana Allah'tan kanamam falan yok ağrım geçsin lütfen
Sen ne diyosun arkadaşım sabah yazmıştım çarpıntım deli gibi kalbim ağzımda atıyor inşallah bunlar hamileliğin normal belirtileridir bir hafta daha var çünkü doktor kontrolüme meraktan çatlıcam bi de ben acayip gerginim herkese çatasım var bu gerginlik bebeğime yansımaz inşallah
canım çarpıntı değil de nabzın normalden hızlı atıyordur,alışkın olmadığın için sana öyle geliyordur..çarpıntı diyebilmen için kalp atışının 100 ün üzerinde olması gerekir ki doktorum 100 e kadar normal dedi hamilelikte..gerçi bilmiyorum hiç saydın mı nabzını ama bence çarpıntı değildir..nefes darlığının da sıkıntıdan olduğunu düşünüyorum,kendini iyi hissetmediğin için daralıyorsun normal olarak..en iyisi kafanı dağıtmaya çalışmak ama bu durumda zor görünüyor..çok bilmiş bir şekilde yazdım kusura bakma =))
aynen ya bambaşka bi dünya
en çok değişime gidende
allahımın gücüne gitmesin.bedenlerimizin hiç eskisi gibi olmayacagı
tazeliğimizi kaybetcez
çatlaklar felan :/
ben 57 kilo olmama ragmen eşim az daha zayıflasan hatunun dibi olcaksın der
ve kiloyu hiç sevmiyo.dış güzelliğede önem verir
inş çok çirkinleşmem
yoksa komplekse girerim
100 e kadar normal dedi doktorum ki 100 den sonrası çarpıntı sayılıyor..o da sürekli oluyorsa önlem almak gerekliymiş..yükselen nabızlara alışmamız lazım,kalbinize kulak vermeyin en iyisi =)) benim normalde 70-76 arasındaydı nabzım şimdi bazen 100 e kadar dayanıyor,ortalama 85-88..alışık olmayınca da çarpıntımız var sanıyoruz..gerginlik tuzu biberi zaten çarpıntının..sakiiiiiinnnnnnnn
Televizyonu bir açıyorsun her yerde ramazan dolayısıyla yemek tarifleri tatlılar meyveler dışarı çıkıyorsun restoranda pazarda her yerde mutlaka bir şeyler görüyorsunuz gördüğünüz her şeyi duyduğunuz her şeyi canınız çekiyorsa vay halinize böyle şeylere alışık olmalıyız yorumlarda biri ciğer yazmış şimdi o ciğer yazdı diye düşüncesiz mi oluyor anlamadim
valla ben çok çarpıntım oluyor dedim doktora progestanın yan etkisi dedi ama yapacak bir şey yok dedi. kullanmayanlarda neden olduğunu bilmiyorum tabii.
canım ben 45 kılyum eşim 50 nın ustunu ıstemem dogumdan sonra verırsın dımı dıye sımdıden pazarlık yapıyo:) ama kendı gobegı ramazan davulu oldu ona bısey dıyen yok :) erkeklerın hepsı aynı cok takılma sen yemene bak :)
ben de 44.5 kiloyum ama eşim kilo alayım diye gözümün içine bakıyor..Allahtan o konuda sıkıntım yok,60 kilo olsam da sorun değil onun için =))
Sanırım canım yordum birazay ondan olsun işten çıkınca direk gider yatarım yeterki bebeğim iyi olsun
Keşke yazmasaydın kolay bulunacak bişey değil canı çekenler olabilir..
Katılıyorum canım yazdım bende aynı senin gibi
O zaman televizyonda izlemeyelim dışarıda çıkmayalım pazara da gitmeyelim kulağımızıda tıkayalim olur mu öyle şey
Neticede hepimiz hamileyim dediğin gibi durumu olmayan olabilir, bulunamayabilir hassas olmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?