valla öyle bir hızlı geçiyorki hiç anlamıyorsunuz canım..
10. Haftadan sonrası at koşturur gibi hızlı gidiyor..
Zaten ikili test üçlü test bilmem ne derken sürekli yoğun oluosun..
şimdi bizde ayrıntılı usg bekliyoruz..
çok hızlı geçiyor keyfini çıkarın hanımlar..
agzın bal yesın cnm. Benımde 10. Hafta bakalım ıns bundan sonrası cabuk gecer. :) su yılbasına atlatsak sankı hersey daha kolay olucak gıbı
nee yılbaşı mı ? Daha yılbaşına aylar var oooo.
agzın bal yesın cnm. Benımde 10. Hafta bakalım ıns bundan sonrası cabuk gecer. :) su yılbasına atlatsak sankı hersey daha kolay olucak gıbı
kızlar selam. bugün kötü bi şey oldu. sabah kızımla eşim yatakta oyun oynarken kızım dengesini kaybedip karnıma birden oturdu.
sizce bi şey olmuşmudurrr :18:
kızlar selam. bugün kötü bi şey oldu. sabah kızımla eşim yatakta oyun oynarken kızım dengesini kaybedip karnıma birden oturdu.
sizce bi şey olmuşmudurrr :18:
geçmiş olsun canım görünmez kaza desene.. ağrı veya kanaman olmadığına göre birşey olmamıştır inşallah. biraz dikkat et kendine, izle bakalım.
Allah hepimizin bebişlerini esirgesin
sanmıyorum olsun onların yeri çok sağlammış içerde dışardan gelen darbelerden etkilenmiyormuş diye okumuştum bir yerde. bir de Allah göstermesin olsa bile belli olurdu zaten.
Evet ya gecmiyor zamanilk ogrendigimde 4+3 falandi yarin tam bugun 6+6 oldu dahada ilerkemiyor. Biz de daha kalp atislarini duycaz insallah onumuzdeki hafta. Zaman gecmiyorözendim size gerçekten . zaman geçer mi bizimkiler de o kadar olur mu acaba hiç geçmiyor zaman sanki.
Bencede çok zorlamamak gerek. Artık eski hareketli günler geride kaldı😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana 1 ay sonra gel dedi,11. haftaya denk geliyor,ense kalınlığı-burun kemiği-2 li test yapılma zamanı..
Canim ben 10 gün önce gittim kalp atisini duyduk 1ay sonraya cagirdi. İkili test yapilacak bu gittiğimde de.
Mantikliymis :))
Bende tam tahsilli gevreklerle tuketiyorum sade içmek pek hoşuma gitmiyor. Ya da muzlu sut yapiyorum felan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayanlar canınız hiç bir şeyler çekiyor mu benim canım çok fazla ayva istiyor ama bulunmaz galiba yemezsem bir şey olur mu
Kalp atışını 6 da duydum 8 de çağırdı ve bir daha 1 ay sonra yani 13 te gidicem canım . Senin nasıl ? Herşey yolundamı ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende kalp atışını dün duydum canım 6+1 dedi dün. 20 gün sonra gel dedi o da 9. hftaya denk geliyor herşey iyi çok şükürr
Evet ya gecmiyor zamanilk ogrendigimde 4+3 falandi yarin tam bugun 6+6 oldu dahada ilerkemiyor. Biz de daha kalp atislarini duycaz insallah onumuzdeki hafta. Zaman gecmiyor
hayatımda hiç bu kadar iştahsız olmamıştım.kızıma hamileyken ne mide bulantısı ne iştahsızlık öyle hamile olduğumu bile anlamadan geçirdim.dolayısıylada
20 kilo aldım.şimdi her şeyden tiksiniyorum.2 kilo verdim.geçen hafta sadece canım acaip ciğer çekti ki asla yemediğim ve yiyeceğim aklıma gelmeyen bi
şeydir.herkes şaşırmıştı, ama en çokta ben şaşırmıştım
vucud ihtiyacı olan şeyi istermiş tatlım onu bulamıyorsan ona denk gelen bi şey yesen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?