2015 Şubat Anneleri

agzın bal yesın cnm. Benımde 10. Hafta bakalım ıns bundan sonrası cabuk gecer. :) su yılbasına atlatsak sankı hersey daha kolay olucak gıbı

kızlar selam. bugün kötü bi şey oldu. sabah kızımla eşim yatakta oyun oynarken kızım dengesini kaybedip karnıma birden oturdu.

sizce bi şey olmuşmudurrr :18:

Son düzenleme:
agzın bal yesın cnm. Benımde 10. Hafta bakalım ıns bundan sonrası cabuk gecer. :) su yılbasına atlatsak sankı hersey daha kolay olucak gıbı

önce şu riskli ilk üç ay muhabbeti bitse yeter. bebişlerimizin iyi olduğundan emin olsak başka bişey istemen
zaten ikinci 3 ay için hamileliğin balayı diyorlar ki bence doğru fiziksel olarak ağırlaşmıyoruz bulantılar da bitmiş oluyor.. o zamanlar gelse ciciler alırız doğuma hazırlanırız zaman daha eğlenceli, daha çabuk geçer.
yılbaşını geçtiğimizde ise doğum stresi ve heyacanı başlamış olcak bu sefer de ayy sancım mı var yoksa bebek mi geliyo diye evham yapıyor olacağız

kızlar selam. bugün kötü bi şey oldu. sabah kızımla eşim yatakta oyun oynarken kızım dengesini kaybedip karnıma birden oturdu.

geçmiş olsun canım görünmez kaza desene.. ağrı veya kanaman olmadığına göre birşey olmamıştır inşallah. biraz dikkat et kendine, izle bakalım.
Allah hepimizin bebişlerini esirgesin

sanmıyorum olsun onların yeri çok sağlammış içerde dışardan gelen darbelerden etkilenmiyormuş diye okumuştum bir yerde. bir de Allah göstermesin olsa bile belli olurdu zaten.

geçmiş olsun canım görünmez kaza desene.. ağrı veya kanaman olmadığına göre birşey olmamıştır inşallah. biraz dikkat et kendine, izle bakalım.
Allah hepimizin bebişlerini esirgesin

sorma tatlım bi anda nasıl oldu anlamadım.ağrım kanamam yok inşallah bi şey olmaz. amiiin çok sağolasın

Bayanlar canınız hiç bir şeyler çekiyor mu benim canım çok fazla ayva istiyor ama bulunmaz galiba yemezsem bir şey olur mu

Kız zaten yılbaşından sonra doğurmaya başlıcaz sırayla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanmıyorum olsun onların yeri çok sağlammış içerde dışardan gelen darbelerden etkilenmiyormuş diye okumuştum bir yerde. bir de Allah göstermesin olsa bile belli olurdu zaten.

belli olurdu diimi. sabahtan beri içim içimi yiyor sürekli kendimi dinliyorum.bulantılarım devam ediyor mu halsizliğim falan. o durumlarda da bi değişiklik yok.

yinede bi sorim dedim.içim rahatladı şimdi

özendim size gerçekten . zaman geçer mi bizimkiler de o kadar olur mu acaba hiç geçmiyor zaman sanki.
Evet ya gecmiyor zamanilk ogrendigimde 4+3 falandi yarin tam bugun 6+6 oldu dahada ilerkemiyor. Biz de daha kalp atislarini duycaz insallah onumuzdeki hafta. Zaman gecmiyor

yani kaçıncı haftada ikili test yapılıyor canım

Bayanlar canınız hiç bir şeyler çekiyor mu benim canım çok fazla ayva istiyor ama bulunmaz galiba yemezsem bir şey olur mu

hayatımda hiç bu kadar iştahsız olmamıştım.kızıma hamileyken ne mide bulantısı ne iştahsızlık öyle hamile olduğumu bile anlamadan geçirdim.dolayısıylada

20 kilo aldım.şimdi her şeyden tiksiniyorum.2 kilo verdim.geçen hafta sadece canım acaip ciğer çekti ki asla yemediğim ve yiyeceğim aklıma gelmeyen bi

şeydir.herkes şaşırmıştı, ama en çokta ben şaşırmıştım

vucud ihtiyacı olan şeyi istermiş tatlım onu bulamıyorsan ona denk gelen bi şey yesen iyi olur

Kalp atışını 6 da duydum 8 de çağırdı ve bir daha 1 ay sonra yani 13 te gidicem canım . Senin nasıl ? Herşey yolundamı ???

bende kalp atışını dün duydum canım 6+1 dedi dün. 20 gün sonra gel dedi o da 9. hftaya denk geliyor herşey iyi çok şükürr

bende kalp atışını dün duydum canım 6+1 dedi dün. 20 gün sonra gel dedi o da 9. hftaya denk geliyor herşey iyi çok şükürr

Bende şimdi okadarım işte , ben gittiğimde 2li testi yapıcak bakalım inşallah bir problemimiz yoktur hiç birimizin .

Evet ya gecmiyor zamanilk ogrendigimde 4+3 falandi yarin tam bugun 6+6 oldu dahada ilerkemiyor. Biz de daha kalp atislarini duycaz insallah onumuzdeki hafta. Zaman gecmiyor

erken öğrenmişsin sen de benım gıbı. bu şekilde geçmiyor zaman cidden.
yoksa normalde adet gecıyor bır ıkı hafta bekliyorsun sonra şüpheleniyorsun test falan derken doğal olarak 6 haftayı gecmıs oluyor.
ben daha adetıme 10 gün vardı başladım ben hamileyım demeye. herkes dalga gectı. 3 gün geçti koştum test yaptırdım deli gibi.

Elma yiyorum ama ayva aklımdan çıkmıyor bir de ayva reçeli bulursam onu deneyeceğim yaa ben çok kilo almak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…