canım ben 45 kılyum eşim 50 nın ustunu ıstemem dogumdan sonra verırsın dımı dıye sımdıden pazarlık yapıyo:) ama kendı gobegı ramazan davulu oldu ona bısey dıyen yok :) erkeklerın hepsı aynı cok takılma sen yemene bak :)
Benim tansiyonum genellikle düşük aslında 9-6 seyreder daha önceki gebeliğimde de böyle olmuştum ya evham yapıyorum ya da hormonlardan dolayı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım gaz agrısı olabılır mı? cunku karıstırıyoruz gercekten bız agrıları. progestan kullnajıyorsan o gaz yapıyor dıyorlar.
canım gaz agrısı olabılır mı? cunku karıstırıyoruz gercekten bız agrıları. progestan kullnajıyorsan o gaz yapıyor dıyorlar.
tansiyon çok daha önemli zaten..benim de 8-5,7-4 ama hamilelik öncesi de 9-5,10-6 olurdu en fazla..doktorum sıkıntı yok dedi..evham hangimizde yok ki,kafamızda milyonlarca şey var =)) kalp atışlarını duydum epey rahatladım ama şimdi de diyorum acaba hala atıyor mu kalbi..biri bitiyor biri başlıyor =))
Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizde tedirginlik var umarım bu evhamların hepsi boşadır ilerde gülüp geçeriz canım bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) 15 şubat seninkide galiba
Hala ısrarcı olabildiğine göre benim sana diyecek bişeyim yok arkadaşım. Açıkça canımızın isteyebileceğini söyledik ki istedi de bence kul hakkına da giriyor bu durum. Durumum olmayabilir alamayabilirim yada bulamadığım için günlerce aş erebilirim bu durumda benim hakkıma girmiş olursun. Daha ne kadar net yazabilirim bilmiyorum ama gerisi sana ve vicdanına kalmış. Bir de konu kurucusu arkadaşımıza soralım
Canım boşver blackberry baksın buna artık biz üstümüze düşeni söledik gerginleşmeyelim hiç
Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizde tedirginlik var umarım bu evhamların hepsi boşadır ilerde gülüp geçeriz canım bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) 15 şubat seninkide galiba
canım ben 45 kılyum eşim 50 nın ustunu ıstemem dogumdan sonra verırsın dımı dıye sımdıden pazarlık yapıyo:) ama kendı gobegı ramazan davulu oldu ona bısey dıyen yok :) erkeklerın hepsı aynı cok takılma sen yemene bak :)
Öyle canım zaten hormonlarımız tavan :)
Kızlar benide ekler misiniz listeye tahmini doğum tarihim 23 Şubat son adet tarihim 19 Mayıs 24 yaşındayım benimde çok çarpıntım oluyor ve midem çok yanıyor tabi bulanıyor da ama bebeğim için razıyım 7 yıldır bu günü bekliyordum
tansiyon çok daha önemli zaten..benim de 8-5,7-4 ama hamilelik öncesi de 9-5,10-6 olurdu en fazla..doktorum sıkıntı yok dedi..evham hangimizde yok ki,kafamızda milyonlarca şey var =)) kalp atışlarını duydum epey rahatladım ama şimdi de diyorum acaba hala atıyor mu kalbi..biri bitiyor biri başlıyor =))
:) öle valla krem nasılmış araştırayım bi benim doktor krem alma sadece bebek yağı al hiç çatlamazsın dedi iyi geliyomuş ben onu kullanıyorum şimdilik
:) öle valla krem nasılmış araştırayım bi benim doktor krem alma sadece bebek yağı al hiç çatlamazsın dedi iyi geliyomuş ben onu kullanıyorum şimdilik
Aynen senin gibiyim. Tek degilmisim cok sevindim :) insallah bebislerimizi saglikli bir sekilde alicaz kucagimiza
samsung
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?