2015 Şubat Anneleri

bugün kimseler yok burada. herkesin midesi mi kötü yoksa
gerçi ben de çok halsizim ayakta duramıyorum. işyerinde kaç kez uzandım ama geçmiyor.
karnım göğüs altından başlayarak komple şiş ve sabahları hariç hep bu şekilde.
biz de sizde de var mı bilmiyorum nefes almakta zorlanıyorum çarpıntım var.

Elma yiyorum ama ayva aklımdan çıkmıyor bir de bulursam ayva reçelini deneyeceğim çok kilo almak istemiyorum....

Elma yiyorum ama ayva aklımdan çıkmıyor bir de ayva reçeli bulursam onu deneyeceğim yaa ben çok kilo almak istemiyorum...

ayva reçeli iyi fikir.bende bu sefer dikkatliyim.hiç aşırıya kaçmadan güzel güzel beslenicem.yine varil gibi ortalarda dolaşmak istemiyorum

Kızlar bebeğimiz çok korkuttu bizi bugün son 1 saatten beri feci ağrı çekiyorum kasık ağrısı karın ağrısı karışık çok korktum wc den çıkamadım bişey varmı diye bakmaktan zaten kaybettim birini dua çok korktum ağrım azaldı şimdi çok şükür yarın kontrol var dua edin bana Allah'tan kanamam falan yok ağrım geçsin lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyynen beni anlatmışsın.şişiyorum resmen.tuzu azaltıp suya dadanıcam bakalım geçicek mi bu şişlik.çarpıntı var ara ara derin nefesler almak zorunda kalıyorum.

yatmak istiyorum ama kociş gelicek iftar için yemek yapmam laazım!Allahım yardım et

Elma yiyorum ama ayva aklımdan çıkmıyor bir de bulursam ayva reçelini deneyeceğim çok kilo almak istemiyorum....

Keşke yazmasaydın kolay bulunacak bişey değil canı çekenler olabilir..

canım ağrılar bendede devam ediyor hele biraz kendimi yorunca elim kasığımda dolaşıyorum.acaba sende kendini yormuş olabilirmisin?

Ben berbat durumdayım ne yesem burnumdan geliyo bogazım kulağım burnum yanıyo ekşi ekşi iğrenç😞

Lütfen bence de canımızın çektiği şeyleri yazmayalım herkes Büyükşehir de oturmuyor o an diğer arkadaşlarımızın canı çekebilir o an onu bulamaya bilir ve en önemlisi durumu olmayabilir dikkat biraz hanımlar sonuçta hepimiz hamileyiz canımızın çektiği şeyleri değilde yaşadığımız tecrübeleri yazalım lütfen rica ediyorum kendi adıma...

canım ağrılar bendede devam ediyor hele biraz kendimi yorunca elim kasığımda dolaşıyorum.acaba sende kendini yormuş olabilirmisin?

Sanırım canım yordum biraz ay ondan olsun işten çıkınca direk gider yatarım yeterki bebeğim iyi olsun

Katılıyorum canım yazdım bende aynı senin gibi

Benim canım hiçbişy istemiyor ya hiç bişy aşermiyorum yani yazsanız da etkilenmiyorum tabi belki başkalarının canı ister

Sen ne diyosun arkadaşım sabah yazmıştım çarpıntım deli gibi kalbim ağzımda atıyor inşallah bunlar hamileliğin normal belirtileridir bir hafta daha var çünkü doktor kontrolüme meraktan çatlıcam bi de ben acayip gerginim herkese çatasım var bu gerginlik bebeğime yansımaz inşallah

dogru soylıyosun cnm da ben de ne bıleyım bıranonce dogsun ıstıyorum. ama tadınıda cıkarmak laızım bugunlerın

Kız zaten yılbaşından sonra doğurmaya başlıcaz sırayla

bende onu ıstıyorum ya işte ne guzel :) saka bı yana yılbasında 8. ay bıtmıcek mı. ocak sonu olur artık bızımkıler erken gelmezse

Bambaşka bir dünyaya geçiyoruz 😊. Hayırlısı bakalım mutlu olalım da ❤️

aynen ya bambaşka bi dünya
en çok değişime gidende
allahımın gücüne gitmesin.bedenlerimizin hiç eskisi gibi olmayacagı
tazeliğimizi kaybetcez
çatlaklar felan :/
ben 57 kilo olmama ragmen eşim az daha zayıflasan hatunun dibi olcaksın der
ve kiloyu hiç sevmiyo.dış güzelliğede önem verir
inş çok çirkinleşmem
yoksa komplekse girerim

O zaman televizyonda izlemeyelim dışarıda çıkmayalım pazara da gitmeyelim kulağımızıda tıkayalim olur mu öyle şey

Katılıyorum canım yazdım bende aynı senin gibi

Neticede hepimiz hamileyim dediğin gibi durumu olmayan olabilir, bulunamayabilir hassas olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…