hayatımda hiç bu kadar iştahsız olmamıştım.kızıma hamileyken ne mide bulantısı ne iştahsızlık öyle hamile olduğumu bile anlamadan geçirdim.dolayısıylada
20 kilo aldım.şimdi her şeyden tiksiniyorum.2 kilo verdim.geçen hafta sadece canım acaip ciğer çekti ki asla yemediğim ve yiyeceğim aklıma gelmeyen bi
şeydir.herkes şaşırmıştı, ama en çokta ben şaşırmıştım
vucud ihtiyacı olan şeyi istermiş tatlım onu bulamıyorsan ona denk gelen bi şey yesen iyi olur
Elma yiyorum ama ayva aklımdan çıkmıyor bir de ayva reçeli bulursam onu deneyeceğim yaa ben çok kilo almak istemiyorum...
bugün kimseler yok burada. herkesin midesi mi kötü yoksa
gerçi ben de çok halsizim ayakta duramıyorum. işyerinde kaç kez uzandım ama geçmiyor.
karnım göğüs altından başlayarak komple şiş ve sabahları hariç hep bu şekilde.
biz de sizde de var mı bilmiyorum nefes almakta zorlanıyorum çarpıntım var.
Elma yiyorum ama ayva aklımdan çıkmıyor bir de bulursam ayva reçelini deneyeceğim çok kilo almak istemiyorum....
Kızlar bebeğimiz çok korkuttu bizi bugün son 1 saatten beri feci ağrı çekiyorum kasık ağrısı karın ağrısı karışık çok korktum wc den çıkamadım bişey varmı diye bakmaktan zaten kaybettim birini dua çok korktum ağrım azaldı şimdi çok şükür yarın kontrol var dua edin bana Allah'tan kanamam falan yok ağrım geçsin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün kimseler yok burada. herkesin midesi mi kötü yoksa
gerçi ben de çok halsizim ayakta duramıyorum. işyerinde kaç kez uzandım ama geçmiyor.
canım ağrılar bendede devam ediyor hele biraz kendimi yorunca elim kasığımda dolaşıyorum.acaba sende kendini yormuş olabilirmisin?
Keşke yazmasaydın kolay bulunacak bişey değil canı çekenler olabilir..
Keşke yazmasaydın kolay bulunacak bişey değil canı çekenler olabilir..
Sen ne diyosun arkadaşım sabah yazmıştım çarpıntım deli gibi kalbim ağzımda atıyor inşallah bunlar hamileliğin normal belirtileridir bir hafta daha var çünkü doktor kontrolüme meraktan çatlıcam bi de ben acayip gerginim herkese çatasım var bu gerginlik bebeğime yansımaz inşallahbugün kimseler yok burada. herkesin midesi mi kötü yoksa
ahh ahh sorma durgunlaştık
ateş söndü
Kızlar bebeğimiz çok korkuttu bizi bugün son 1 saatten beri feci ağrı çekiyorum kasık ağrısı karın ağrısı karışık çok korktum wc den çıkamadım bişey varmı diye bakmaktan zaten kaybettim birini dua çok korktum ağrım azaldı şimdi çok şükür yarın kontrol var dua edin bana Allah'tan kanamam falan yok ağrım geçsin lütfen
Korkma canım o kasık sancıları ara ara olur bende de oluyor bi atıyor bi geçiyor bide adet sancısı gibi bel ve bacak ağrısı olabiliyor hiç kötü düşünme karnın da yediklerinden dolayıdır dokunmuştur ya da ishal olmak üzeresindir içini rahat tut 😊
önce şu riskli ilk üç ay muhabbeti bitse yeter. bebişlerimizin iyi olduğundan emin olsak başka bişey istemen
zaten ikinci 3 ay için hamileliğin balayı diyorlar ki bence doğru fiziksel olarak ağırlaşmıyoruz bulantılar da bitmiş oluyor.. o zamanlar gelse ciciler alırız doğuma hazırlanırız zaman daha eğlenceli, daha çabuk geçer.
yılbaşını geçtiğimizde ise doğum stresi ve heyacanı başlamış olcakbu sefer de ayy sancım mı var yoksa bebek mi geliyo diye evham yapıyor olacağız
Kız zaten yılbaşından sonra doğurmaya başlıcaz sırayla
Bambaşka bir dünyaya geçiyoruz 😊. Hayırlısı bakalım mutlu olalım da ❤️
Lütfen bence de canımızın çektiği şeyleri yazmayalım herkes Büyükşehir de oturmuyor o an diğer arkadaşlarımızın canı çekebilir o an onu bulamaya bilir ve en önemlisi durumu olmayabilir dikkat biraz hanımlar sonuçta hepimiz hamileyiz canımızın çektiği şeyleri değilde yaşadığımız tecrübeleri yazalım lütfen rica ediyorum kendi adıma...
Katılıyorum canım yazdım bende aynı senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?