2015 Şubat Anneleri

Gunaydin arkadaşlar.
Ruyacim eettigin duayi Rabbim duysun inş. O kadar Yoruldum ki tek dileğim olsun ki artik yavrumu daha iyi bir şekilde buyuteyim. Senin içinde çok sevindim canim benim inş iyi bir doktora denk gelirsin orada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar.herkese bulantisiz gunler dilerim:)

Merhaba hanımlar
Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 6+0 herşey olması gerektiği gibi...

ayy canım gozun aydınnn cok sevındım herseyın yolunda olmasına:):) benımde doktora son 5 gunum kaldıı cabucak gecsede bende gorsem ıns hersey yolundadır:)

ayy ne guzel az kalmış

Kiz.ben de oglumda oyleydim insan aglayarak yemek yermi yahu agliya agliya dermanim kalmazdi 4ay sonra.duzeldi 3 ay iyi gecti.2 ay da siyatik cektim yatalak olmustim :))

Uzun zamandır yazmıyorum maşallah bebeklerini görenler olmuş

Iyi değilim resmen depresyona girdim, mide bulantılarım arttı ama kusamıyorum ağzımda garip bi tat.. Hayırlısı ile 4-5 aylık olurmuyuz :2:

Çok merak ediyorum içerde durumlar nasıl arefe günü randevum o zamana kadar nasıl geçecek zaman yahu

Mevlam eli ayağı düzgün bir şekilde doğurmayı nasip ettirsin hepimize, evladı olmayan o kadar insan varki inşallah darısı onlara olsun..

Bu arada bizim komşu 4. Çocuğunu doğurdu çok tatlı yaaaaaa

Aslında pek sevmem yeni doğmuş bebegi

Kizlar ben uyandigim zaman kalbim yerinden cikacak sanki nefes alamiyorum o an su icsem aynen geri cikariyorum ayakta duramiyorum bir saat kimildamadan yatarsam kendime anca geliyorum ne zamana kadar boyle olacak sizde de var mi boyle sıkıntı

[lQUOTE=dmk03;36023676]Kizlar ben uyandigim zaman kalbim yerinden cikacak sanki nefes alamiyorum o an su icsem aynen geri cikariyorum ayakta duramiyorum bir saat kimildamadan yatarsam kendime anca geliyorum ne zamana kadar boyle olacak sizde de var mi boyle sıkıntı [/QUOTE]
olmaz mı 😖

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkesin midesi bulanıyor bugün yine. Benim de dün biraz bulandı sonra geçiyor. Bende düşününce yemek yiyesim gelmiyor ama hazırlayıp başına oturuyorum hepsini yiyorum.8 kilo aldım. Keşke bende kilo verseydin. Aşırı çirkin oldum.

Insallah canim hayirlisi olsun. Bir ara kendimi kim 500 bin ister yarisma programinda zannettim ya. Ozellikle bir tanesi cikmisti. Yarisma programlarindan hatirliyorum. Iyice sorular enteresanlasti. Daha nereye gider allah bilir. Kpss yi kazancaz diye beklersek cocukda yapamzdik zaten

aa bende soldan yumurtlamisim belki 12.hafta larda benim ki de belki tahmin edilebilir bide erkekte 12.hafta görülebilir mis kızlar daha geç gösteriyormus

Son düzenleme:

8 kilo mu??? Sık sık az az ye 8 kilo çok son ayda alınan kilolar veriliyor hemencecik ama ilk aylar 9 ay içinde yapışıyor

zayıfsan boşver... Benimde göbeğim çıktı bir ara foto çeker koyarım

aynen bende de oluyor dediklerin..basucumda kraker bulunduruyorum ben..bikac tane yemek iyi geliyor

aa bende soldan yumurtlamisim belki 12.hafta larda benim ki de belki tahmin edilebilir bide erkekte 12.hafta görülebilir mis kızlar daha geç gösteriyormus

Benim önceki bebişi görmüştü dr erkekti ama doktorlar bazen söylemek istemiyor emin olmayı bekliyorlar. Neyse artık bayramdan sonra öğrenicez hepimiz.en azından cinsiyet muhabbetine başladık şu ikili testi hayırlısı ile atlatsak

Valla ben de mali müşavirim sınavı kazancam diye çocuk yapmadım 35 ime geldim. Sınavı beklememek gerek.

ilk gebeliğimde 12 haftada erkek olduğunu söylemişti doktor.ki erkek oldu.kızlar göstermeye biliyorlar.

8 kilo mu??? Sık sık az az ye 8 kilo çok son ayda alınan kilolar veriliyor hemencecik ama ilk aylar 9 ay içinde yapışıyor

zayıfsan boşver... Benimde göbeğim çıktı bir ara foto çeker koyarım

Zayıf değilim 73 kiloydum.ilk bebek düştü onda da 3,5 ayda 20 kilo almıştım 15 kilo verdim hepsini vermeden hamile kaldım. Bende progestan kilo da aldırıyor

Nerdeeeeeee arefe günü benimki cinsiyeti geçtim şu ikili testmşdşr nedir onun derdi sardı, oğlumda hiç ilgilenmedim böyle ikli üçlü falan testi.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…