Hamilelik böyle yapıyor insani benimde nazım bi tek eşime :))) bu arada dün bende kpssye girdim o tarih soruları neydi öyle 4 yıllık osmanlı tarihi mezunu ancak çözer. Bende devlette sözleşmeliyim son alımda da mardine kadrolu atandim şimdi orda iyi bir kadın dogumcu bulabilecek miyim onun kaygısındayım. Topikte Kpssye giren arkadaşlar içinde dua ediyorum bebeğinizin şansına insallah birer ikişer atanirsiniz sizlerde.
Merhaba hanımlar
Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 6+0 herşey olması gerektiği gibi...
ayy canım gozun aydınnn cok sevındım herseyın yolunda olmasına:):) benımde doktora son 5 gunum kaldıı cabucak gecsede bende gorsem ıns hersey yolundadır:)
Aynen katılıyorum hersey cınsıyete yorar olduk esım tıpsızlestın dıyo bana fark yok gını hatta kendıme güzel gelıyorum oğlumun usg resiminde solda bu da tam sol degıl ama sola yakın Dr soldan yumurtladıgın ıcın dedı cınsıyetı 12. Hafta az çok anlarız dedı
İkizlerin karnı daha çok çatlar daha çok kilo alırlar daha çok halsiz olurlar😞😔 allahım yrdımet isyan etmek olarak anlamayın beni kızlar ama geçmedi geçmiyo ağlamalarım moralim hala bozuk her an kusuyrm 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamilelik böyle yapıyor insani benimde nazım bi tek eşime :))) bu arada dün bende kpssye girdim o tarih soruları neydi öyle 4 yıllık osmanlı tarihi mezunu ancak çözer. Bende devlette sözleşmeliyim son alımda da mardine kadrolu atandim şimdi orda iyi bir kadın dogumcu bulabilecek miyim onun kaygısındayım. Topikte Kpssye giren arkadaşlar içinde dua ediyorum bebeğinizin şansına insallah birer ikişer atanirsiniz sizlerde.
Aynen katılıyorum hersey cınsıyete yorar olduk esım tıpsızlestın dıyo bana fark yok gını hatta kendıme güzel gelıyorum oğlumun usg resiminde solda bu da tam sol degıl ama sola yakın Dr soldan yumurtladıgın ıcın dedı cınsıyetı 12. Hafta az çok anlarız dedı
Herkesin midesi bulanıyor bugün yine. Benim de dün biraz bulandı sonra geçiyor. Bende düşününce yemek yiyesim gelmiyor ama hazırlayıp başına oturuyorum hepsini yiyorum.8 kilo aldım. Keşke bende kilo verseydin. Aşırı çirkin oldum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben uyandigim zaman kalbim yerinden cikacak sanki nefes alamiyorum o an su icsem aynen geri cikariyorum ayakta duramiyorum bir saat kimildamadan yatarsam kendime anca geliyorum ne zamana kadar boyle olacak sizde de var mi boyle sıkıntı
aa bende soldan yumurtlamisim belki 12.hafta larda benim ki de belki tahmin edilebilir bide erkekte 12.hafta görülebilir mis kızlar daha geç gösteriyormus
Insallah canim hayirlisi olsun. Bir ara kendimi kim 500 bin ister yarisma programinda zannettim ya. Ozellikle bir tanesi cikmisti. Yarisma programlarindan hatirliyorum. Iyice sorular enteresanlasti. Daha nereye gider allah bilir. Kpss yi kazancaz diye beklersek cocukda yapamzdik zaten
aa bende soldan yumurtlamisim belki 12.hafta larda benim ki de belki tahmin edilebilir bide erkekte 12.hafta görülebilir mis kızlar daha geç gösteriyormus
8 kilo mu??? Sık sık az az ye 8 kilo çok son ayda alınan kilolar veriliyor hemencecik ama ilk aylar 9 ay içinde yapışıyor
zayıfsan boşver... Benimde göbeğim çıktı bir ara foto çeker koyarım
Benim önceki bebişi görmüştü dr erkekti ama doktorlar bazen söylemek istemiyor emin olmayı bekliyorlar. Neyse artık bayramdan sonra öğrenicez hepimiz.en azından cinsiyet muhabbetine başladık şu ikili testi hayırlısı ile atlatsak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?