2015 Şubat Anneleri

Kime gidiyordun tatlim sen?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de böyle düşünüp söylemedik fakat ağzını aradık kardeşin olursa gibilerine olumlu tepki verdi istekli gibi bakalim epeyce ilerledigimde ciddi anlamda açıklariz inşallah

Oglum daha kucuk 21 aylik, anlamaz sanirim. Kardes lafi ettik bir kac defa anlamaya calisti ama gobekte kardes var deyince hic anlayamadi surekli soylesek belirsiz bir durum diye korkar sanirim. Hamileligin sonu yaklassn alisveris yapcam hem bebege hem ogluma bakalim nasil davranmak lazim okumak lazim. Sen iyi baslamissn okumaya.

Ya benim doktor bisey olmaz dedi canim. Bende 18 temmuzda ucaga binicem ankaraya gidicem.

Hangi doktor canim?

Benim uçak işi şimdilik iptal.salı günü dr sorucam bakalım. Ben 3 gündür derin nefes alamıyorum nefes alamayınca uyuyamıyorumda çaresini bilen var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nefes egzersizlerini araştır netten,işine yarar diye düşünüyorum..

MEB herkese pıtpıtımıZı duyduk 184 atıyor kalbı normal dedı Dr decavıtı bıraktık ağır geliyor folbıol devam dedi bu ara 5 gün onden gıdıyor yağ kağıdıma göre solda mınnos erkek mı oluyor

hadi hayırlıolsun saglıkla inşallah

oyy maşallah size çok sevindim.darısı biz bekleyenlerin başına dr 16 sında çağırdı ama dayanamayacağım sanırım önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum belki bizde duyarız pıtpıtları

selam bayanlar.benmde ikinci bebeğim inş.27 aylık bi oğlum var.ve çok agresif ve kıskanç bi çocuk.ne yapacam bilmiyorum???

selam bayanlar.benmde ikinci bebeğim inş.27 aylık bi oğlum var.ve çok agresif ve kıskanç bi çocuk.ne yapacam bilmiyorum???
Basa gelen cekilir napalim :)
Kolay alisirlar ins. Bebek dogasiya 3 yasinda oluyor seninki daha iyi anlar belki

Gozun aydin canim.
Ekranin solundaydi benimkinin kafasi da erkek miymis ozaman :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ikiz gebeliklerde normal doğum oranı yüzde kaç acaba. Çevrenizde ikiz gebe olup normal doğum yapan varmı acaba 😊

[lQUOTE=elocann;36019097]Kızlar ikiz gebeliklerde normal doğum oranı yüzde kaç acaba. Çevrenizde ikiz gebe olup normal doğum yapan varmı acaba 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
ikiz mi bekliyrsun bende ikiz beklyrm ve hiç bi fikrim yok normal mi çok oluyo sezeryan mı bilmyrm bebeklerin duruşlarına göre galiba karar veriyorlar

Kızlar ikiz gebeliklerde normal doğum oranı yüzde kaç acaba. Çevrenizde ikiz gebe olup normal doğum yapan varmı acaba 😊

İkiz mi bekliyrsun bende ikiz beklyrm ve hiç bi fikrim yok normal mi çok oluyo sezeryan mı bilmyrm bebeklerin duruşlarına göre galiba karar veriyorlar

Benim ablam var normal doğum.yaptı hemde 9 ayı doldurdu çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…