2015 Şubat Anneleri

yumuşatıcının makineye son suda alındığını ve yenıdendurulama yapılmadığını bılıyosun demı?
yumuatıcı konusunda en cok senın karsı çıkmanı beklerdım,güzel koksun ve sırfyumusak olsun dıye tıcarı amaçlarla uretılmıs bır maddeyı yedırıcekmısın kızına ?

Yumuşatıcının içindekileri incelemedim daha canım benim. O yüzden kararsızım dedim yani. Dalin sıvı deterjanın içindekiler zararsız geldi ondan onu kullanabilirim diyorum. Hacı Şakir kalıntı yapmazsa onu da kullanırım.

at gıbı kadın derız bız ırı yarı uzun boylu hanımlara..161 boyla pek sartlara uymuyorum ama sen benden uzunsuzn zannımca.. dopıng manasında dıdım hayatım :KK66:

Kısrak diyelim o zaman ;) dün görünce de bana Bayağı kilo almışsın irileşmişsin dedi toplamda 4.5 kilo aldım ;)

Evet canım ama bilmiyorum benim annem hep uğraşıyor yazık diyor iste siz gidin ben çocuklara bakarim hadi başbaşa sunu yapın filan diğerlerinden hicbir destek görmedim.

Yani yaşlıları da anlamak lazim sıkılıyor olabilirler ama her zaman da olmaz yani boyle boyle biz de yasimizi alıyoruz ben genç mi kalıyorum 19 yaşımdaydim beraber yılbaşını yapmıştık 27 yaşıma girdim hala daha beraber yılbaşı.her yıl. Bir kere de gerçekten birilerine hizmet etmeden o geceyi boyle aşırı yorulmadan sadece cocuklarimla ve eşimle gecirsem ne olur.zaten cocuklar beni yeterince görüyorlar onlar da huysuz bu aralar ikisi de.bi de su anda ben kendimi tasiyamiyorum bunları soylesem olmaz düşününce anlaşılmıyor mu acaba.

Bazen ayaklarını uzatıp oturuyorum o durumda dahi nefes alamiyorum.Ki misafirin yaninda nerde ayak uzatmak nerde oturmak.bi de ben çalışıyorum. Anladım takdir etmiyorlar ama benden bu kadar dahasini yapamiyorum.
Bunların hepsi kocayla ilgili. Ben hiç karışmadım mesela eşim gelemeyiz demiş
. Eşin dese biz evdeyiz ne olacakki. Sen rahatsızsın zaten kutlanmasın bu senede.
Bende evde başbaşa olacaklara özendim.
Hizmet etmiyorum ama sabaha mutfağın halini düşünebiliyorum.

2500 olmuş minnosum :)) buyumus 10 günde 400 gr falan almış :) yükledim kuzuya muzu sütü yumurtayı büyüdü tabi :)
maşallah kızına :) benimde korkum çok kilo alması kuzumun kilo almaması için ne yapmalıyım 2 gündür bir korku sardı ki anlatamam ( 33 haftalığız 2500 gr olmuşuz, bende 16 kilo aldım ) aslında bu soruyu iremguzum iremguzum gibi tecrübeliler daha iyi bilir demi :)

Özledim sizle Konuşmayı :KK66: dün eşim elime telefonu aldığımı görünce görümcemin yanında kulüp mü yine dedi hemen kapattım telefonu. Kimse bilmesin benim can yoldaşlarımı :KK66:
Bende eşim gizlice okuyor mudur diye paranoya yaptım. Okusa dünya çekiştirme var. Daha gönlünü alamam.ama biz takip rdemiyoruz bunca seyi o nasıl takip etsin. Adımdan tanır hemen.başharflermiz çünkü.

maşallah kızına :) benimde korkum çok kilo alması kuzumun kilo almaması için ne yapmalıyım 2 gündür bir korku sardı ki anlatamam ( 33 haftalığız 2500 gr olmuşuz, bende 16 kilo aldım ) aslında bu soruyu iremguzum iremguzum gibi tecrübeliler daha iyi bilir demi :)
Normal doğum için mi korkuyorsun kilodan. Bir meslektaş 42 yaşında 4 kilo doğum yaptı. Normal

Eklentiler

• Baby-Fox-Ev-Tipi-Ana-Kucagi-27946.webp
    Baby-Fox-Ev-Tipi-Ana-Kucagi-27946.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 89
Bi de seri gelisimi iyi dedi.

Oh cok sevindim. Cocugum hep grafik altinda. Ama doktor sabit bir buyume hizi var dedi. Ama iste kucuk basladik kucuk buyuyoruz.

Benim kızda hep küçük gitti. Doktor herkes 3500-4 kilo bebek doguracak diye birşey yok. Senin bünyen böyle demişti. Allah a şükür bir sorunumuz yok.
Seninde yok canım zaten. Herşey Allah tan.

Normal doğum için mi korkuyorsun kilodan. Bir meslektaş 42 yaşında 4 kilo doğum yaptı. Normal
annem sezeryan olursan buraya gel dedi (eskişehir) ben evimde olmak istiyorum annemde yanımızda kalabalığız daha rahat bakabiliriz felan diyo düşününce haklı ama ben evimde olmak istiyorum ( eşimlede azcık gerildik bu konuda ) kafam karışık ve ben sezeryan istemiyorum 4 kilo doğuyormuş ama daha büyük olursa... meslektaşının ilk doğumumu ???

böyle birşey mi dönenceli titreşimli falan mı daha kullanışlı olur :KK58:
yanı bana hedıye gelmıstı..bütçen uygunsa sınırları zorlayabılırsın.. kızım 2 yasına kadar yattı,sakin bır çocuktu ..ama hareketlenince yatmıyor cogu çocuk,cok para verme derım ;)

kız bız olek o zaman 2500 kılo haftasınagore gayet normal..en fazla 3500 doğar cocugun..bız nasıl dogurcaz onu de sen :P

ne kadar olunca konur
hemen koyabılırsın,ılk aylar gazdan falan uyku sorunu cok oluyor,genelde yataklarında besıklerınde falan yatmıyorlar yanı..ben eve gelır gelmezkullanmaya başladım cok ama cok kullandık

Back
X