Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım korkma nazar mazar değmez.Sen çağırma negatif düşünceleri, pozitif olmaya devam,maşallah bize de bebiklerimize de sıkma canınıNe bileyim sinir bir durum oldu resmen anlaşmış gibiydi herkes. Zaten masaları da gezdik sanki bizim düğünümüzmüş de onlar bizim misafirimizmiş gibi. Niye nazar boncuğu takmadın muhabbeti yaptılar. Aklımda yokken aklıma böyle Düşünceler soktular habire maşallah diyen var mı diye dikkat etmeye çalıştım kimse de demedi.
bacım demezlerse demesinler..sankı dıyen samımıyetıylemı dıyokı?Ne bileyim sinir bir durum oldu resmen anlaşmış gibiydi herkes. Zaten masaları da gezdik sanki bizim düğünümüzmüş de onlar bizim misafirimizmiş gibi. Niye nazar boncuğu takmadın muhabbeti yaptılar. Aklımda yokken aklıma böyle Düşünceler soktular habire maşallah diyen var mı diye dikkat etmeye çalıştım kimse de demedi.
Maşallah annesi :)2500 olmuş minnosum :)) buyumus 10 günde 400 gr falan almış :) yükledim kuzuya muzu sütü yumurtayı büyüdü tabi :)
Kısrak diyelim o zamandün görünce de bana Bayağı kilo almışsın irileşmişsin dedi toplamda 4.5 kilo aldım
![]()
eslaa hafta-kilo tablosu nerde ben göremedim
Yumuşatıcının içindekileri incelemedim daha canım benim. O yüzden kararsızım dedim yani. Dalin sıvı deterjanın içindekiler zararsız geldi ondan onu kullanabilirim diyorum. Hacı Şakir kalıntı yapmazsa onu da kullanırım.
Sınırda demek ki , bilmiyorım . O dediklerimi yap dedi başka bişi demedi . Az değilmiş ama cok iyi de değil ne demekse :/ her hafta gidiyorum zaten boyna ordayımMükemmel değil derken çok mu.az mı?
ya kıloyla cokbaglantılı degıl..kemıkler ayrılıyor.en mınyon ınsanbıle devgıbı gorunuyor hamısken..ben 6 kılo aldım ama kendımı cok ırılesmıs hıssedıyorum sahsen..lıcthı nınkıde o hesap4,5 değil 45 aldın tabii semirdin, bunu belirtmeden rahat edememiş haliyle
bazen ne yersen ye kilo almıyorlar bazen de kötü beslensen de tosuncuk olabiliyorlar sanırım canımmaşallah kızına :) benimde korkum çok kilo alması kuzumun kilo almaması için ne yapmalıyım 2 gündür bir korku sardı ki anlatamam ( 33 haftalığız 2500 gr olmuşuz, bende 16 kilo aldım ) aslında bu soruyuiremguzum gibi tecrübeliler daha iyi bilir demi :)
gebelik. Org da vardı sanırım canımdoktor 35 haftalıkken olması gereken kilo dedieslaa nın yayınladığı bir kilo-ay cizelgesi vardı baktım ama bulamadım o tabloyu nerden bulabilirim ki
36 ya kadar sık dişinibacım..suan erken doğum u bebekte kaldıracak buyukluktedegıl..gerekırse calısma..Allah ıyı gun gostersın..kan degerın ıyı aslında ama yınede fazlası göze gelmezMerhaba bayanlar dun yazamadim. Dr kontrolubde bebek iyi cijti. Kilosu 1800 sagligi yeribde. Acilma yok bebek asagi inmemis. Agrim var diyince nst ye aldi. Onda da bisi cikmadi. Kanim 11,7 kan hapini gunde ikiye cikardi. İdrarda enf gorunmedi. Ama kultur istedi. O uc gun sonra cikcakmis.
Ageilarimdan dolayi yine endise duydu ve iki tane igne yazdi. Birini dun oldum. Birini de haftaya olcam. Erken dogum riskini alamayiz dedi. Haftaya tekrar kontrole gitcez. Eger agrim varsa calisabilir raporu almicaz eger gecerse yazarim dedi. Mumkun oldugu kdr dinlenmeye alis dedi.
Baya uzun yazdim ama durumumuz bu yani. Ins zamaninda saglikli sekilde dogar bebislerimiz.
Merhaba bayanlar dun yazamadim. Dr kontrolubde bebek iyi cijti. Kilosu 1800 sagligi yeribde. Acilma yok bebek asagi inmemis. Agrim var diyince nst ye aldi. Onda da bisi cikmadi. Kanim 11,7 kan hapini gunde ikiye cikardi. İdrarda enf gorunmedi. Ama kultur istedi. O uc gun sonra cikcakmis.
Ageilarimdan dolayi yine endise duydu ve iki tane igne yazdi. Birini dun oldum. Birini de haftaya olcam. Erken dogum riskini alamayiz dedi. Haftaya tekrar kontrole gitcez. Eger agrim varsa calisabilir raporu almicaz eger gecerse yazarim dedi. Mumkun oldugu kdr dinlenmeye alis dedi.
Baya uzun yazdim ama durumumuz bu yani. Ins zamaninda saglikli sekilde dogar bebislerimiz.
36 ya kadar sık dişinibacım..suan erken doğum u bebekte kaldıracak buyukluktedegıl..gerekırse calısma..Allah ıyı gun gostersın..kan degerın ıyı aslında ama yınede fazlası göze gelmez![]()