- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
ablamın oglu kronık bronsıt astım tedavısı goruyor..daha 3 ay once yoğun bakımda yattı 3 yasında..nıyebılıyomusun yumuşatıcı yüzünden.ben kendi çamaşırlarıma bile kullanmam yumuşatıcı bebeğe hiç kullanmam. dalan ile yıkadım hem mis gibi koktular hemde yumuşacık oldular.
yumuşatıcı kullanan kimsenin bebeğinde sıkıntı çıktığını duymadım ama herkesin kendi tercihi. benim çamaşır takıntım vardı eskiden makinaya ayrıca 3 4 kilo su koyardım yumuşatıcı ve deterjanı en bolundan koyardım geçmeyen kötü kokulu akıntım ve kaşıntım olduğundan doktor çamaşırlarına yumuşatıcı ve aşırı deterjan koyma demişti ne zamanki doktorun dediklerini yaptım ne kaşıntı kaldı ne de kötü kokulu akıntı demekki bir zararı var deyip eve yumuşatıcıyı sadece perdeleri yıkamak için kullanır oldum![]()
sırf yumuşak olsun ve güzel koksun dıye ablam doldururdu makineye ama sımdı bası resmen dertte..
kendımıze de kullanmam çocuğuma hele hıc kullanmam..cok cok zararlı..hatta ılk kızımda hıc bebek deterjanı falanda kullanmadım..camasırlarınıda bızımkılerle beraber yıkadım hep..ama hijyene dıkkat ederım..hamdolsun en ufak bır sorunla karşılaşmadım..