Sabunlarda tamam bi kapi susum kaldi
ne durumdasın canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetKasığında periyodik pıt pıt var.
O mu acaba hıçkırık.
Sanki çivi çakıyor orda.
Ayni yatmayat devam pazartesi yine gitcem doktorane durumdasın canım?
Cnm 50 adet var ben yaptim yaptirmadincanım kaç adet yaptırdın ve ne kadara mal oldu
Ayni yatmayat devam pazartesi yine gitcem doktora
Cnm 50 adet var ben yaptim yaptirmadin
İnşAllah çözülür dua ediyorum yoksa sürekli bununla kafayı bozmak varHareket ediyorsa dert etme.
Hoş etme desekte edersin ama olmazsa h.sonu dayan p.tesi yeniden gidersin.
Endişeli durmak çok.zor. Benimde bu az hareket yüzünden uzun süre oynamayınca dünyam zindan oluyor.
Ama.sık.sık dolanıp çözülüyorlarmış.belki o ana denk gelmiştir.
Ayni yatmayat devam pazartesi yine gitcem doktora
Cnm 50 adet var ben yaptim yaptirmadin
Kendim yaptim cnm ondan snra zaten yarin cm daha acilmam olmus suslemeleri yatarak yaptmBende öyle yatmaya devam, Cuma gideceğim bende.
Kendin mi yaptın, yatarak mı :)
Kalabaliksaniz normal cnm ben bilerek 50 tane yaptim herkese vermiycem cnku bide kolonya sisesi kurabiye falanda varbende kendim yapacağım ama malzemeleri hazır alacağım 100 tane yapmayı düşünüyorum çok mu acaba
Vallahi ben hic uzulmuyorum gormesin sevmesin almasin etmesin ama gelip gitmesinde uzak olsun zararida olmasinBenimde sizinkinden. Geçen eşim kıyafetlerin resimlerini çekmiş. Annesine gösterdi. Annesi ordan bir tulum gösterdi yüz kez sordu bu kaç.tl bundan alıcam diye.
Bana fiyatını duyurmak istiyor.
Ya para mı dert sev yeter. Çok hassasım yine. Neden önemsemiyorlar torunlarını. Millet ölüyor üstüne.
Kendim yaptim cnm ondan snra zaten yarin cm daha acilmam olmus suslemeleri yatarak yaptm
Kalabaliksaniz normal cnm ben bilerek 50 tane yaptim herkese vermiycem cnku bide kolonya sisesi kurabiye falanda var
Kolonyayla cikolatada yeter cnm guvenmek zor ya ben guvendim birine patladim.Ben sadece isim yazılı çikolata ve kolonya dağıtmayı düşünüyorum. Ama arkadaşım var bu işleri seven yaparım sana dedi ama pekte güven vermedi son dakika ay hasta oldum yetiştiremedim vs.. der diye bekliyorum.
Cnm ben herkese bir tane vercm zaten suslu oldklari icin oyle yemek icin 4 tane falan alamazlarbenim kendi tarafım değil ama kv tarafım kalabalıklar
kolonya düşünmedim bebek kurabiyesi yapsam dedim ablamda onunla uğraşma al 2 kilo kuru pasta dedi
zaten kurabiye yapsam bizim veletler bi taneyle doymaz en az 4-5 tane yerler yapsamda yetmez
Kolonyayla cikolatada yeter cnm guvenmek zor ya ben guvendim birine patladim.
Boo liminlu eksili immmmmmmmmmmmPırasa:-(