2015 Şubat Anneleri

Kasığında periyodik pıt pıt var.
O mu acaba hıçkırık.
Sanki çivi çakıyor orda.

kızlar karnımdaki kasılmaları bugün takip ettim
saat 10,30 dan beri her 15 dk bir kasılıyor ve 15-20 dk arası sürüyor ama hiç ağrım sızım yok sadece kasılma var
sizce doktoru aramalımıyım
hoş doktorun numarasını hala almadım diye eşim söylenip duruyor arasam nereyi arayacağımki

Hareket ediyorsa dert etme.
Hoş etme desekte edersin ama olmazsa h.sonu dayan p.tesi yeniden gidersin.
Endişeli durmak çok.zor. Benimde bu az hareket yüzünden uzun süre oynamayınca dünyam zindan oluyor.
Ama.sık.sık dolanıp çözülüyorlarmış.belki o ana denk gelmiştir.
İnşAllah çözülür dua ediyorum yoksa sürekli bununla kafayı bozmak var

Benimde sizinkinden. Geçen eşim kıyafetlerin resimlerini çekmiş. Annesine gösterdi. Annesi ordan bir tulum gösterdi yüz kez sordu bu kaç.tl bundan alıcam diye.
Bana fiyatını duyurmak istiyor.
Ya para mı dert sev yeter. Çok hassasım yine. Neden önemsemiyorlar torunlarını. Millet ölüyor üstüne.
Vallahi ben hic uzulmuyorum gormesin sevmesin almasin etmesin ama gelip gitmesinde uzak olsun zararida olmasin

Kendim yaptim cnm ondan snra zaten yarin cm daha acilmam olmus suslemeleri yatarak yaptm

Ben sadece isim yazılı çikolata ve kolonya dağıtmayı düşünüyorum. Ama arkadaşım var bu işleri seven yaparım sana dedi ama pekte güven vermedi son dakika ay hasta oldum yetiştiremedim vs.. der diye bekliyorum.

Kalabaliksaniz normal cnm ben bilerek 50 tane yaptim herkese vermiycem cnku bide kolonya sisesi kurabiye falanda var

benim kendi tarafım değil ama kv tarafım kalabalıklar
kolonya düşünmedim bebek kurabiyesi yapsam dedim ablamda onunla uğraşma al 2 kilo kuru pasta dedi
zaten kurabiye yapsam bizim veletler bi taneyle doymaz en az 4-5 tane yerler yapsamda yetmez

Ben sadece isim yazılı çikolata ve kolonya dağıtmayı düşünüyorum. Ama arkadaşım var bu işleri seven yaparım sana dedi ama pekte güven vermedi son dakika ay hasta oldum yetiştiremedim vs.. der diye bekliyorum.
Kolonyayla cikolatada yeter cnm guvenmek zor ya ben guvendim birine patladim.

benim kendi tarafım değil ama kv tarafım kalabalıklar
kolonya düşünmedim bebek kurabiyesi yapsam dedim ablamda onunla uğraşma al 2 kilo kuru pasta dedi
zaten kurabiye yapsam bizim veletler bi taneyle doymaz en az 4-5 tane yerler yapsamda yetmez
Cnm ben herkese bir tane vercm zaten suslu oldklari icin oyle yemek icin 4 tane falan alamazlar

Bende geldim kızımın yanına. Çok özlemişim oda çok özlemiş koklamaya öpmeye doyamadık birbirimizi. Ben tv izliom kayınvalidem yemek hazırlıyo:) biraz öncede kahve yaptı içtik, meyve soydu yedirdi. Anne ben burda kalayım gitmeyim diyorum, gitme ne işin var evde ben bakarım burda size diyo:) kızımda babasıyla dedesine gitti. Kv kp ayrılar. Bende görüşmüyorum kayınpederle 3 yıldır. Aramızda problemler oldu. Ben mutluyum kayınvalidemle onlar napıyosalar yapsınlar:D

Kolonyayla cikolatada yeter cnm guvenmek zor ya ben guvendim birine patladim.

aynen öyle bu zamanda annenden başka kimseye güven yok. Kayınvalidem geldi bu zor zamanımda o da gitmek için gözümün içine bakıyor, yarın git dedim hiç yok demedi tamam dedi. Eşimde gitmesini istemiyor, arada kaldım.

Back
X