2015 Şubat Anneleri

Doktora giden güzel haber getiren herkesin gozu aydın olsun. Guzel kaynatmissiniz bugun yetisemedim. Ama benim de günüm guzeldi arkadasta toplandik yeme içme muhabbet derken keyif aldim epey. Tonla odev geldi okuldan yine gördükçe sinirim bozuluyor sinavlari okuyorum henüz nasil biter bilmiyorum. Kımılnazım geriniyor gibi biseyker yapiyor bugun kaburgalarim cok acitti kerata canı saolsun
Ya benm ust azı dislerim cok agriyor iki gündür tas gibi kestaneyi pis boğazlıktan yemeye ısrar edersem olacagı buydu tabi

Sütü bile ince eleyip sık dokuyoruz. Çay içince suçluluk duyuyoruz. Nasıl olcek

düz mantık yaptım ben

annem kardeşimin son 1-2 ayında haftada bir iki gün maden suyuna 1 kapak viski koyup içmişti uyuyamadığı zamanlarda
4 yaşında kendi başına öğrenmiş olarak tam olarak okuyabiliyordu. eşime takılıyorum şimdi içeceğim ben de zeki olsun diye kızıyor bana

canim forumdanmi okudun face grubundanmi konuyu
çok merak ettim kim oldugunu ayzilarina bakaackdim
Allahim sabir versin

Hayırlı geceler, ben gene hasta ya oğlan tam iyi oldu derken hop ben güne gittim... ( doğuma hepi topu 3 hafta falan var diyelim ama acayip sıkılıyorum sanki günler geçmiyor gibi çok acele mi ediyorum ne

ahhah benimde aklıma geldi, isim yazılı çikolata yaptırıcam çocuklar gelince alırlar 4 5 tane hemencik biter, bir sürü de para vercez.

Hayırlı geceler, ben gene hasta ya oğlan tam iyi oldu derken hop ben güne gittim... ( doğuma hepi topu 3 hafta falan var diyelim ama acayip sıkılıyorum sanki günler geçmiyor gibi çok acele mi ediyorum ne
Ay canim ya dikkatbet bizde ilk esim grip oldu sonra bana gecti bendende gidemedi bir turlu kizima gecmez insallah swninde baya az kalmis hakikaten ya kontrolun falan yokmu normal dogum dimi

aynen saatler geçmiyor, yeterki benimle kalsın zamanında gelsin diyorum ama çok sıkıldım artık

Ben Pzts.vurulcam. Sana söylerim sonuçları. Mübarek sanki doping alıcaz.
Bende iki pıtırcık tulum.ütüliycem bir üst kata çıkamadım.
5 gunde hergun yapilsa bitsr belki dinclik verir. Degerin baya dusuktu pek etkilemeyebilir. Beni hic etkilemiyor cok dusuk cunku

ben hiç çatlagi dusunmuyorum vallla
çatladim çatlayacgim kadar simdiye dek iki eksik bi fazla be farkederki : )))))
catlagi dusunmek degil de okadar yukarisi catlamis ki sastim kaldim. Sirtini ve poposunu dayiyor disa dogru. Daha vakit cok daha n kadar buyucek bu gobek. Amanin

niye okunalik odev verdiniz ki. Bize sinif icindr basit bir quizle olcun performans eski tarzda uygulanmicak dediler. Oku oku biter mi yahu. HEm izindeyken.

Ay canim ya dikkatbet bizde ilk esim grip oldu sonra bana gecti bendende gidemedi bir turlu kizima gecmez insallah swninde baya az kalmis hakikaten ya kontrolun falan yokmu normal dogum dimi
İnşallah ya, ben böyle sık sık hasta olduğumu hiç bilmem yok yok kontrol yok doktorum izinde eşim Arıyor habire ama ulaşamıyor ilkim normaldi inşallah Buda normal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…