- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Istanbul bahcelievler civarinda oturan arkadaslar dogumunuzu hangi hastanede yapacaksiniz?
yazını eşime okudum da bir kadeh şarapta içilmemeli mi diye sordu :)Rakının arkasında hamileler içemez diye işaret var.
Sanki hamile gidip rakı mı içecek
Söyleyemem ki kp üzerime üflüyordu umarım bu sefer p kadar ileri gitmez.
32.haftaya kadar hizmete gittim ama doğum fiyatı pahalı geldiği için şu an medipole gidiyorum..doğum da sanırım orada olacakIstanbul bahcelievler civarinda oturan arkadaslar dogumunuzu hangi hastanede yapacaksiniz?
Acibadem oldukca pahalidir herhaldeBahçelievlerde oturuyorum acıbadem diye düşünüyorum, bakalım hayırlısı.
Sütü bile ince eleyip sık dokuyoruz. Çay içince suçluluk duyuyoruz. Nasıl olcek
canim forumdanmi okudun face grubundanmi konuyuya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa
ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler..
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken
yok canım yürümeye başladıktan sonra zayıflamısım şimdide öle kilolu değilim hamileliğimde bile 7 kilo aldım
Medipolde fiyatlar nasil
benim şüphelendiğim çocuklar var çok şımarıklar anneleride onlara ağızlarını açıp bişey diyemiyor onlar kesin doymaz çok isterler
akşam arkadaş geldi oğlu çok şımarık ana sınıfına gidiyor ama daha altını bağlıyorlar düşün artık
gelir gelmez hemen bana bilgisayardan oyun aç kola istiyorum mısır patlat bide karnım acıktı sucuk istiyorum dedi
çok sinir oldum anan evde doyurmadımı seni diyesim geldi
arkadaşta gülüveriyo amanda benim aşkım acıkmışmı diyo sadece
bizde kola yok kola yasak almıyoruz dedim
Ay canim ya dikkatbet bizde ilk esim grip oldu sonra bana gecti bendende gidemedi bir turlu kizima gecmez insallah swninde baya az kalmis hakikaten ya kontrolun falan yokmu normal dogum dimiHayırlı geceler, ben gene hasta ya oğlan tam iyi oldu derken hop ben güne gittim...( doğuma hepi topu 3 hafta falan var diyelim ama acayip sıkılıyorum sanki günler geçmiyor gibi çok acele mi ediyorum ne
Hayırlı geceler, ben gene hasta ya oğlan tam iyi oldu derken hop ben güne gittim...( doğuma hepi topu 3 hafta falan var diyelim ama acayip sıkılıyorum sanki günler geçmiyor gibi çok acele mi ediyorum ne
5 gunde hergun yapilsa bitsr belki dinclik verir. Degerin baya dusuktu pek etkilemeyebilir. Beni hic etkilemiyor cok dusuk cunkuBen Pzts.vurulcam. Sana söylerim sonuçları. Mübarek sanki doping alıcaz.
Bende iki pıtırcık tulum.ütüliycem bir üst kata çıkamadım.
catlagi dusunmek degil de okadar yukarisi catlamis ki sastim kaldim. Sirtini ve poposunu dayiyor disa dogru. Daha vakit cok daha n kadar buyucek bu gobek. Amaninben hiç çatlagi dusunmuyorum vallla
çatladim çatlayacgim kadar simdiye dek iki eksik bi fazla be farkederki : )))))
niye okunalik odev verdiniz ki. Bize sinif icindr basit bir quizle olcun performans eski tarzda uygulanmicak dediler. Oku oku biter mi yahu. HEm izindeyken.Doktora giden güzel haber getiren herkesin gozu aydın olsun. Guzel kaynatmissiniz bugun yetisemedim. Ama benim de günüm guzeldi arkadasta toplandik yeme içme muhabbet derken keyif aldim epey. Tonla odev geldi okuldan yine gördükçe sinirim bozuluyor sinavlari okuyorum henüz nasil biter bilmiyorum. Kımılnazım geriniyor gibi biseyker yapiyor bugun kaburgalarim cok acitti kerata canı saolsun
Ya benm ust azı dislerim cok agriyor iki gündür tas gibi kestaneyi pis boğazlıktan yemeye ısrar edersem olacagı buydu tabi
Ben nisayi dusunuyorum ama fiyat almadim daha.ama megadan daha uygundu.mega da 900 normal 1900 sezeryan
Kız maşallah çok boylu
.
İnşallah ya, ben böyle sık sık hasta olduğumu hiç bilmemAy canim ya dikkatbet bizde ilk esim grip oldu sonra bana gecti bendende gidemedi bir turlu kizima gecmez insallah swninde baya az kalmis hakikaten ya kontrolun falan yokmu normal dogum dimi
Bende öyle diyorum ama allahım hayırlısı ile kavuştursunda sıkıldım yaaynen saatler geçmiyor, yeterki benimle kalsın zamanında gelsin diyorum ama çok sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?