Ben kizimi napcm bilmiorum kiskaniyor simdiden her firsatta gobegimin ustunde yatiyo vuruyo uzanirken bacagi hep gobegimin ustunde. Dogunca artik iki kiz boyle olurlar. Isim zor
Yani bebek magazina giriyoz tip tip bakiyolsr. Sanki ayip bisey almanlar sokak ortasinda birbirini operken kimse bakmiyo hamileyiz sanki gunah isledik.
:
Bendeki bu halsizlik ne olucak.acaba kasintidanmi yoksa bende gidip b12 mi baktirsam halsizlik yaparmiki eski enerjimi geri istiyorum ya 2 gundur bi ev supurucem erteleyip.duruyorum 24 saat yatsam banamisin demez
Bendeki bu halsizlik ne olucak.acaba kasintidanmi yoksa bende gidip b12 mi baktirsam halsizlik yaparmiki eski enerjimi geri istiyorum ya 2 gundur bi ev supurucem erteleyip.duruyorum 24 saat yatsam banamisin demez
Prof. Dr Gelengül Haktanır hocamın kulaklarını çınlatayım,çok güzel bi söz söylemişti: ÇOCUĞUNUZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL YETİŞTİRDİĞİNİZ GİBİ YETİŞİR!!
Ne kadar da doğru değil mi?!
Aman Allah korusun nazar değmesin.
Kızımı getirmedi daha babası yaaa doğuruyorum dedim. Hastaneye götürsünler oraya gelirim dedi. Yok canım zahmet etme tüpçü gelir dedim, çocuk ondan ya:)
Ya ben son haftada az birsey catlamistim. Simdi bu bebek oyke onde duruyor ki poposunu disari itiyor gobek deliginin baya ustu catlamis. Ve daha bir bucuk ay var pozisyon degisse bari
2014 senesi benm için hüzün yılı oldu..işk hamileliğimde kaybettiğim minik yavrumla birlikte 4 yakınımı kaybettim..çarşamba günü dedem vefat etmiş bugün tesadüfi öğrendim bişey olur diye söylememişler.son konuşmamızda hakkını helal et demişti hissetti sanki..şu durumda öle zor geliyor ki son kez görememek...öyle alışmışım ki eve her gittiğimde görmeye hala kafamda oturtamıyorum ölmüş olmasını..Allah mekanını cennet etsin..rica etsem bir fatiha okur musunuz...
Gözünü seveyim kapı süsünü birkaç hafta sonra yap. Psikolojik olarak herşey bitti bebişim gelsin diyebilir beyin. Zaten yatıyorsun azıcık daha büyüsün bebiş.
Az bi yavas olun yahu. Sabahtan beri okuyamadigim açıkları kapatayim diye ugrastikca artti da artti sayfa sayısı el insafsozum ona kizı babaya sattim gectim arka odaya sinav okumaya diye nerdeeee burayı okuyacagim derken kaldı oylece kagitlar