2015 Şubat Anneleri

Benim tek içkim çay. Başka bir içecek ilgimi çekmiyor. O da zararlı ama işte seviyoruz.

Taze demedikten sonra zararlı değil. Demlenen Çayı en fazla yirmi dakikada bitirmek gerekli. Bizim çok Ocak'ta kalıyor aluminyum çıkmış Çayı içiyoruz. O da alzeimer yapıyor. Yani demleme ve içme süresi bir saati geçmemeli. Tam demlenmeden içilirse de Uyarıcı maddeler çok oluyor uykusuzluk yapabiliyor.

Bir ara bir sapığım vardı telefonuma mailime mesajlar atardı. Sürekli Devrik cümle kullanırdı. Kim olduğunu açıkcası bulamadım ama şüphelendiğim biri vardı onu gazetede gördüm bir gün. Bir olaya karışmış mahkemesinden şizofren olduğu için beraat etmiş. Şizofrenler çoğu zaman normal hayatta anlaşılmayabilirmiş onları ele veren şeylerden biri Devrik cümle kullanmalarıymış.
Ahaaaa. Amanın bende mi şizofrenim? Çok.fena Devrik cümle kurarım.
Hiç sıralı değiller. Tam olarak yüklem başta değil ama dağınık.

beyin cerrahı olacakmış :KK66: 2. sınıfta doktor olmaya 3. sınıfta beyin cerrahı olmaya karar verdi. inşallah olabilir :KK66:
biliyorum canım, benim eşimin mesleğinden dolayı tıkansam da o yolda ilerlemeye çalışıyorum o_O hayat farklı yönlere sürüklüyor galiba beni :KK51:
ben de lisede tübitak proje yarışmasında derece almıştım; herkes benim biyolog olacağımı düşünüyordu, matematikçi oldum :KK48:

ilk beyin naklini yapacakmış :KK30:
O olur bak. Bana nakledebilir.ek beyin fena olmaz. Ya da yarısını alsın. Ne kadar az akıl o kadar mutluluk.

beyin cerrahı olacakmış :KK66: 2. sınıfta doktor olmaya 3. sınıfta beyin cerrahı olmaya karar verdi. inşallah olabilir :KK66:
biliyorum canım, benim eşimin mesleğinden dolayı tıkansam da o yolda ilerlemeye çalışıyorum o_O hayat farklı yönlere sürüklüyor galiba beni :KK51:
ben de lisede tübitak proje yarışmasında derece almıştım; herkes benim biyolog olacağımı düşünüyordu, matematikçi oldum :KK48:

ilk beyin naklini yapacakmış :KK30:

Dr olursa para kazanır belki ama işiyle evli olmak zorunda. Kardeşin kız mı? Evleneceği kişi de Dr olursa belki olabilir de sosyal hayatı falan olamaz. Kk da bir tane Dr yok ;)

Taze demedikten sonra zararlı değil. Demlenen Çayı en fazla yirmi dakikada bitirmek gerekli. Bizim çok Ocak'ta kalıyor aluminyum çıkmış Çayı içiyoruz. O da alzeimer yapıyor. Yani demleme ve içme süresi bir saati geçmemeli. Tam demlenmeden içilirse de Uyarıcı maddeler çok oluyor uykusuzluk yapabiliyor.
Yok canım ben artık derin tiryakiyim geçmiş çay içmem.

Bazen ben de Devrik kullanırım da o kafamız çok dolu olduğu için canım. Bunlar iyice deviriyor korkma ;)

o kadar çokmu yaziyorum diyorsun hiç dikkat etmemistim

bazen oluyor hiç çikmiyorum oraya bazende hiç girmiyorumn genelde çabuk ilerleyen sayfasi olan konular dikkatimi çekiyor :))
Yok kız şaka yaptım. Ara ara görüyorum.sen ancak çocuklara yetişiyorsundur.

O olur bak. Bana nakledebilir.ek beyin fena olmaz. Ya da yarısını alsın. Ne kadar az akıl o kadar mutluluk.

Ablamla eniştem tüm organlarını bağışlamışlardı. Bir ara beyin nakli olursa beyninizi de alıp başkasına takıcaklar muhabbeti olmuştu. Eniştem anında organ bağış kartını yırttı beynini başka adama takarlar adam da eşim diye ablama giderse diye :p

Ablamla eniştem tüm organlarını bağışlamışlardı. Bir ara beyin nakli olursa beyninizi de alıp başkasına takıcaklar muhabbeti olmuştu. Eniştem anında organ bağış kartını yırttı beynini başka adama takarlar adam da eşim diye ablama giderse diye :p
hahhah hiç gulecegim yokdu : ))))
oyle bisey olabilirmiki :D
Allah gecinden vrsin

Dr olursa para kazanır belki ama işiyle evli olmak zorunda. Kardeşin kız mı? Evleneceği kişi de Dr olursa belki olabilir de sosyal hayatı falan olamaz. Kk da bir tane Dr yok :KK66:

kız evet canım :) diyorum fikirlerin değişebilir diye.

şair ruhlusundur sen :KK5:

Kızında bipolarlık var ablada da ilerlemiş bir rahatsızlık sesler duyma falan. Sürekli ilaç içmek zorundalar.
Evet tıp neden çare bulamıyor o konulara anlamıyorum.
Psikolojik diyorlar ama bazı hastalıklarda hastanın beyninin bazı bölümlerinin farklı renkte olduğu gözlemlenmiş
Bana göre çoğu fizyolojik.

onu bende çok merake diyorum daha ne kadar genisliycem ,simdi asil kilo alma zamanlari basliyor,esim bugun diyor son haftada karnin dahada $i$ti sanii diyor, valla $i$ $i$ nereye kadar merak ediyorum
işin sonunu ben de merak ediyorum. okulda sığmaz oldum geçemez oldum öğrencilerin arasından
bu kadar şişmeye bakalım kaç kilo çocuk doğurcam

Yine de içmeyin :KK66: bebiş doğsun sonra bir kadehle kutlarsınız :KK66: hem şarap kan yapar. Benim bir arkadaşım hemoglobin değerini günde bir avuç üzüm ve bir kadeh kırmızı şarapla yükseltmişti :KK66:
o zaman pekmez de kan yapmalı. ana maddeleri aynı sonuçta. niye pekmezi kötülüyorlar hep şu karatay

Haydin ben kaçar size iyi nöbetler gözlerim yoruldu artık uyuyaýim bi kendime geleyim kımılnaz izin verrse tabi yoğun kazı çalışmaları devam ediyor bugün hayirdir inşallah. Hoscabakin zatınıza;)

Litchi Litchi niye oyle diyorsun kk da ben sana simdi baksam 10 tane dr bulurum : ) )))
ha belki prof doçent olmazlar ama doktor doktordur : ))
bizim nickin sonu dr ile biten bi hamile arkaads avrya oda dr deilmiydi

sende seker yokdu demi
yok kiz o siskinligin hepsinin çocuk oldugunu sanmiyorum
göbeğin hepsi çocuk. geriniyor iç tarafa ayaklarını dayıyor sırtı ve poposu dışarı. yumurta gibi sivri. her bebek kendince pozisyonda duruyor. zaten kilo aldım bebek benden 30 cm önde.
şeker yok. bebeğin kilosu az suyu ancak sınırda. bazen şeker olsa suyu artardı diyorum da allah korusun

Evet tıp neden çare bulamıyor o konulara anlamıyorum.
Psikolojik diyorlar ama bazı hastalıklarda hastanın beyninin bazı bölümlerinin farklı renkte olduğu gözlemlenmiş
Bana göre çoğu fizyolojik.

Evet mesela bipolarlıkta beyindeki Lityum seviyesi düşüyormuş. O da sanrılara neden oluyormuş. Dışarıdan Lityum takviyesi yapılınca normale dönüyor.

Evet mesela bipolarlıkta beyindeki Lityum seviyesi düşüyormuş. O da sanrılara neden oluyormuş. Dışarıdan Lityum takviyesi yapılınca normale dönüyor.
Evet bizim elti de lityum hapı alıyor.
Bu ara çok iyiyim diyor. Ama konuşmuyor,sürekli yiyor,tepkisiz,belki. İçinde kendini iyi hissediyor ama yazınki hali bundan iyiydi.

Litchi Litchi niye oyle diyorsun kk da ben sana simdi baksam 10 tane dr bulurum : ) )))
ha belki prof doçent olmazlar ama doktor doktordur : ))
bizim nickin sonu dr ile biten bi hamile arkaads avrya oda dr deilmiydi

Dr lar çok meşgul oluyor buraya girmeye zamanı olmaz. Tabii tıp fakültesi mezunu Biyokimya radyologlar veya mikrobiyologları kastetmiyorum onlar da Dr ama benim söylediğim dr lar dahiliye kadın doğum Üroloji kulak burun Boğaz cerrah gibi uzman Dr lar. Onlardan bir tane yoktur ;)

Back
X