Canım bana 2 krem yazdı 1 hap yazdı, ama dr. dedi ki kremin biri nemlendirici özellkili onu sürekli kullanabilirsin ama diğer kremi toplamda hamileliğim boyunca 7-10 defadan fazla kullanma hamilelikle sakıncalı olabilir dedi. Hapı da çok çok zorunlu kalındığında günde 1 tane iç dedi hamilelikte sakıncalı olabilir dedi. Ben eve geldim reçeteden isimlerini yazıp nette araştırdım hepsi C katagoride hamilielikteki etkisi belirlenmemiş ilaçlar dr. ben hamilleliklte ilaç kullanımını pek önermiyorum bunları çok çok zor durumda kalınca kullan dedi. Bu laflar üstüne o ilaçları alıp kullanmaya korkuyorum daha almadık zaten pzrtesi alıcam Cuma kndi dr.uma gitcem sonuçları göstercem ilaçarıda onada danışcam bakalım.
Şuanda yani ilaç kullanmıyorum ve dediğin gibi kaşınmaktn her yer tırnak yarası oldu kırmızı kırmızı yaralı geziyorum o ilaçalrıda kullanmaya korkuyorum cildiyeci kadın resmen sanki onları bana laf olsun die yazmış yazdım ama zora kalınca kullan dedi şimdi bana göre zordayım ama ilerleyn haftalarda daha zorda olursam ne olacak kullanma haklarımı hangi anda kullanmam gerek nereden bilecem ben daha iyi olup yada kötü olmayacağımı

Banyoya girince biraz rahatlıyorum snra yine devam ediyor bazı geceler daha fazlalaşıyor bazı günler azalıyor bazen kollar eller göbeğim belim kaşınıyor bazen bacaklar ayaklarım ayaklarımın altı parmk aralarım kaşınıyor dün gece bacaklar ayaklar kaşınıyordu şuanda bu gece ise kollarımda var kaşıntı. Zaten beyaz peynir gibi tenim var kaşındıkça domates gibi oluyorum