- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
işe geldım. duramam evde işte kalır aklım. bir iş kolik de benım.
gercı ıgneden sonrada bır sey oldu atesım mı ne cıktı anlamadım.
Aslında işe geçmeseydin keşke. Burda bayağı bayağı fırtına var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe geldım. duramam evde işte kalır aklım. bir iş kolik de benım.
gercı ıgneden sonrada bır sey oldu atesım mı ne cıktı anlamadım.
Günaydın Annişler, son günlerde her gün ağlama geliyor nedense o.. tan nem kapar cinsten oldum :)
bende sinirlilik başladı dün az kalsın mağazadaki kızlarla kavga edecektim dışarı zor çıktım normalde öyle değilimdir herşey batar, sinir eder hale geldi
Ben de daha birsey almadim.gec kalmadik bence daha..hafta sonu kızceme kıyafet aldık , hemen alırım sanıyordum ne zormuş ya seçmek halledemedim , bugün yorgun olmazsak akşama yine gidecez, ah sizler haklıymışsınız daha yıkanacak ütülenecek , dolabı silinecek : (( geç kaldım artık farkındayım
Günaydın Annişler, son günlerde her gün ağlama geliyor nedense o.. tan nem kapar cinsten oldum :)
evet ya bır çıktım dışarıya aşırı yağmur ve fırtına var. durdu sanırım şimdi.Aslında işe geçmeseydin keşke. Burda bayağı bayağı fırtına var![]()
Ben de yarin 32+0 olacagim.calisabilir raporumu almaya gidecegim kismetse.29.haftada gayet iyiymis kilosu boyle devam eder ins.Kızlar merhaba. Bende bugün 1.30 da dr ye gidicem.
32 + 0 oluyorum bugün. Merak ediyorum inşallah iyidir. Büyümüştür. Kaç kilo olmuştur aaba ?
kızlar benimle aynı haftalarda dr ye gidenler bebişiniz kaç kiloydu? 29+2 de 1535 grmdı.
Çok endişeleniyorum. İlk kızımdaki sıkıntıları yaşamak istemiyorum.![]()
Ben de yarin 32+0 olacagim.calisabilir raporumu almaya gidecegim kismetse.29.haftada gayet iyiymis kilosu boyle devam eder ins.
Ben de yarin 32+0 olacagim.calisabilir raporumu almaya gidecegim kismetse.29.haftada gayet iyiymis kilosu boyle devam eder ins.
al benden de o kadar. dün durup durup ağladım eften püften bi meseleyi dev ettim gözümde bütün gece uyanıktımGünaydın Annişler, son günlerde her gün ağlama geliyor nedense o.. tan nem kapar cinsten oldum :)
inşallah sancı çıkmaz:) dümdüz çizgilerin olurBebis 1754 gr olmus suyu normal yine nstye baglandim
Ne gördüklerini hiç düşünmemiştim cidden ne görüyolar ki![]()
Ben de daha birsey almadim.gec kalmadik bence daha..
Yok yine yuzu vrdum :)inşallah sancı çıkmaz:) dümdüz çizgilerin olur
kızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda
ben 32+0 da gittim cuma gunu yazmadı. 32+6 dan sonra yazıorum dedi. haftaya cagırdı yani bu cumaya.