2015 Şubat Anneleri

AAA evet benım de aynı oluyor gerçekten. öyle sürünmüyorum ama acıkınca mıdem bulanıyor benımde ama yerken bulantı falan yok gecıyor. benımde sureklı basım donuyor. şekerim düşük çıktı. senın şeker kac bılıyor musun ondandır belkı.

bi anne olarak anlayabiliyorum ne kadar zor zamanlar geçirmişsiniz.Allahım kaldıramayacağımız imtihanlar yaşatmasın.anlıyorum ki zor zamanların ardıdan

güzel günler bahşedliiyor.tekrar hamile olmanıza çok sevindim.amiiin inşallah...

kızlar akıntınız varr mı ve ne renkk

Benim var sarı. Ama dün gece yeşil akıntı geldi çok tuhafıma gitti. Sabah baş ağrısıyla uyandım, migrenim tuttu. Zorla kızıma bişiler yedirdim iki lokmada ben yedim. İlaç içtim yatıcam şimdi.beynim çıkacak gibi. Masaj yapıyorum inşaAllah geçer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım çok oturduğumda beyaz oluyor tortu gibi. dün kayınvalidemde hep oturdum ve 3-4 damla akıntı oldu beyaz. başka hiç olmadı şimdiye kadar..

benimde sarı oluyorr neden acabaa

tşk ederim black en iyisini yapıyosun canım rahat olmayıpta ne yapıcan bebişleri strese sokmamak en doğrusu :) allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere inşşş

bugün kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi doktor perşembe günü düzelmemişse kürtaj olacak çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varmı

ya ne bıleyım dunur ya 11. haftaya gırerken mı basladı benım bulantılar :) hayırlısı bakalım. bende de bepanthol krem var bıde badem yagıyla bebekyagını karıstırdım onu suruyorum her aksam

sağol canım ben o günlerde hep rabbim bu acıyı düşmanıma bile gösterme diyordum halada derim canım çoookkk zor hani derler yaa anlatılmaz yaşanır benimkide öyle işte tam doğum yapacaktım bu günlerde olmadı ama rabbim büyük işte aynı zamanda başka melek gönderdi çooookkk şükür rabbime

geçen gün canan karatay bas bas bağırıyordu şeker yüklemesi yaptırmayın küçükcük bebeklerinize zehir o diye. ben artısını eksisini araştırıp karar vercem.

canım bence hemen başka dr a da gitmelisin. kesinlikle bir dr la kalma bence. inşallah düzelir tatlım. içini ferah tut. güzel haberlerle gel inşallah.

listede olupta bebeğini kaybeden arkadaşlar kimlerdi bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi lütfen.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım :)
Sat 16 Mayıs
Doğum tarihi 19 Şubat
Yaş 33
Kilo 72
Boy 162
Adana dan yazıyorum sizlere ...
ben 4+2 de kan tahlili yaptırdım 392 beta hcg çıkmıştı .
5+5 te doktora gittim keseyi gördüm :) 12 mm
8+5 te 15 temmuzda randevu aldım kalp atışların i duymak için. :)

geçen gün canan karatay bas bas bağırıyordu şeker yüklemesi yaptırmayın küçükcük bebeklerinize zehir o diye. ben artısını eksisini araştırıp karar vercem.

ayy ilahi yaa :))) ne bakıyon o deli karıya sen :) ona kalsa bir dilim meyve yemiycen hayat mı bu şimdiii yinede sen bilirsin kuzum

selam nasılsınız kızlar.
hamilelik takvimi yaptım kendime
bulantım var allaha şükürr

sekerımı olçturmedım cnm ama gıdınce dra olctrumem lazım. su tansıyon sıkıntısı olmasa hersey guzel ama napalım bunada sukur. doktorun lafı gelıyo aklıma hep. kotu belırtıler bebegının ıyı oldugunu gosterır. miden bulanınca basın donunce mutlu olmalısın demıstı bana. hep onu dusunuyorum bulantı olunca

Ya cnm her kafadan bi ses oluyor. En garantilisi bana gore cinsel nub ben vaktim oglanda tutuyor. 12. Hafta USG si ile bakacagiz artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha 12. Haftama 4 hafta var pof 😞

doktorlar da sanki biraz bizi kekliyorlar. :))
bir çok insan var hiç bir belirti yaşamadan doğum yapan.
gerçi mide bulantısından hastanelik olanlar da var halimize şükretmek gerek.

benım hep var ama eskıden de vardı. beyaz bazen sarı. neden bılmıyorum. hatta bazen fazla oluyor kanama oldu dıye korkuyorum gıdıyorum akıntı gelmış.

Bu dönem normalmiş akıntı. Rahimi koruma altına alıyomuş vücut o yüzden dış etkenlerden korumak için akıntı yapıyormuş

Canim bende yasadim 11. haftada maalesef yasamayan bilemez doktorlar her sekilde olecek bir umut bile yoktu. 2 Aylik olacakti ama tekrar hamileyim. Cok zor gunlwr gecirdim. Zaman herseyin ilaci buna inaniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…