kızlar başa gelmeden bilinmez bence siz bunları düşünmeyin ikili vs yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz canlarr zaten ilerde 16 haftadan sonra detaylı ultrason var allah korusun bi problem varsa çıkıyor ikili üçlü ve dörtlü testler sadece olasılıktır yanıltma payı yüksektir en kesin sonuç amniyosentezdir teşhis kesindir bunu bizzat kendim yaşadığım için yazdım bir kız evlat annesiyim bebeğimi 4,5 aylıkken kaybettim dr lar 6,5 aykıkken karnında ölecek dediler bile bile istemedende olsa sonlandırmak çok acı ama ben bir anneydim ve kızım için bu kararı vermek zorundaydım neler yaşadığımı bir eşim birde rabbim bilir bu aralar doğum yapıcaktım eğer sonlanmasaydı ama rabbim onun yerine başka melek gönderdi bana ben buna tesadüf demiyorum allahın büyüklüğü diyorum haaa bunuda diyorum eğer allah isterse bu melek gelicek istemezse oda gelmiycek onun için rahat olun eğer bunları aklınıza takmayın neticesinde her şey oluruna varıcak inşşşş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşşşş
bugün kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi doktor perşembe günü düzelmemişse kürtaj olacak çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varmı
doktorlar da sanki biraz bizi kekliyorlar. :))
bir çok insan var hiç bir belirti yaşamadan doğum yapan.
gerçi mide bulantısından hastanelik olanlar da var halimize şükretmek gerek.
doktorlar da sanki biraz bizi kekliyorlar. :))
bir çok insan var hiç bir belirti yaşamadan doğum yapan.
gerçi mide bulantısından hastanelik olanlar da var halimize şükretmek gerek.
Aaa ne güzel ☺️ benim adetler düzensiz o yüzden keseden belirlediler canım. Doğum tarihleri şimdiye kadar tanıdığm hiçbir arkadaşımda tam tutmadı zaten ama işte muhtemel tarih belirliyorlar zaten çok da önemli değilmiş tarihler bebeğin gelişimi önemli 10 gün önce 10 gün sonra hayırlısı olsun Allah bebişlerimizi bize bağışlasın 🙏 😘
benimde 06/02/2015 3 gün fark var satla arasında ama başta 7 gün fark vardı 3 e düştü: senin ilerde mi geride mi sata göre. yarın randevum var umarım fark kapanmıştır. en azından 3 gun daha ileri giderim . karnım çıksın ıstıyorum bende cıktı ama gaz ve kilo bebek degıl. :))
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım :)
Sat 16 Mayıs
Doğum tarihi 19 Şubat
Yaş 33
Kilo 72
Boy 162
Adana dan yazıyorum sizlere ...
ben 4+2 de kan tahlili yaptırdım 392 beta hcg çıkmıştı .
5+5 te doktora gittim keseyi gördüm :) 12 mm
8+5 te 15 temmuzda randevu aldım kalp atışların i duymak için. :)
Çok Teşekkür ederim evet tüpün ucunda kalmış yavrum bebek ve yolk kesesi bile oluşmuştu. iğneden dolayı kalp atmamıştı öldürdüm gibi geliyordu ilk zamanlar ama 12. haftada sonuç anne ölümü oluyormuş yaşatmamın imkanı yoktu..
Bizde rahimde kese yoktu vajinal muayane ile sağ tüpte olduğu tespit edildi. Edileyince büyüyüp tüpü yırtıyormuş işte çok şükür tüpüm yerinde şimdi rahim filmi çekinicem bakalım tüpler açıkmı..
Genelde spiraller kullananlar sigara içenlerde oluyormuş. ikisinide kullanmadım ama dediğin gibi Allahtan gelene boynumuz ince yaşamam gerekiyormuş demek....
Dualarınız benimle ve tüm bebek isteyenlerle olsun
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Hoşgeldin umarım geçer 12 haftada bende şeker yüklemesi dahil hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum esimde istemiyor zaten bence gerek yok eskiden insanlar ultrason bile görmeden bilmeden doğuruyor larmis bende istemiyorum Allah'tan bi şey gelmezse eğer
geçen gün canan karatay bas bas bağırıyordu şeker yüklemesi yaptırmayın küçükcük bebeklerinize zehir o diye. ben artısını eksisini araştırıp karar vercem.
canım ikili test belki yaptırılmayabilir ama şeker yüklemesinin ve sonrasında ayrıntılı usgnin yapılması gerektiğini düşünüyorum. doğru söylüyorsun eskiden doktora gitmeden doğuruyormuş annelerimiz ama doğmadan anne karnında ölen yada doğduktan kısa süre sonra ölen bebek sayısı oldukça fazlaymış. bu testlerle bunların önüne bir miktarda olsa geçilmiş oluyor. anne karnında tespitle kalbinde problem olan bebeğin doğumdan hemen sonra ameliyata alınıp kurtarıldğını bile duymuştum.
canan karatayın bu sözünü duymamıştım açıkcası ama o beyaz ekmek için de zehir diyoren iyisi güvendiğimiz kendi dr larımıza danışmak ve dediğin gibi artısını eksisini iyi araştırarak karar vermek. yakın zamanda dr a gidecek arkadaşlar belki bizi bilgilendirir burada.
7. haftanin sonuna kadar homini girtlak tumba yatak yiyordum istahim superdi birden ne olduysa birkacgündür istahim yok az bulantilarim basladi acaba artar mi bu kadarla kalsa cok sevinicem cok kötü bulantilar yasayanlari okuyorum korkuyorum:26::26::26:
Detaylı ultrasonu yaptiririm orasını burasını da görürüm minişleri min ama diğerleri maalesef bide Canan Karatay ı dinledim şeker yüklemesi yle alakalı bebek için zehir bu dedi korktum bende şekerim şimdilik iyi inşallah ta bi sorun çıkmaz
Beninde 2 gündür hiç iştahım yok yiyorum ama zevk vermiyor sanki. Mide bulantım yok ama abuk subuk şeye midem kalkıyor. Temiz çamaşır deterjan vs kokusuna dayanamıyorum :) bende 7. Haftamdayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Abowww desene beni görse neler saray hahaha mide bulantımı ancak ekmek bastırıyor yahu napacan ben
demekki yavas yavas bize de geliyor bulantilarrrrr ben tavugu hayal edince bile midem bulaniyooo zevkle süt icerdim simdi oda tiksinc gelioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?