2015 Şubat Anneleri

Canım senin yüreğin güzel inşallah kavuşcaz bebeklerimize sağ salim Allah onları bize bağışlasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım içini ferah tut Rabb'inden hayırlısını iste stres yapmamaya çalış zor biliyorum ama stres herşeyim başı allahım hayırlısını versin inşallah dualarım seninle olsun

doktorlar da sanki biraz bizi kekliyorlar. :))
bir çok insan var hiç bir belirti yaşamadan doğum yapan.
gerçi mide bulantısından hastanelik olanlar da var halimize şükretmek gerek.

tabı canım buna sukur. allah beterınden korusun. bebısler ıyı olsunda bız cekerız napalım

doktorlar da sanki biraz bizi kekliyorlar. :))
bir çok insan var hiç bir belirti yaşamadan doğum yapan.
gerçi mide bulantısından hastanelik olanlar da var halimize şükretmek gerek.

tabı canım buna sukur. allah beterınden korusun. bebısler ıyı olsunda bız cekerız napalım

amin :) bence de normale döner o süre de, genelde birkaç gün büyük küçük oluyor başlarda, sonra değişiyor hayırlısı bakalım

benim 9 gün daha büyük görünüyor bebek ultrasonda. böyle birkaç gün ileri-geri önemli değil :) umarım dilediğin gibi olur

hosgeldın cnm. topık sahıbımız blackberry ona ozelden at bılgılerını lısteye eklesın senıde. buradan goremeyebılır

Amin canım Allah sanada en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin. bende şubatta geçirdim dış gebelik 3 ay korunmanın ardından hamile kaldım. bunu sana umut olsun diye yazıyorum . karamsarlığa kapılma dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayabiliyor insan. hep böyle olacak diye bişey yok.ne kadar zor zamanlar geçirdiğini tahmin ediyorum ama hepsi geçecek canım. sağlıcakla kal

7. haftanin sonuna kadar homini girtlak tumba yatak yiyordum istahim superdi birden ne olduysa birkacgündür istahim yok az bulantilarim basladi acaba artar mi bu kadarla kalsa cok sevinicem cok kötü bulantilar yasayanlari okuyorum korkuyorum:26::26::26:

10 haftalık gebeler ara sıra batmanız oluyorum kasıklarda. Bide agız spreyleri vary arada sıkıyorum bi zararı olur mu??

Ağzımda iğrenç bit tat var yemek yiyemiyorum arada sıkıyorum naneli bişey.

canım ikili test belki yaptırılmayabilir ama şeker yüklemesinin ve sonrasında ayrıntılı usgnin yapılması gerektiğini düşünüyorum. doğru söylüyorsun eskiden doktora gitmeden doğuruyormuş annelerimiz ama doğmadan anne karnında ölen yada doğduktan kısa süre sonra ölen bebek sayısı oldukça fazlaymış. bu testlerle bunların önüne bir miktarda olsa geçilmiş oluyor. anne karnında tespitle kalbinde problem olan bebeğin doğumdan hemen sonra ameliyata alınıp kurtarıldğını bile duymuştum.

geçen gün canan karatay bas bas bağırıyordu şeker yüklemesi yaptırmayın küçükcük bebeklerinize zehir o diye. ben artısını eksisini araştırıp karar vercem.

canan karatayın bu sözünü duymamıştım açıkcası ama o beyaz ekmek için de zehir diyor en iyisi güvendiğimiz kendi dr larımıza danışmak ve dediğin gibi artısını eksisini iyi araştırarak karar vermek. yakın zamanda dr a gidecek arkadaşlar belki bizi bilgilendirir burada.

Ben yurtdışındayım oğlumda veya arkadaşlardan eltiler bildiğime göre her hamileye yapmıyorlar. Bizim komşunun bebeği kendisine ileri derecede kilo almışlar doktorlar ona yaptılar hastanede yattı bi kaç gün... Bence tamamen anne ile ilgili bir durum.

Abowww desene beni görse neler saray hahaha mide bulantımı ancak ekmek bastırıyor yahu napacan ben

Beninde 2 gündür hiç iştahım yok yiyorum ama zevk vermiyor sanki. Mide bulantım yok ama abuk subuk şeye midem kalkıyor. Temiz çamaşır deterjan vs kokusuna dayanamıyorum :) bende 7. Haftamdayım

ayy canım benim fryde ile aynı yorumu yapmışız sana :)) canan karatay'a bende eskiden çok güvenirdim ne zamanki parasını telefon çetesine kaptırdı gözümden düştü kadın ehehehheh. bide zayıflama yönteminden bahsediyo ama koca bi poposu var anlamadım o popo niye erimiyo :))) ama insan bebişi için korkuyo haklısın yine de iyi araştırmak lazım

kızlar bana dr kanımda folik asit değeri yüksek çıktığı için (folbiiol kullanıyordum) direk elevit verdi. folbiolu kes dedi. eleviti normalde 3. aydan sonra verıyorlarmış. onda da folik asit varmıs o yeter sana dedi. ama ağzımda sürekli garip bir tat var . hıc yediklerimden zevk almıyorum sürekli sakız çiğnemem gerekiyor. sizde de böyle olan var mı? ne yesem geçmiyor o tat. ayrıca ara ara mide bulantıları baş dönmeleri de var. biraz fazla kaçırınca çıkarıyorum. ilk hamieleliğimde hiç böyle olmamıştım. bunda hiç midem rahat değil. neyse sağlıklı olsunlar da biz çekeriz sorun değil.

demekki yavas yavas bize de geliyor bulantilarrrrr ben tavugu hayal edince bile midem bulaniyooo zevkle süt icerdim simdi oda tiksinc gelioo

demekki yavas yavas bize de geliyor bulantilarrrrr ben tavugu hayal edince bile midem bulaniyooo zevkle süt icerdim simdi oda tiksinc gelioo

Süt bende içemiyorum su da bulandırıyor bazen :/ bide her sabah yediğimden herhaldr beyaz peynir domates ve zeytin içim almıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…