10 haftalık gebeler ara sıra batmanız oluyorum kasıklarda. Bide agız spreyleri vary arada sıkıyorum bi zararı olur mu??
Ağzımda iğrenç bit tat var yemek yiyemiyorum arada sıkıyorum naneli bişey.
Abowww desene beni görse neler saray hahaha mide bulantımı ancak ekmek bastırıyor yahu napacan ben
benimde sarı oluyorr neden acabaa
tabı canım buna sukur. allah beterınden korusun. bebısler ıyı olsunda bız cekerız napalım
zamansiz yurtdisinda nerde yasiyorsun bende Almanyadayim hic Almanyadan kimse yok burda
İyi Günler Kızlarrr.....
Ya 2 haftadır düzenli olarak hafta sonu kanamam oluo doktora gidiorum birsey cıkmıyor cocuk yerleşiyor diyorlar ama canımı sıkmaya basladı kendi doktorumla randevum cumartesi günü o gün sorayım diyorum.. sansıma hep pazar günleri oldugu için kendi doktoruma gidemiorum.. ama agrım falan olmuyor.. Düşükmü yapıyorum noluyor anlamıorumbenim gibi olanınız varmı acab yada bi bilgisi olan?? gerci kanama deil koyu kayve lekelenme diyiyim...
Italyada :) ama zerre kadar haz etmiyorum burda...
eskiler bel ağrın yoksa korkma diyorlar ama . kahverengi leke bitmiş ve sonradan atılan kan demekmiş. yani aktif kanama yok önceden geçirilmiş şimdi atıyor dışarı. yine de insanın canı sıkılıyor.
Italyada :) ama zerre kadar haz etmiyorum burda...
İyi Günler Kızlarrr.....
Ya 2 haftadır düzenli olarak hafta sonu kanamam oluo doktora gidiorum birsey cıkmıyor cocuk yerleşiyor diyorlar ama canımı sıkmaya basladı kendi doktorumla randevum cumartesi günü o gün sorayım diyorum.. sansıma hep pazar günleri oldugu için kendi doktoruma gidemiorum.. ama agrım falan olmuyor.. Düşükmü yapıyorum noluyor anlamıorumbenim gibi olanınız varmı acab yada bi bilgisi olan?? gerci kanama deil koyu kahve lekelenme diyiyim...
bugün kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi doktor perşembe günü düzelmemişse kürtaj olacak çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varmı
benimde esim burda master yaptigi icin yerlestik ama fena degil yinede türkiyeyi daha cok seviyorum burda hic arkadasim yok henüz
benimde aynenöleydi özellikle faazla hareket edince yürüyünce doktorumu aradik cagirdi bakti hic bise yok bebek buyumus kalbi atiyor saglikli dedi rahim büyüdügü icin bazi kilcal damarlari yirtiyomus kanama ondan sebep benimde korkulacak bi agrim olmuyodu arada adet sancisi gibi iste. o yüzden endiselenme
aynen sagligimiz yerinde olsun ama gurbet gercekten zor benim bulundugum apartmanda hic türk yok bide türbanliyim hayat daha da zor......Yine insanın memleketi gibi olmuyor dimi canım. Aileden uzak şehirlerarası bile zor geliyor. Sağlığımız yerinde olsun da gider geliriz. Siz ne kadar kalacaksınız orada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı şeyi her gün diyorum kendime bebeğim sağlıklı olsun da ben çekeyim. Kayınvalidem aradı biraz önce, bir tane tanıdığı varmış gelini hamileymiş serumla yaşamaya başlamış biz şükredelim dedi. Allahıma binlerce şükür ayaktayım, az da olsa yiyebiliyorum, kusmadığım günler olabiliyor.
ayy içime su serptin valla :):) internette bazı sitelerde enfeksiyon nedeniyle de olabilir dedi bende onu düşünüp rahatlatıodum kendimi :)
demekki yavas yavas bize de geliyor bulantilarrrrr ben tavugu hayal edince bile midem bulaniyooo zevkle süt icerdim simdi oda tiksinc gelioo
hatta kanamanin oldugu minik pedi de yanimda götürdüm doktor bakmadi belliki anladi aliskin duruma bide vajinal ultrasonla bakinca da kahverengi leke geldi gördü kendisi kirmizi kanlar yoksa siddetli agri yoksa korkulacak bise yok ama bana bi tane vajinal hap verdi gelirse dedi lekelerin bunu kullan kendi ilacini verdi yani eczaneden almadik 6 adet ilac ama ben daha hic kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?