2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar.
bugun ogleden sonra doktorla randevum var. 7+3 olduk bugun. Ve kalp atislarini duymaya gidicez. Unarim duyabiliriz. Bende de her anne adayinda olduğu gibi heyecan ve telas var. Hadi hayirlisi :))

hayırlısı olsun cnm. eger einle gıdıyorsan telefona kaydetsın sesını. ben pişman oldum kaydetmedıgıme :)

Kızlar günaydın bişey sorucam Dr bidaha gelişine şanslıysan bebeğinin cinsiyetini görebilirsin dedi 12. Hafta oluyo mümkün mü bu kaçıncı haftada belli oluyo tecrübeli anneler fikir verebilir mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy kiyamam ya. Canim serum alsana ben onla kurtuldum inan. Başka turlu asalak gibi oluyor ve psikolojide altüst durumda oluyor. Kreker iyi gelmiyor mu cnm maden suyu soda ve az limonlu balli su ilik. Şifa olsun ne diyim çok zor.
cnm oglanda 14. Haftada erkek demişti. Nub teorisi ile biliyorlar aslinda. Erkek cabuk gösteriyorsa kuşlar nazli oluyor bazen.
Mrb bilgilerimi yollamıştım hem özelden hem de forumdan eklediniz mi acaba listeye ☺️

Merhaba bilgisayara acinca ekleyebiliriz cepten düzeltme yapilmiyor maalesef. Bilgisayara acinca eklerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı olsun cnm. eger einle gıdıyorsan telefona kaydetsın sesını. ben pişman oldum kaydetmedıgıme :)

Asil nst de kaydedicen orda daha çok cikiyor pitpitlari resmen atli koşuyor..

Son düzenleyen: Moderatör:

Orasi öyle cnm. Ekmeksiz doymuyoruz mm maalesef Dr da bana çavdar ye dedi ama pideden vazgecemiyorum henüz. Saglikla gelsinler de gerisi hikaye..

cnm oglanda 14. Haftada erkek demişti. Nub teorisi ile biliyorlar aslinda. Erkek cabuk gösteriyorsa kuşlar nazli oluyor

Canım o teoriyi doktorumu sölüyo çünkü bana dedi gösterirse görürüz bu kadar erken görebilir mi benim ilk bebeğim sonuçta bilmiyorum hiç bişi

Yok Dr sana sadece derki %70 %80 kiz yada erkek der kesin 1ay sonra belli olur der. Bu yüzdeyi tahmin sebebi de genital nub teorisidir. Bazi Dr söyler bazisi soylemez.

ayy canım öyle değil mi ama yaa :)) bencede çok abartıyor ya bide tek yönlü anlatıyor. mesela şeker yüklemesiyle 1 kgluk bebeğinizi hipoglisemiye sokuyorsunuz diyor ama diyelim bende hamilelik şekeri var testi yaptırmadığım içinde farkında değilim ee her yemek yediğimde şekerim aşırı yükselecek ve bu bebek her seferinde hipoglisemiye girecek. hiç olmazsa testle bi kere sokuyosun geri kalan aylarda da önlemini alıyosun. bence şeker testi yaptırmayı düşünmeyenler birebir karatayın diyetini yapıyorlarsa yaptırmasınlar. ekmek,patates,bezelye,nohut,pirinç,bal,pekmez,meyve vs. varolan şekerli veya glisemik indeksi yüksek ne varsa hepsini çıkarabiliyorsan beslenme düzeninden yaptırma. ama bu özellikle hamilelikte pek mümkün gibi görünmüyor benim için. ben mesela meyveye hiç düşkün değilimdir şimdi sürekli canım karatayın baş düşmanı karpuzu istiyor :)) iyi düşünmek doğru karar vermek lazım. ozamana kadar belki fikrim değişir ama ben yaptırmayı düşünüyorum açıkcası

Valla şaşırdım bende çünkü normalde 4 buçuk aylık bilinir diye biliyom erken geldi ondan dedim bi sorayım kızlara

Çok teşekkür ediyorum..hepimize inşallah..Bu arada benim doğum Mart görünüyor ama ilkinde de şubat başı göründüğü halde ocakta olmuştu..o yüzden aranıza katılmak istedim sevgiler...

Gunaydin kizlar
Bogazlarim sis kalktim bugün annem yağda pekmez yapti içtim inşallah iyi gelir. Herkes iyidir umarim. Dun yazmistim gobegim çok sis diye birkaç arkadasim sağolsun yorum yapmislardi yazamadim rahatsız olduğum için kusura bakmayin canlar.

midem de midem.. a bugün uyandım sanki midem rahat şu saate kadar bir şeyim yoktu yine başladı kusmak istemiyorum... geçicek bir iki haftaya sabrediyorum bugün 10+0 oldum yani 11. haftaya geldik şükür.

Bende dinledim canan karatayi ama biraz arkadaslar arasinda sorusyurdum dun arkadasim yengemle ben ayni donemde hamileydik o hicbir test yaptirmadi ben seker yuklemesi yaptirdim hamilelikten dolayi sekerim varmis diyete basladim dedi bilmeseydim yengemin bebegi gibi seker hastasi olacak dedi seker yuklesi dedigi sekerli su dedi o zaman tatli falanda yeme sekeri hic kullanma dedi kafa gitti bende yaptirmasam sorun olursa onun vebali bana daha agir geldi arastirmaya dewam tabi :)

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine soğuk ve sıcak bişi içme ılık iç bu arada bendede göbek çıktı normalmiş yani :)

Serum vermediler bana gittim hastaneye oral yolla içeceksin suyu dediler bende senden duymştm serum alayım dedm bende ama vermediler belli deger olması gerekşyomş keton mu ne öyle bişy varmş idrar tahlili yapıldı gerek görmediler ölmem lazm demekki

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine soğuk ve sıcak bişi içme ılık iç bu arada bendede göbek çıktı normalmiş yani :)

Bende de göbek cıktı ama 2. regli zamanım geldiği için normal dio annem falan daha simdiden cıkmaz daha kücücük bişi hemen moda girme dio:)

Asil nst de kaydedicen orda daha çok cikiyor pitpitlari resmen atli koşuyor..

evet ya unutmayalım bunları yapalım barı. eve gelıyoruz dusunuyorum nasılsı dıye. nst ye ne zaman gırıcez pekı?

ben 3,5 aya kadar tecrübeliyim Rabbim bu sefer sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize. Benim öncekinde 12 haftalıkken belli olmuştu ama erkek olursa belli oluyor sanırım. Gerçi doktorlar belli olmasa bile oranın şeklinden anlıyorlarmış fakat söylemıyorlar. doktor samimi olursa ve senin kız erkek tercihin yoksa söylüyor zaten.

Orasi öyle cnm. Ekmeksiz doymuyoruz mm maalesef Dr da bana çavdar ye dedi ama pideden vazgecemiyorum henüz. Saglikla gelsinler de gerisi hikaye..

ya ben beyaz ekmek dısında yıyemıyorum. normalde hep tam bugday , cavdar falan yerdım sımdı gormek dahı ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…