Gunaydin kizlar.
bugun ogleden sonra doktorla randevum var. 7+3 olduk bugun. Ve kalp atislarini duymaya gidicez. Unarim duyabiliriz. Bende de her anne adayinda olduğu gibi heyecan ve telas var. Hadi hayirlisi :))
İnşallah güzel haberlerle gel tatlim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oy kiyamam ya. Canim serum alsana ben onla kurtuldum inan. Başka turlu asalak gibi oluyor ve psikolojide altüst durumda oluyor. Kreker iyi gelmiyor mu cnm maden suyu soda ve az limonlu balli su ilik. Şifa olsun ne diyim çok zor.İçim dışıma çıktı kaç gündür yeter be yesem boşa su içsem aynen çıkıyo yoruldum vallah yoruldum kusmaktan artık halim kalmadı😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm oglanda 14. Haftada erkek demişti. Nub teorisi ile biliyorlar aslinda. Erkek cabuk gösteriyorsa kuşlar nazli oluyor bazen.Kızlar günaydın bişey sorucam Dr bidaha gelişine şanslıysan bebeğinin cinsiyetini görebilirsin dedi 12. Hafta oluyo mümkün mü bu kaçıncı haftada belli oluyo tecrübeli anneler fikir verebilir mi
Mrb bilgilerimi yollamıştım hem özelden hem de forumdan eklediniz mi acaba listeye ☺️
hayırlısı olsun cnm. eger einle gıdıyorsan telefona kaydetsın sesını. ben pişman oldum kaydetmedıgıme :)
ya ben sütten tiksindim resmen hiç icemıyorum, aklıma gelince midem bulanıyo resmen. keşke bende içebilsem. o yuzden peynır yıyorum sureklı. ekmek yemezsemde doymuyorum. zaten 45 kıloyum alsamda cok sıkıntı yok. napıyım ya su bulantı gecsınde kıloya razıyım
Canım o teoriyi doktorumu sölüyo çünkü bana dedi gösterirse görürüz bu kadar erken görebilir mi benim ilk bebeğim sonuçta bilmiyorum hiç bişicnm oglanda 14. Haftada erkek demişti. Nub teorisi ile biliyorlar aslinda. Erkek cabuk gösteriyorsa kuşlar nazli oluyor
Canım o teoriyi doktorumu sölüyo çünkü bana dedi gösterirse görürüz bu kadar erken görebilir mi benim ilk bebeğim sonuçta bilmiyorum hiç bişi
Iyi güldüm yorumuna :))) ama ne bileyim aklıma yattı sanki şeker yüklemesi konusu nda söyledikleri bide ona kalsa gidip koyde yaşayalım ineklerimiz koyunlarimiz olsun eti sütü yumurtayı tereyağını peyniri kendimiz yapalım bazende abarttigini düşünüyorum
Yok Dr sana sadece derki %70 %80 kiz yada erkek der kesin 1ay sonra belli olur der. Bu yüzdeyi tahmin sebebi de genital nub teorisidir. Bazi Dr söyler bazisi soylemez.
beyaz renkli oluyor evet
yesıl akıntı enfeksıyon derler genelde bır ıdrar tahlılı verseydın keske gecmıs olsun
dilerim güzel haberler alırsın RAbbimin mucizeleri seninle olsun insallah
masallah darısı bızlere olsun
vajınadan alınca fazlasını gerı tepıyor anormal bır durum yok yanı genelde oyle yapıyor
tebrikler saglıcakla kavusun ınsallah
özel mesaj atamıyorum ama :/
ay o mıde yanması illet birşey yesen de yanıyor yemesen de benım de cok fena
Iyi güldüm yorumuna :))) ama ne bileyim aklıma yattı sanki şeker yüklemesi konusu nda söyledikleri bide ona kalsa gidip koyde yaşayalım ineklerimiz koyunlarimiz olsun eti sütü yumurtayı tereyağını peyniri kendimiz yapalım bazende abarttigini düşünüyorum
Gunaydin kizlar
Bogazlarim sis kalktim bugünannem yağda pekmez yapti içtim inşallah iyi gelir. Herkes iyidir umarim. Dun yazmistim gobegim çok sis diye birkaç arkadasim sağolsun yorum yapmislardi yazamadim rahatsız olduğum için kusura bakmayin canlar.
Oy kiyamam ya. Canim serum alsana ben onla kurtuldum inan. Başka turlu asalak gibi oluyor ve psikolojide altüst durumda oluyor. Kreker iyi gelmiyor mu cnm maden suyu soda ve az limonlu balli su ilik. Şifa olsun ne diyim çok zor.
cnm oglanda 14. Haftada erkek demişti. Nub teorisi ile biliyorlar aslinda. Erkek cabuk gösteriyorsa kuşlar nazli oluyor bazen.
Merhaba bilgisayara acinca ekleyebiliriz cepten düzeltme yapilmiyor maalesef. Bilgisayara acinca eklerim.
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine soğuk ve sıcak bişi içme ılık iç bu arada bendede göbek çıktı normalmiş yani :)
Asil nst de kaydedicen orda daha çok cikiyor pitpitlari resmen atli koşuyor..
Kızlar günaydın bişey sorucam Dr bidaha gelişine şanslıysan bebeğinin cinsiyetini görebilirsin dedi 12. Hafta oluyo mümkün mü bu kaçıncı haftada belli oluyo tecrübeli anneler fikir verebilir mi
Orasi öyle cnm. Ekmeksiz doymuyoruz mm maalesef Dr da bana çavdar ye dedi ama pideden vazgecemiyorum henüz. Saglikla gelsinler de gerisi hikaye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?