Çok sağol canim ya. Anneme geldim çeşme suyu soğuk geldi sanirim ne hassasmisiz
Hadi yaa herkesin cikmis ki göbeği. Kendi kendime söylenip duruyorum bende göbek değil bebek diyerekten :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İkizlerimin biri ölsün istyrm allahım yardım et güç ver dayanamıym bu kadar zormuymş su içmeyi özledim istemyrm işte çocuk falan istemyrm sevmyrm çocukları da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyun kurmak mııı??? :))) kuzum bunların kardeşi yok onlar bizleri oyun arkadaşı olarak görüyor benim ki çok hareketli birde ben çok gezdiririm bende gezmeyi severim sadece bu aralar hormonlarımdan kaynaklı sanırım pek tahammül edemiyorum babası sağolsun annemlere gidelim diye tutturdu kendin git yahu ben her sene gelemem çokta tınn bu halimle birde :))
Selam kizlarr herkesin az cok sıkıntılari var gordugum kadariyla.bende cok fazla hazimsizlik ve migde yanmasi var ozellikle aksamlari yediklerim hic migdemde kalmiyor😔 acaba progeston kullaniyorum onun etkisimi?benim gibi progeston kullanip haximsizlik yasayaniniz varmi?su bile icemiyorum en kisa surede hafifler umarim
günaydın kızlar nasılsınız
ben dün gece kustum
sanırım jübilemi yaptım
maşallah sonra bende ne mide bulantısı kaldı ne halsizlik
hatta sabah eşime çok sevdiği yumurtalı ekmek yapıp rafadan yumurtasını bile hazıladım
normalde yumurta kokusuna tahammülüm yok
inşallah bitmiştir mide bulantıları yaaa
Valla ben bildiğin hamile gibiyim :) gören anlıyor zaten
Canim böyle deme nolur en cok sen uzulursun birşey olsa Rabbim esirgesin. Zor bir surec senin carpi iki zor agir bir pskolojide olman dayanamaman cok normal bunlar seni bu şekilde soyletiyor eminim için oyle demiyordur. Cok mu yalnız kaldin bir destekcin yok mu ysnlis anlamazsan bir terapistle falan gorussen beynin bunyen sana oyun yapiyor konuşmak birşeyleri içinde kabullenmek iyi gelebilir belki. Dualarimiz seninle ama nolur isyan etme dua saatine denk gelir rabbimim gucune gider
Kardes olunca kurtulcaz mı sence:) biz de ana kiz gezentiyiz zaten ondan iyice sasriyor napicagini anne hamilelikten baba oructan iptal sosyallik sifir sikiliyorlar haliyle.ayy bu halde memleket iisleri de cekilmez haklisin
Vajinal olani kullansan hapi kadar sarsmiyor
Günaydin canım oh maşallah dilerim bu saatten sonra gecer gider
canımmmm ne olur isyan etme Rabbim çok büyük sen onları kucağına aldığında herşey bitecek emin ol
hem tek olduğunda bunları yaşamayacağını mı sanıyorsun
bak benim tek ama 1 hafta hastanede yattım
6. haftadan beri mide bulantısı ve istifra ile boğuşuyorum
senin gibi bende su içmeyi doya doya yemek yemeyi özledim
hep aç kalkıyorum sofradan
yediğim ekmek kibrit kutusu kadar bile değil
ne olur isyan etme
bol bol salavat getir
rabbiyessir oku bol bol
bak bana hastanede hemşire ilk çocuğunu doğururken bile kustuğunu söyledi
doğum yapıyodum ve kusuyodum 9 sene çocuk istemedim ama onu kucağıma alıp emzirdiğimde herşey bitti iyiki çekmişim dedim dedi
sende öyle olacaksın bitanem
emzirmeye başladığında hele onları kucağına aldığında bitecek hepsi
ne olur sabır
dualarım seninle
Canin kitaptan takip ediyorum rahminiz şuan kavun büyüklüğüne erişti diyor. Karninda koca bir kavunla içime çekmeye calisiyordum birde ben :) yavaştan cikiyir bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ben bildiğin hamile gibiyim :) gören anlıyor zaten
Selam kizlarr herkesin az cok sıkıntılari var gordugum kadariyla.bende cok fazla hazimsizlik ve migde yanmasi var ozellikle aksamlari yediklerim hic migdemde kalmiyor😔 acaba progeston kullaniyorum onun etkisimi?benim gibi progeston kullanip haximsizlik yasayaniniz varmi?su bile icemiyorum en kisa surede hafifler umarim
Terapist ne yapcak ki bana bebeğin birini alamayacagına göre derdime derman olamaz ki hormonlar falan değil bu bayagı aklım başımda istemyrm iki tane bebek küçük canavarlar gibi geliyo bana
hepsinden bende de var bende progestan kullanıyorum ama vajinadan yan etkisini yaşamamak için.herlhalde ilaçtan değilde normal hamilelik
durumları.akşama kadar çok şişiyiroum sabah kalktığımda normale dönüyorum.hazımsızlık için maden suyu iyi geliyor ama bu aralar o bile midemi
bulandırıyor.bi kaç haftaya geçer inşallah hepimizin bu sıkıntıları
Terapist ne yapcak ki bana bebeğin birini alamayacagına göre derdime derman olamaz ki hormonlar falan değil bu bayagı aklım başımda istemyrm iki tane bebek küçük canavarlar gibi geliyo bana
Vajinal kullaniyorum canim.belkide nedeni progeston degil.daha 2 aylik gebelikte bu kadar hazimsizlik ve migde yanmasi olmasi tuhaf geliyor bana.basa grlen cekilir 😔
iki tanesi zor geliyordur belki korkuyorsundur ama küçük canavar falan gelmesi bence durumunun kötü olması ile ilgili.
geçen hastanede bir bayanla karşılaştım çok zor çocuk sahibi olmuş ve o kadar zor durumdaki midesi bulanıyor sürekli hastanede serumla yaşıyor. kadın nerdeyse yalvarıyordu gerekirse düşsün bebek, ölsün istemiyorum ben diye.
o nedenle bu durumda her şeyi söylemen bence normal .
konu biraz ağır oldu ama hasta olup da öleyim diye yalvaranını duydum insan canından vazgeçer mi geçebiliyor işte.
bir iki ay sonra gülersin kendine böyle demiştim diye.
umarım en kısa sürede geçer. sen şimdi yazılanlara bile sinirlenirsin.
Günaydin canım oh maşallah dilerim bu saatten sonra gecer gider
Ya bu günah değildir heralde dua edyrm sonçta allahım birini al diyrm günah değildir allah bni anlar bn kötü bi insan değilimki
Aynen öyle diyrm bende ölmek bile istyrm😞
yazdıklarını okudumda cok uzuldum gercekten. ama sana sunu soylıyım hamıle oldugumu ogrendıgımde kan testım cok yuksek cıkmıstı ve hemsıre ikiz ıhtımalı var demıstı. Allah bılıyo ya üzüldüm. iki cocuk nasıl olucak nasıl bakarım, maddı manevı nasıl yetısırım dıye dusundum ve hep dua edıyordum ıcımden ınsallah tektır dıye. ama sonra eşimle oturduk konustuk ikiz olursa neler yaparız dıye. ılk once nasıl bakıcagımızı planladık. maddı olarak ta bı cocuga ıkı pantolon almak var yada ıkısıne bırer tane almak. aradakı fark bu. ve bız kendımızı o kadar rahatlattık kı. o hafta gıttık doktora . doktor kalbı atıyor dedı ılk sorum bıtane mı var yanı oldu. okadar kendımı ıkıze kurmusum kı. bıtane olmasına resmen uzuldum. bı hafta once tek olsun dıye dua eden ben bıtaneymıs dıye içim buruldu resmen. ınsan beklemedıgı olunca hayal kırıklıgına ugruyor ama onlar gelınce onlarla gecırıcegını zamanı dusun. hep bebek kalmayacaklar. buyuduklerınde sureklı bırbırlerıne destek olucaklar. ve ben ıkızılerın cok mutlu olduklarına ınanırım. cunku kardestende ote bırı var hayatında. özguvenlerı de yerınde olur hep ıkızlerın bırbırlerınden guc aldıkları ıcın. nolur canavar deme onlara. onlara sana muhtac senın ve eşinin bır parcası senın canından can alıyorlar. benım sorunum yok dıyosun cnm ama senın bence psıkolojın bozulmus ve bı profesyonelden kesınlıkle destek almalısın. bu kotu bırsey degıl ınana bana. hepımızın kotu zamanları oluyor. suan hepımız bulantı , halsızlık , yemek yıyememe gıbı sorunlarla bogusuyoruz ama katlanıyoruz ve mutlu olmaya calısıyoruz bı sekılde. sende otur bebeklerınle konus ve ıhtıyacın olan gucu onlardan al. eşinle paylas sorunlarını ondan destek ıste. onlar dogunca hepsı gececek emın ol.
ayy inşallah duyarsın kalp atışını bende tam öyle bişeyken gitcem perşembe cuma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?