Canım geçmiş olsun dikkat et kendine soğuk ve sıcak bişi içme ılık iç bu arada bendede göbek çıktı normalmiş yani :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ediyorum..hepimize inşallah..Bu arada benim doğum Mart görünüyor ama ilkinde de şubat başı göründüğü halde ocakta olmuştu..o yüzden aranıza katılmak istedimsevgiler...
senin kiz dudak buktu diye resmen ben aglicam suan kiyamam ben ona,
ay ne salak oldu hormonlarim yaa herseye gozlerim doluyo 😢
Kizlar merhaba bende subat anne adayiyim :)
kızz hormonların tavan yaptığı zamanlardayız benim kızda okul tatil olduğu için ip atlayalım diyor :))) hamiş olduğumu öğrendiğim an bıraktım ip atlamayı:))) ayoll nerden bileyim hamile olduğumu :))) şimdide tutturmuş ip atlayalım bazen nevrim dönüveriyor ama kıyamıyom kızzzzz :))
Çocuğu olanların durumu daha da zor.ben düşünüyorum şu durumda bir de çocuk bakmak zorunda olsam ne yapardım diye.yatıp uyumak istesen yapamazsın her şeyi çocuğa göre ayarlamak gerek.düşünemiyorum kendimi Allah kolaylık versin. Zaten yaş erdi kemale ancak bir tane yapabilirim. Sizin ne Güzel zor olsada iki tane olcek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün dr a gitmeyi düşünüyorum son gunlerde çok kotuyum baş donmem fena başımı kaldıramıyorum.dr un verdiği tarihten 1 hafta önce gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyabiliriz bebeğimin.
haklılar valla, biz bile bazen kendimizi anlayamıyoruz onlar nasıl anlasın bizi. aman dikkat et canım. zaten bebiş dogunca cocuk bı afallıycak nerden cıktı bu dıye. şimdiden kotu hıssetmesın kendını. dusundumde bızım daha 1. oldugu ıcın bu konuyu dusunmedık hıc. 2. ye hamıle olanların bıde bu derdı var. buyuk cocugun psıkolojısınıde dusunmelerı lazım. allah kolaylık versın cnm
Gunaydin kizlar.
bugun ogleden sonra doktorla randevum var. 7+3 olduk bugun. Ve kalp atislarini duymaya gidicez. Unarim duyabiliriz. Bende de her anne adayinda olduğu gibi heyecan ve telas var. Hadi hayirlisi :))
İçim dışıma çıktı kaç gündür yeter be yesem boşa su içsem aynen çıkıyo yoruldum vallah yoruldum kusmaktan artık halim kalmadı😞
Kızlar günaydın bişey sorucam Dr bidaha gelişine şanslıysan bebeğinin cinsiyetini görebilirsin dedi 12. Hafta oluyo mümkün mü bu kaçıncı haftada belli oluyo tecrübeli anneler fikir verebilir mi
midem de midem.. a bugün uyandım sanki midem rahat şu saate kadar bir şeyim yoktu yine başladıkusmak istemiyorum... geçicek bir iki haftaya sabrediyorum bugün 10+0 oldum yani 11. haftaya geldik şükür.
Bende de göbek cıktı ama 2. regli zamanım geldiği için normal dio annem falan daha simdiden cıkmaz daha kücücük bişi hemen moda girme dio:)
Ay kiyamam sana da aglama :)
Hoşgeldin canım
kac yasinda senin cimcime en yakın kankileri bizi goruyorlar ne yapsinlar ip de ister evcilik de
Zor valla yine de şükür cok agir geçmiyor hamileligim gecenlerde kum dokuyormusum surekli istifra şiddetli karin agrisi gebelikten sandim dedim Eyvahlar olsun böyle giderse sefil oldu cocuk ki hic yüzünü gorcek halim yoktu uc gün. Rabbim dağına gore kar veriyor şükür hafif sıkıntılarla gecrioz iste uyku haram olsa da
hayirli haberlerle gel canım
Amin canım sağolasın
oh ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah
Canim ya senin epey zor geciyor gebeligin ikiz diye mi acaba Allah yardımcın olsun dua edelim sana
Benim cadı 20.haftayi gecene kadar gostermemisti biraz sans isi bu tahminen 14.hafta gibi soyleyebliyorlar 12 biraz erken söylese de degseblir gıbı
Oyy kocaman olmussunuz maşallah darisi bize
Çok sağol canim ya. Anneme geldim çeşme suyu soğuk geldi sanirim ne hassasmisiz
Hadi yaa herkesin cikmis ki göbeği. Kendi kendime söylenip duruyorum bende göbek değil bebek diyerekten :)))
ayy çok heyecanlı gerçektenbende gelecek hafta 7+4 de gideceğim. şu mubarek ayda hepimizin yüzü güler inşallah..
hayırlı olsun canım. benımde subat 4 gorunuyor ama muhtemelen ocakta olur. onemlı degıl ne zaman olucagı. burda bırıbırımızın sevıncını derdını paylasıyoruz b-muhım olan bu. hoşgeldın aramıza
İnşallah güzel haberlerle gel tatlim.
selam kızlar..herkesin mideleri alarmda.bende öyleyim bulanıyor ekşiyor hazımsızlık..mide olarak ne dert varsa çekiyor mübarek..bi ağlamaklıyım bi sinirler
tavan yapıyor.ne zaman biticek.normal halime dönmek istiyorum biran önce.çokta uykusuzum gece park halindeki arabımıza çarptılar polis çekici işlemler
kaç saat ayakta kaldım.ruh gibi dolaşıyorum..
6 yaşında kuzum zaten çok ip atladık hamiş olduğumu bilmeden :)) doğru diyonda nasıl atlıyim kıııı :)) zaten sinir hormonlarım had safhada hiç tahammül edemiyorum ısrar edince şu bulantılar varya offf çok geriyooo evcilik çok oynuyoruz ama :)
Valla herturlusu kötü yanma eşime hic bitmiyo benim de. Arabaniz için cok gecmis olsun üzülme cana gelmesin yeterki
Oo buyutmussun sen oturup oyun kurabilirsinizn bizimki sakin sakin oyun da kuramiyor evcilik falan ilgisini cok çekmiyor henuz koşacak ziplayacak park isteyecek anca da cok sicak olunca indiremiyorum da asagiya anca babasi gelince. Cok sıkılıyor o yüzden kuzum
Valla herturlusu kötü yanma eşime hic bitmiyo benim de. Arabaniz için cok gecmis olsun üzülme cana gelmesin yeterki
teşekkür ederim canım.öyle canım ne yapalım sağlık olsun.
canım lütfen sabırlı olİkizlerimin biri ölsün istyrm allahım yardım et güç ver dayanamıym bu kadar zormuymş su içmeyi özledim istemyrm işte çocuk falan istemyrm sevmyrm çocukları da
İkizlerimin biri ölsün istyrm allahım yardım et güç ver dayanamıym bu kadar zormuymş su içmeyi özledim istemyrm işte çocuk falan istemyrm sevmyrm çocukları da
Bende de göbek cıktı ama 2. regli zamanım geldiği için normal dio annem falan daha simdiden cıkmaz daha kücücük bişi hemen moda girme dio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?