2015 Şubat Anneleri

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine soğuk ve sıcak bişi içme ılık iç bu arada bendede göbek çıktı normalmiş yani :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sağol canim ya. Anneme geldim çeşme suyu soğuk geldi sanirim ne hassasmisiz
Hadi yaa herkesin cikmis ki göbeği. Kendi kendime söylenip duruyorum bende göbek değil bebek diyerekten :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ediyorum..hepimize inşallah..Bu arada benim doğum Mart görünüyor ama ilkinde de şubat başı göründüğü halde ocakta olmuştu..o yüzden aranıza katılmak istedim sevgiler...

hayırlı olsun canım. benımde subat 4 gorunuyor ama muhtemelen ocakta olur. onemlı degıl ne zaman olucagı. burda bırıbırımızın sevıncını derdını paylasıyoruz b-muhım olan bu. hoşgeldın aramıza

senin kiz dudak buktu diye resmen ben aglicam suan kiyamam ben ona,
ay ne salak oldu hormonlarim yaa herseye gozlerim doluyo 😢

Ay kiyamam sana da aglama :)

Kizlar merhaba bende subat anne adayiyim :)

Hoşgeldin canım

kac yasinda senin cimcime en yakın kankileri bizi goruyorlar ne yapsinlar ip de ister evcilik de

Zor valla yine de şükür cok agir geçmiyor hamileligim gecenlerde kum dokuyormusum surekli istifra şiddetli karin agrisi gebelikten sandim dedim Eyvahlar olsun böyle giderse sefil oldu cocuk ki hic yüzünü gorcek halim yoktu uc gün. Rabbim dağına gore kar veriyor şükür hafif sıkıntılarla gecrioz iste uyku haram olsa da

bugün dr a gitmeyi düşünüyorum son gunlerde çok kotuyum baş donmem fena başımı kaldıramıyorum.dr un verdiği tarihten 1 hafta önce gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyabiliriz bebeğimin.

hayirli haberlerle gel canım

Amin canım sağolasın

Gunaydin kizlar.
bugun ogleden sonra doktorla randevum var. 7+3 olduk bugun. Ve kalp atislarini duymaya gidicez. Unarim duyabiliriz. Bende de her anne adayinda olduğu gibi heyecan ve telas var. Hadi hayirlisi :))

oh ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah

Canim ya senin epey zor geciyor gebeligin ikiz diye mi acaba Allah yardımcın olsun dua edelim sana

Benim cadı 20.haftayi gecene kadar gostermemisti biraz sans isi bu tahminen 14.hafta gibi soyleyebliyorlar 12 biraz erken söylese de degseblir gıbı

midem de midem.. a bugün uyandım sanki midem rahat şu saate kadar bir şeyim yoktu yine başladı kusmak istemiyorum... geçicek bir iki haftaya sabrediyorum bugün 10+0 oldum yani 11. haftaya geldik şükür.

Oyy kocaman olmussunuz maşallah darisi bize

Bende de göbek cıktı ama 2. regli zamanım geldiği için normal dio annem falan daha simdiden cıkmaz daha kücücük bişi hemen moda girme dio:)

Canin kitaptan takip ediyorum rahminiz şuan kavun büyüklüğüne erişti diyor. Karninda koca bir kavunla içime çekmeye calisiyordum birde ben :) yavaştan cikiyir bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun bıraz daha iyi gibiyim maşallah bir de uykumu alabilsem ah..kızım benle yatıyor hala sağolsun sicaktan sinekten sıkıntıdan dakka basi kalkıyor beni de uyutmuyor sipa.zaten cok zor uyuyabliyorum yat kalk sersem gibi olunca sinirim tepeme cikiyor valla.nasil odasinda yatrmayi başaricaz bilemiyorum :/

selam kızlar..herkesin mideleri alarmda.bende öyleyim bulanıyor ekşiyor hazımsızlık..mide olarak ne dert varsa çekiyor mübarek..bi ağlamaklıyım bi sinirler

tavan yapıyor.ne zaman biticek.normal halime dönmek istiyorum biran önce.çokta uykusuzum gece park halindeki arabımıza çarptılar polis çekici işlemler

kaç saat ayakta kaldım.ruh gibi dolaşıyorum..

6 yaşında kuzum zaten çok ip atladık hamiş olduğumu bilmeden :)) doğru diyonda nasıl atlıyim kıııı :)) zaten sinir hormonlarım had safhada hiç tahammül edemiyorum ısrar edince şu bulantılar varya offf çok geriyooo evcilik çok oynuyoruz ama :)

Geçmiş olsun canım cesme suyu da icmesen nacizhane yaz günü mikrop vb olabliyor sebeke suyunda malum

hoşbulduukk :)) ilk hamilelğimi de burda geçirdim ben..terapi gibi geldi..iyi ki var..

Valla herturlusu kötü yanma eşime hic bitmiyo benim de. Arabaniz için cok gecmis olsun üzülme cana gelmesin yeterki

Oo buyutmussun sen oturup oyun kurabilirsinizn bizimki sakin sakin oyun da kuramiyor evcilik falan ilgisini cok çekmiyor henuz koşacak ziplayacak park isteyecek anca da cok sicak olunca indiremiyorum da asagiya anca babasi gelince. Cok sıkılıyor o yüzden kuzum

oyun kurmak mııı??? :))) kuzum bunların kardeşi yok onlar bizleri oyun arkadaşı olarak görüyor benim ki çok hareketli birde ben çok gezdiririm bende gezmeyi severim sadece bu aralar hormonlarımdan kaynaklı sanırım pek tahammül edemiyorum babası sağolsun annemlere gidelim diye tutturdu kendin git yahu ben her sene gelemem çokta tınn bu halimle birde :))

Selam kizlarr herkesin az cok sıkıntılari var gordugum kadariyla.bende cok fazla hazimsizlik ve migde yanmasi var ozellikle aksamlari yediklerim hic migdemde kalmiyor😔 acaba progeston kullaniyorum onun etkisimi?benim gibi progeston kullanip haximsizlik yasayaniniz varmi?su bile icemiyorum en kisa surede hafifler umarim

İkizlerimin biri ölsün istyrm allahım yardım et güç ver dayanamıym bu kadar zormuymş su içmeyi özledim istemyrm işte çocuk falan istemyrm sevmyrm çocukları da

canım lütfen sabırlı ol her zorluğun arkasındaki güzellikleri düşün.inan biri olmasa da çekeceksin bu sıkıntıları. tek gebe olanlar da mide bulantısı çekiyor.az kaldı bi ay sonra bitecek inşlh 3 aylarımız biraz daha iyi olmayı ümit ediyorum hepimiz için.

günaydın kızlar nasılsınız
ben dün gece kustum
sanırım jübilemi yaptım
maşallah sonra bende ne mide bulantısı kaldı ne halsizlik
hatta sabah eşime çok sevdiği yumurtalı ekmek yapıp rafadan yumurtasını bile hazıladım
normalde yumurta kokusuna tahammülüm yok
inşallah bitmiştir mide bulantıları yaaa

Canim böyle deme nolur en cok sen uzulursun birşey olsa Rabbim esirgesin. Zor bir surec senin carpi iki zor agir bir pskolojide olman dayanamaman cok normal bunlar seni bu şekilde soyletiyor eminim için oyle demiyordur. Cok mu yalnız kaldin bir destekcin yok mu ysnlis anlamazsan bir terapistle falan gorussen beynin bunyen sana oyun yapiyor konuşmak birşeyleri içinde kabullenmek iyi gelebilir belki. Dualarimiz seninle ama nolur isyan etme dua saatine denk gelir rabbimim gucune gider

Bende de göbek cıktı ama 2. regli zamanım geldiği için normal dio annem falan daha simdiden cıkmaz daha kücücük bişi hemen moda girme dio:)

Valla ben bildiğin hamile gibiyim :) gören anlıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…