hayırlısı olsun cnm. eger einle gıdıyorsan telefona kaydetsın sesını. ben pişman oldum kaydetmedıgıme :)
Ay kiyamam sana da aglama :)
Hoşgeldin canım
kac yasinda senin cimcime en yakın kankileri bizi goruyorlar ne yapsinlar ip de ister evcilik de
Zor valla yine de şükür cok agir geçmiyor hamileligim gecenlerde kum dokuyormusum surekli istifra şiddetli karin agrisi gebelikten sandim dedim Eyvahlar olsun böyle giderse sefil oldu cocuk ki hic yüzünü gorcek halim yoktu uc gün. Rabbim dağına gore kar veriyor şükür hafif sıkıntılarla gecrioz iste uyku haram olsa da
hayirli haberlerle gel canım
Amin canım sağolasın
oh ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah
Canim ya senin epey zor geciyor gebeligin ikiz diye mi acaba Allah yardımcın olsun dua edelim sana
Benim cadı 20.haftayi gecene kadar gostermemisti biraz sans isi bu tahminen 14.hafta gibi soyleyebliyorlar 12 biraz erken söylese de degseblir gıbı
Oyy kocaman olmussunuz maşallah darisi bize
Yardım aldam bana ne diyecekler ki ama buraya yaznca rahatlyrm çnkü bu düşüncelirimi kimseyle paylaşamam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar hastanedeyim kanamam vardı Dr iğne vuracak serum takılacak dua edin bebeişimin kalbi atıyo nolur bişey olmasın
Sagol canim. Evet esimle gidicez. Bastan soyledim zaten kaydet diye. Insalkah o telaska unutmayiz
Geçmiş olsun canım cesme suyu da icmesen nacizhane yaz günü mikrop vb olabliyor sebeke suyunda malum
Bende var herkesi bilmiyomda baya var yani daha hiç kilo almadım bide
Beni görenler soruyor hamilemisin die yoo diorum ama anlasılıyor demekki :)
Kızlar hastanedeyim kanamam vardı Dr iğne vuracak serum takılacak dua edin bebeişimin kalbi atıyo nolur bişey olmasın
Terapist ne yapcak ki bana bebeğin birini alamayacagına göre derdime derman olamaz ki hormonlar falan değil bu bayagı aklım başımda istemyrm iki tane bebek küçük canavarlar gibi geliyo bana
İkizlerimin biri ölsün istyrm allahım yardım et güç ver dayanamıym bu kadar zormuymş su içmeyi özledim istemyrm işte çocuk falan istemyrm sevmyrm çocukları da
Yazdıklarını okudum ve çok kızdım sana....
Allah tarafından sana 2 tane can veriliyor ve sen istemiyorum diye şikayet ediyorsun.
Bebek için o kadar uğraşan insan varken... Onun için Allaha okadar yalvaran insan varken... Canını hayatını riske atıp yine de doğuran varken sen isyan ediyorsun...
Bizin 1 sene bebeğimiz olmadı olduğunda ise sevincimiz 10 gün sürdü.. Dış gebelikti öğrendiğimde yıkıldım... Yaşadığım acıları anlatamam sana İçkanamayla ameliyat oldum tüpümde olmasına yaşatamıyacağımı bilmeme rağmen içim o kadar yandı ki... sense sana verilen bu şansı böyle kullanıyorsun...
Aynen öyle diyrm bende ölmek bile istyrm😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?