- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
- 39
evet canım şekerim yok ödemde olmadı çok şükür toplamda 10 kilo aldım gerçi hala bu mide bulantılarıyla yaşıyorum sadece geçen tesadüf nette bir haber okudum hamileyken portakalı fazla kaçırmayın fruktoz şekeri hem çocukta kilo yapıyor hemde şeker Allahım korusunMerhaba canım hoşgeldin. Şeker testi yaptırmış mıydın?
Sağol canım benim, en hayırlı doğum hangisi ise o olsun.Son ana kadar zaten hangi doğum şekli olacak yine belli olmuyor ki.Dediğin gibi hayırlısıyla kucaklarımıza evlatlarımızı alalım, eşlerimiz de o anlarımızda hep yanımızda olsunlar inşallah..Ben artık ille de normal olsun diye isteyemiyorum, tek önemli şey evlatlarımız olduğu için hiç farketmez zaten.Ayağını gözüne sokuyordu bugünCanım gözün Aydın bebişini görmüşsün ve dönmüş. Seninle aramızda üç dört gün var canım. Sen benden öndesin. Aynı haftada sayılırız. Biz de gittik bugun Dr a bebiş yandı Dr başı yukarı da gelebilir aşağı doğum pozisyonuna da dedi. Eşimin seyahatinden bahsettik sezeryan olucak olursak 39. Haftayı bekleyecekmişiz. Bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah eşlerimiz de yanımızda olur.
canım işin ilginç tarafıda o zaten bu hamileliğimde bırak beslenmeyi vitamin kan hapı dahi içemedim kusmaktan.şimdi kusmuyorum ama yine bulanıyor en bol yediğin şey ne dersen o da meyve:)portakal baştamasallah canim neyle besledin kuzunu? Bnm bebisim 32+0 da 2 kilocuktu. Kusuratida var ama 2 kilo diyelim . Ekstra yedigin biseyler var mi
Dönerken sancı.mı yapıyor.Kizlarrr bebegim dönmeye mi çalışıyor ne oluyor anlamadım ama bi gariplik var gibi bu aksam. Sancilarim da geliyor ara ara... Bugün kendimi de öyle yormadim ama?
Benim 1 şubatta alacakmış ama ilk diye. Senden bir hafta da öndeyim.Valla canım benim doktorum sezaryende kız bebekleri 38. Haftada, erkekleri 39. Haftada alıyormuş. Benim tahminime göre ocak 31, şubat 1-2 gibi geliyor. Senin normalmi sezaryenmi?
Kesin bikir bide bunun elsa ve sofiasi var karlar ulkesimi ne bastan sona biliyo sarkisiniŞarkı bu. Bilir kızına aç internetten.
Bence dr unu aramalisin.nisan fln olmasin?Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Hayırlısı olsun ne diim :/seneçeğim de yok .. Bunun hastanesi iyi, iyi doktorun hastanesine gitsen pis duramazsın.. O kdr Çaresiz kaldım ki gülüyorum sadecemeryemkuzu
Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Kaç haftalıksın Nişan bozulması olmuş olabilirHayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Acil doktorunu ara ve sor lütfen bekleme.Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
O zaman benimkini ocağın son haftası alırBenim 1 şubatta alacakmış ama ilk diye. Senden bir hafta da öndeyim.
2.olsa 38 de alırmış.
dogumun baslayip baslamadigini bi Allah bide dr bilirHayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Dönerken sancı.mı yapıyor.
Kesinlikle doktorunu aramalısın. Belli olmaz bu bebeklerin işi.Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
bencede dr ara veya hastaneye git bişeyde çıkmayabilir ama yinede ihmal edilmemeli kaç haftaliksin bu arada geçmiş olsun umarım önemli bişey değildirHayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Kesin bikir bide bunun elsa ve sofiasi var karlar ulkesimi ne bastan sona biliyo sarkisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?