2015 Şubat Anneleri

36. Haftadayız canm...bulunduğum yerdeki dr zerre güvenmiyorum öle hatalar yapmış ki gitsem daha beter eder beni...çok şükür şimdilik bişey yok ...5 dk bi kont ediyorum eğer yine olursa en yakın uşak gideriz

Ben olsam bi daha olmasını beklemeden doktora giderdim.farklı bir doktor olsa ne olur ki sonuçta bebeğinle senin sağlığın önemli?
Canm bi önceki kaybım dr hatası yüzünden olduğu için öle zor ki başkasına gitme olayı...ama tabi bi daha olursa mecburen kont için gitcez..bebeğime bişey olmasın da tek razıyım herşeye..

1-2 damla kan gelse bile acile gitmelisin hemen. Son aylarda bu çok önemli canım. İhmal etme bence hemen dr.ara yada bi koşu acile gidin
Bi türlü anlayamadım ki ben mi tahriş ettim onun kanı mı yoksa nişan denilen şey mi...bende öle bi şans varki burdaki dr bişeyden anlamıyo daha beter eder diye korkumdan ses çıkaramıyorum eşime

Eğer için rahat değilse değiştirmen zaten en doğrusu.Dilerim gönlüne göre bir doktor bulursun canım.Hiç de garip hissetme kendini, ben de rahatsız olsam doktorumun herhangi bir hareketinden bende değiştiririm.

Saol cnm, atlatsak şu süreçleri Hayırlısı ile :)

Kizlar sizde de oliyomu birden yuzunu ates basma kulaklarindan ates fiskirir gibi ama dokundugunda yuzunu buz gibi hissediyorsun neden boyle oluyor acaba seker yuklemen normal cikmisti bu saatten sonra yukselir mi seker olctursem mi acaba

Kizlar sizde de oliyomu birden yuzunu ates basma kulaklarindan ates fiskirir gibi ama dokundugunda yuzunu buz gibi hissediyorsun neden boyle oluyor acaba seker yuklemen normal cikmisti bu saatten sonra yukselir mi seker olctursem mi acaba
Ateş basma oluyor bana özellikte stres Olduğum zaman

ben illa rahat ol demedim. KOtu deneyimlilerden hatta su an buyuk risk altinda olanlardan biri benim. Korkularimi kndimden bile sakliyorum. Sen bastan beri icimizde en stresli olanlardandin dedim kordonla.ilgili dr.un birsey soylemese de baska seye takilirdin normal demeye calistim. kendini uzme takila korka bitircez bu hmileligi kucagimiza almadan bitmeyecek. Ben hala ogluma bakip sukrediyorum doguklari andan itibaren sukredicez saglikla kavustugimuza.
Sen yanlis anladin ama bni. Zaten ne zaman seni teselli edicek birsey yazsam msjimi gormezden geldin. Sana gore az stresli bir tarzim var diye korkmuyorum saniyorsun sanirim. Korkmayan olamaz kotu deneyimi olup da.
Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Yani senin kaybin kotu deneyimin yok, senin saglikli bir cocugun var sen korkamazsin beni anlamazsin tavrini da ben anlamadim.
Korkmadigimdan degil ama hep dua edip olumlu dusunmeye calisiyorum burda da oyle yaziyorum. Panik bir tip olmadigim icin sen anlayamazsin denmesi garip.
Bugun arkadas kotu bir deneyimini yazmis. Sanki o yazmasa korkumuz yok muydu. Dikkat edin hareketlere demis kotu laf mi bu.
Ogrencimin birini sene basinda araba carpti hala kalkip yuruyemiyor, annesi nasil uzgun nasil.cirpiniyor oglu icin. Sadece bizim basimizdaki riskler kotu degil. Hayatin her ani boyle seylerle dolu. Korkmamiz cok normal, onceden kaybimiz olmasa bile annelik bu. Her an kotu bir senaryo yazip korkmak normal cocuk dogsa bile. boyle yavrumuzu tehlikelerden koruyabiliriz cunku. Korkmamiz stres olmamizdan daha dogal birsey yok duygularinizi kabullenip rahatlayin. Burda yazilan birseye yonlendirmeyin gerginliginizi

cnm bi gt istersen çunku senin dogumların hep erken oluyrmş ve rahmnde sorun oldgnu soyluyosun . Erken dogum gbi bi durum varsa mudahele ederler ciger geliştrci bi igne veya dogum geciktrici ne biliym gt bnce.

Kızlarrr gerginlik yokkk sakinn ocak anneleri topiginden kaçtım gerildim diye burdada gerilmeyelim lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…