Illa sancı olması gerekmez sancısız da gidenleri biliyoruz bunlardan birisi de benim :) en azından lavaboya tekrar git ve aynı durum söz konusu mu bak sonra da en takın sağlık kuruluşunu ara sor onlar seni yönlendirir . Kaç haftalık OLDUĞUNU da bilsek keşke
36. Haftadayız canm...bulunduğum yerdeki dr zerre güvenmiyorum öle hatalar yapmış ki gitsem daha beter eder beni...çok şükür şimdilik bişey yok ...5 dk bi kont ediyorum eğer yine olursa en yakın uşak giderizIlla sancı olması gerekmez sancısız da gidenleri biliyoruz bunlardan birisi de benim :) en azından lavaboya tekrar git ve aynı durum söz konusu mu bak sonra da en takın sağlık kuruluşunu ara sor onlar seni yönlendirir . Kaç haftalık OLDUĞUNU da bilsek keşke
Canm bi önceki kaybım dr hatası yüzünden olduğu için öle zor ki başkasına gitme olayı...ama tabi bi daha olursa mecburen kont için gitcez..bebeğime bişey olmasın da tek razıyım herşeye..Ben olsam bi daha olmasını beklemeden doktora giderdim.farklı bir doktor olsa ne olur ki sonuçta bebeğinle senin sağlığın önemli?
Bi türlü anlayamadım ki ben mi tahriş ettim onun kanı mı yoksa nişan denilen şey mi...bende öle bi şans varki burdaki dr bişeyden anlamıyo daha beter eder diye korkumdan ses çıkaramıyorum eşime1-2 damla kan gelse bile acile gitmelisin hemen. Son aylarda bu çok önemli canım. İhmal etme bence hemen dr.ara yada bi koşu acile gidin
Eğer için rahat değilse değiştirmen zaten en doğrusu.Dilerim gönlüne göre bir doktor bulursun canım.Hiç de garip hissetme kendini, ben de rahatsız olsam doktorumun herhangi bir hareketinden bende değiştiririm.İşin sonuna geldik ama mecburen doktorumu değiştiriyorum kızlar , bgn de konuştum hiç şans vermiyor normal doğurmam adına . Bnm gibi bu haftalarda doktor değiştiren var mı :) kendimi garip hissediyorum son dakka golü gibi
Saol cnm, atlatsak şu süreçleri Hayırlısı ile :)Eğer için rahat değilse değiştirmen zaten en doğrusu.Dilerim gönlüne göre bir doktor bulursun canım.Hiç de garip hissetme kendini, ben de rahatsız olsam doktorumun herhangi bir hareketinden bende değiştiririm.
Ateş basma oluyor bana özellikte stres Olduğum zamanKizlar sizde de oliyomu birden yuzunu ates basma kulaklarindan ates fiskirir gibi ama dokundugunda yuzunu buz gibi hissediyorsun neden boyle oluyor acaba seker yuklemen normal cikmisti bu saatten sonra yukselir mi seker olctursem mi acaba
ben illa rahat ol demedim. KOtu deneyimlilerden hatta su an buyuk risk altinda olanlardan biri benim. Korkularimi kndimden bile sakliyorum. Sen bastan beri icimizde en stresli olanlardandin dedim kordonla.ilgili dr.un birsey soylemese de baska seye takilirdin normal demeye calistim. kendini uzme takila korka bitircez bu hmileligi kucagimiza almadan bitmeyecek. Ben hala ogluma bakip sukrediyorum doguklari andan itibaren sukredicez saglikla kavustugimuza.Elbette burda çoğu kişinin sıkıntılı geçmişi var bizde onlardanız yaşadıklarımızı anlatsm anlardınız ama gerek yok can sıkmaya bebeğim benim mucizem onun sağlıkla dünyaya gelmesini istediğim kadar başka birşey istemedim hayattan. Herkesin endişelei oldu benimde ama son zamanlara yaklaşmışken son kontrole kadar benim içimde böyle bişey yoktu ama empatiyle anlarsınız ki kim olsa rahat olamazdı.
Sağol canım. Kardeşim film önerisi istedi aklıma geldi. İzliycek heralde bakalım:)Bendim canım. I origins filmin adi.iyi seyirler
bu dr.u da birakma. Ne bileyim digerini de begenmezsen ortada kalma. Zor bu isler ya.Değiştiriyorum konuştum eşimle , olmaz böyle bile bile, gerekirse tamam ona lafımız yok
sorma ya .. Hem de nebu dr.u da birakma. Ne bileyim digerini de begenmezsen ortada kalma. Zor bu isler ya.
Edelim olacaktı okızlar gerilmek yok :) endişelerimiz bizi gergin yaptı , Allah a dua edilmez her şey yolunda onun izniyle
cnm bi gt istersen çunku senin dogumların hep erken oluyrmş ve rahmnde sorun oldgnu soyluyosun . Erken dogum gbi bi durum varsa mudahele ederler ciger geliştrci bi igne veya dogum geciktrici ne biliym gt bnce.Ara ara keskin agrilarim oluyor zaman zaman da kasılmalar oluyor eşim hastaneye gidelim bi baksinlar dedi ama gitmek de istemiyorum ama bilemiyorum ne yapicagimi biliyorsun rahmimde problem var ve bu üçüncü bebek doktora da bayagidir gitmedim yani herşey oluyor olabilir benim doğumlarım hep sanciyla başlıyor zaten.hastane de biraz uzak bize.ne bileyim aman. Kızımı salliyorum bi yandan da o sırada da geçer belki
tobestagfurullah bu çocuk norml degildr ya şeker filnmi vardı acaba normal dogumla dogmamiştr heralde yaKızlar nette dolaşırken bu resimle karşılaştım bi baksaniza
Bebek 8 kilo 700 gr mis
Oy niyeYine gece gece aglama krizim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?