Pasaklı maymuncuktu o değil mi? Kulağındaki kiri gözümün önünde halaSen pasaklı kukuliyi de bilirsin.
Dilime dolandı kurtulamıyorum
Yok ya derece bozukmuş Dediğin gibi ama yine de buz gibiyim32 diye vücut ısısı mı olur? Hamilesin bir de. Yanlış ölçülmüş o.
One bak onu kacirdimmiki acaba kabarcik cocuklar var toyo sevimli otobusler var can var ne bilim ben bakmiyorum onizlerken isnyapiyorum:)Sen pasaklı kukuliyi de bilirsin.
Dilime dolandı kurtulamıyorum
Bende haftada 750 gram alırdım en az bu hafta almadım verdim oğlumun uykuları mahvoldu benim iştahım kaçtıBence direnme. Ben direndim anlamsiz oldu, bi de zayiflamisim
Karnım çok büyüdü, aşağı çok baskı yapıyo bebek, arada garip garip sesler çıkarıyorum:) gidio bi tarihimizi alsaydık hayırlısıyla.O potansiyeli nasıl gördü
canım benim esoba seni kastetmemiş sana olumsuz yorum yapan arkadaşa söylemiş sen bu durumdayken olumsuz bir hikaye anlatmasina kızmış sen üstüne alınma lütfenhayir canim hicbir sebebi yok dedi kordon dolanmis olabilir dedi ultrasonla kontrol etti ama orda da bisey cikmadi bunu anlayamayiz simdi dedi
canım bende aynıyım bebeğim ters kafayı aşağı dayamış vaziyette.doktorum 15 inde gel dedi kontrole.ama tarih ne zaman verirlerki senin az çok bi tahminin var mı?Karnım çok büyüdü, aşağı çok baskı yapıyo bebek, arada garip garip sesler çıkarıyorum:) gidio bi tarihimizi alsaydık hayırlısıyla.
Ohh masallah kuzuna seninde gozun aydin cnmMerhaba arkadaşlarım, hayırlı geceler hepimizin mevlid kandilini kutlarım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.
Bugün kontrolüm vardı. 35+3 olarak 2.600 gr. olmuş yavrum, ayrıca dönmüş , poposunu kaburgama dayadığını hissediyordum ama emin olamıyordum artık eminimSuyumuz gayet iyi, plasenta doğal olarak yaşlanmaya başlamış, eşimin seyahatlerini söyledik korkmamamı söyledi şu an doğum söz konusu değil dedi.Alttan açılma var mı diye bakacaktı henüz doğum kanalına girmemiş kafişi bebişin o yüzden haftaya bakacak, bu hafta vajinal muayane olmadım.Herşey normal gözüküyor çok şükür, Allahım hepimizi ve bebiklerimizi korusun, pozitif olalım güçlü olalım hem kendimiz hem de yavrularımız için. Hepinizi ayrıca düşünerek dua ediyorum , negatif şeyleri aklımıza getirmeyelim. Litchi canım senin eşinin de seyahatları varmış 20 sine kadar yeni okudum, senin kaçıncı haftan şu an?
amin canim insallah sag salim kavusalim hepimiz hersey cok guzel olucak bende tamamen tesaduf doktora gittim zaten endiselenicek bisi olsa eve gondermezdi heralde biz kendi kendimize panik yapiyoruz .
Hosgeldin masallah kuzunada tombis tombis seversiniz iste ne guzelkızlaar merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi hergün okuyordumda yorumlarınızı.33.hafta başında gittim doktora 20 gün önde bebişimiz dedi,ama öyle pekte sevimli bir ifadesi yoktu.hoff korkmalı mıyım sevinmeli miyim bilemedim ama artık yerimden kalkamaz oldum hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla doğururuz inş.bugün birde belime ağrı girip duruyo doğum sancısı yada değil bilemiyorumki..az olunca doktorada gitmedim du bakalım hayırlısı.bu arada bizim oğluş 2650 çıktı 32+5 te.analı oğullu büyümülşsünüz diye söylendi saolsun doktorum
Valla canım benim doktorum sezaryende kız bebekleri 38. Haftada, erkekleri 39. Haftada alıyormuş. Benim tahminime göre ocak 31, şubat 1-2 gibi geliyor. Senin normalmi sezaryenmi?canım bende aynıyım bebeğim ters kafayı aşağı dayamış vaziyette.doktorum 15 inde gel dedi kontrole.ama tarih ne zaman verirlerki senin az çok bi tahminin var mı?
Teşekkür ederim canımOhh masallah kuzuna seninde gozun aydin cnm
çok teşekkür ederim canım amiim inşallah sağlıcakla gelsin bütün kuzularımızHosgeldin masallah kuzunada tombis tombis seversiniz iste ne guzel
benimki sezeryan 1-5 şubat arası gün beğenin dedi doktorumuz ama işte bebek 20 gün öncen gidiyormuş öyle olunca acaba durum değişirmiki?doktora dedim görücez dedi ama işte merak ediyorum son günlerim çok zor geçiyo çünküValla canım benim doktorum sezaryende kız bebekleri 38. Haftada, erkekleri 39. Haftada alıyormuş. Benim tahminime göre ocak 31, şubat 1-2 gibi geliyor. Senin normalmi sezaryenmi?
Merhaba arkadaşlarım, hayırlı geceler hepimizin mevlid kandilini kutlarım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.
Bugün kontrolüm vardı. 35+3 olarak 2.600 gr. olmuş yavrum, ayrıca dönmüş , poposunu kaburgama dayadığını hissediyordum ama emin olamıyordum artık eminimSuyumuz gayet iyi, plasenta doğal olarak yaşlanmaya başlamış, eşimin seyahatlerini söyledik korkmamamı söyledi şu an doğum söz konusu değil dedi.Alttan açılma var mı diye bakacaktı henüz doğum kanalına girmemiş kafişi bebişin o yüzden haftaya bakacak, bu hafta vajinal muayane olmadım.Herşey normal gözüküyor çok şükür, Allahım hepimizi ve bebiklerimizi korusun, pozitif olalım güçlü olalım hem kendimiz hem de yavrularımız için. Hepinizi ayrıca düşünerek dua ediyorum , negatif şeyleri aklımıza getirmeyelim. Litchi canım senin eşinin de seyahatları varmış 20 sine kadar yeni okudum, senin kaçıncı haftan şu an?
masallah canim neyle besledin kuzunu? Bnm bebisim 32+0 da 2 kilocuktu. Kusuratida var ama 2 kilo diyelim . Ekstra yedigin biseyler var mikızlaar merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi hergün okuyordumda yorumlarınızı.33.hafta başında gittim doktora 20 gün önde bebişimiz dedi,ama öyle pekte sevimli bir ifadesi yoktu.hoff korkmalı mıyım sevinmeli miyim bilemedim ama artık yerimden kalkamaz oldum hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla doğururuz inş.bugün birde belime ağrı girip duruyo doğum sancısı yada değil bilemiyorumki..az olunca doktorada gitmedim du bakalım hayırlısı.bu arada bizim oğluş 2650 çıktı 32+5 te.analı oğullu büyümülşsünüz diye söylendi saolsun doktorum
kızlaar merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi hergün okuyordumda yorumlarınızı.33.hafta başında gittim doktora 20 gün önde bebişimiz dedi,ama öyle pekte sevimli bir ifadesi yoktu.hoff korkmalı mıyım sevinmeli miyim bilemedim ama artık yerimden kalkamaz oldum hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla doğururuz inş.bugün birde belime ağrı girip duruyo doğum sancısı yada değil bilemiyorumki..az olunca doktorada gitmedim du bakalım hayırlısı.bu arada bizim oğluş 2650 çıktı 32+5 te.analı oğullu büyümülşsünüz diye söylendi saolsun doktorum
EvetPasaklı maymuncuktu o değil mi? Kulağındaki kiri gözümün önünde hala
Şarkı bu. Bilir kızına aç internetten.One bak onu kacirdimmiki acaba kabarcik cocuklar var toyo sevimli otobusler var can var ne bilim ben bakmiyorum onizlerken isnyapiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?