2015 Şubat Anneleri

Esim 2 yil oldu eyup sultan diye basininyedim goturcemde goturcem.bi firsat olmadi ya iyi yapmissiniz ama hava gercekten cok soguk hasta olmasan bari seninnyine bak 2 gunde bir falan okuyomus sukret ben hergun deli gibi kasiniyorum 2 bucuk saatlik uykuyla oynatmaya az kaldi

Kizlar sizde de oliyomu birden yuzunu ates basma kulaklarindan ates fiskirir gibi ama dokundugunda yuzunu buz gibi hissediyorsun neden boyle oluyor acaba seker yuklemen normal cikmisti bu saatten sonra yukselir mi seker olctursem mi acaba

Ayyy benim de ellerim ayaklarıma ateşler basıyo :/ ama sicak gercekten soguk falan degil. Gece uyandim bikackez komidinin ustunde metal kapakli kicuk ayna vardi ellerimi onunla soguttum manyadik iyice...

Bana iyi geldi , doktora gittim de aldım . Kendisi de doktora gitsin öyle kafadan ilaç almasın die yazdım
Birşey demedim canım tavsiye üzerine içer neym gerek yok diye. Oda gebelik kategorisi B olan bi ilaç sonuçta. Bebekteki etkisi bilinmiyor.

Gunaydin kizlar
Vajinamin icinde kasinti olmaya basladi 2 gundur niye okurki bu acep sanki daha once yasayan vardi okumustum gibi

Günaydın yine doğru dürüst uyunamamış bir günün sabahında Kızımın minik dokunuşla Başlayan ve sertleşen tekmeleriyle hala uzanıyoruz herkes uyuyamamaya Başlamış hadi Hayırlısı

Gunaydin kizlar
Vajinamin icinde kasinti olmaya basladi 2 gundur niye okurki bu acep sanki daha once yasayan vardi okumustum gibi
Aynen, bende de bazen bir başlıyor Allahım, köpüşler gibi kaşınasım geliyor.Akinti filan yok degil mi?

S Sond cnim onu yazan arkadas da dr hatasi oldugunu vurguladi. Oyle birsey varsa dr eve yollasa da baska dr.a gitmeli diye anladim ben. Seninle ayni sorunu olan birine dr onersen bastan ameliyat ol desen kotu birsey mi demis olursun. Artik son donemec korkularimiz artti sen de bu yuzden takildin bu kadar.
Litchi iste beynimiz yonetiyor deyip duruyorum hep bunu anlatmaya calisiyorum. Korkunun faydasi yok kotu sey olacaksa basa geliyor bize dusen anne olarak bebegimizi etkileme riskine karsi en iyisini dusunmek.
Cocuklarimi buyucek, korkuyla her dk yaninda olan ozgur birakmayan annelerden mi olucaz. Icimizde firtina koparak kenardan onun mucadelesini izleyecegiz.
Yani ben de cook korkuyorum. Riskleri yazmadim bile. Amniyosntez yaptirmadim diye kovuyor dr.lar. Bebekle ilgili bi suru kotu fikirleri var. Boyle mucadele ediyorum. Her duydugum olumsuzlugun pesine dussem panik olsam olmaz ki. Bu luksum yok. Bbegim.hissediyor stresime hakim olmaliyim.

Var canim ama o bende hep vardi sendedemi oluyo ust kismindegil ama ic kismi
Evet aynen ic kismi tam cildirmalik.Son bir kac gundur hic yok ama.Zaten ansizin basliyor ve cok kotu kasiniyor ic kismi.Doktora da sormayi unuttum artik gelecek cuma soracagim neden oluyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…