Esim 2 yil oldu eyup sultan diye basininyedim goturcemde goturcem.bi firsat olmadi ya iyi yapmissiniz ama hava gercekten cok soguk hasta olmasan bari seninnyine bak 2 gunde bir falan okuyomus sukret ben hergun deli gibi kasiniyorum 2 bucuk saatlik uykuyla oynatmaya az kaldiCanım eşime tatil evde ya pek nette takılmıyorum. Bugün her kandil isteyip yapamadığımız bişi yaptık bu soğukta bni eyüp camisine götürdü akşam ezanına gittik yatsıdan mevlüt prog dinledik snra yemek yedik eve geldik ama gelirken ben artık son otobüs beklerken kötü oldum karnım iyice gerildi karnımın alt kısımlarına ağırlık ağrı gerginlik bişiler oldu belim ağrıdı üşüdüm bide. Geldik eve uyumuşum 1 saat kadar uyandım bu kezde kaşıntıyla uyandım tabi ki deli gibi kaşınıyorum bacaklarım kaşınıyor bu gece ve göbektn ulaşamıyorum eşim kaşıyor bacaklarımı ayaklarımı diyorum millet bakıma temizliğe adam tutar ben kaşınmaya adam arıyorum deli gibi bu gece yine 2 gündür çok iyiydm bu gece geldi yine kaşıntı deli gibi senin gibi hem bebek içerde dursun iyice gelişsin istiyorum hemde kaşnıtıdan doğursam biran önce diyorum inş doğurunca geçer kaşıntılar
Allah kolaylık vermiş canım sancı çekmemişsin fazla sancı zor diyor herkes emzirme konusunda stres etkiliyor lütfen olumlu potizif düşün çaba sabret emecek bebişte inş.
Kaşıntıdan uyuyamıyorum bacım geçmişte bırıkmış oku oku ancak yazdım kocişte tepemde garibim hadi yatalım diyor ama bn kaşınıyoruuuumm
Kizlar sizde de oliyomu birden yuzunu ates basma kulaklarindan ates fiskirir gibi ama dokundugunda yuzunu buz gibi hissediyorsun neden boyle oluyor acaba seker yuklemen normal cikmisti bu saatten sonra yukselir mi seker olctursem mi acaba
ahanda gerçek bi dr buldum burda, gerçek derken bakteriyel viral ayrimi yapan bi dr yani : )))
mucuks canim içimden seni opmek geldi guzel hamis doktorum : )
Birşey demedim canım tavsiye üzerine içer neym gerek yok diye. Oda gebelik kategorisi B olan bi ilaç sonuçta. Bebekteki etkisi bilinmiyor.Bana iyi geldi , doktora gittim de aldım . Kendisi de doktora gitsin öyle kafadan ilaç almasın die yazdım
biz bırakmıyorduk
bende en son hastanede kan verirken görmüşüm niye alıyorlar demişim annem de "memede kan var " demiş o an ve bir daha ağzımı sürmemişim.
kardeşim de artık annem yeter artık süt yok diyordu; bizimki dilinin altına toplayıp "var" diyordu.
ÇOĞU gebede olan birşey bugünlerde bana da çok oluyo şekerle alakası OLDUĞUNU sanmıyorum öyle bir ihtimal olsa testi her ay yaparlar ...
Yok yav bir şeye takılmıyorum. Benden rahatsız ruh fena değilBi gidimde cildiyeciye sorarim olmadi bunkremi sen kafana takmaktan uyuyamiyosundur biraz beyincigini rahat biraksan uyursun
Güzel haberlerle gel inşallah canım.Kızlar Günaydın bugün doktor kontrolüm var 10da heyecanla bekliyorum. :)
Aynen, bende de bazen bir başlıyor Allahım, köpüşler gibi kaşınasım geliyor.Akinti filan yok degil mi?Gunaydin kizlar
Vajinamin icinde kasinti olmaya basladi 2 gundur niye okurki bu acep sanki daha once yasayan vardi okumustum gibi
Bence hormonlarla ilgili. Birnevi menepoz Döneminde gibiyiz.
Bende ne yaparsam yapayım pasaklı hissediyorum.Evet ben de kendimi aynen menepozlu gibi hissediyom..
Ö
Bu öyle bir şey değil ama canım. Misal diyelim birinin bebeğinin kalbi ile ilgili bir problemi var.
Doktor da gerekli açıklamaları yapmış.
Sonra biri gelip burda benim bebeğimin kalbinde şu vardı ve ben kaybettim yazarsa, karşıdakinin durumu ne olur.
Riski bilmek başka,yaşayan birinden gerçeği duymak başka.olur olmaz banada olur mu diye endişeleniyorsun.
Bende kendi kafamda kurdum dokuz aydır ya rahim yırtılırsa,ya bebeğe yetmezse sıkışırsa,ya sıkışıp problemli doğarsa diye ama hep kafamdan uzaklaştırdım.
Sonra arkadaşın biri bana aynı sorundan çocuğunun problemli doğduğunu söyledi ve endişem 10 kat arttı.
Şimdi.bunu söylemesi gerekli miydi ve bana ne kattı?
S Sond cnim onu yazan arkadas da dr hatasi oldugunu vurguladi. Oyle birsey varsa dr eve yollasa da baska dr.a gitmeli diye anladim ben. Seninle ayni sorunu olan birine dr onersen bastan ameliyat ol desen kotu birsey mi demis olursun. Artik son donemec korkularimiz artti sen de bu yuzden takildin bu kadar.Bugün Dr la azıcık döndü dönmedi muhabbeti yaptık. Dedim ki ben bilinçaltımdan bebişi etkiliyor olabilir miyim Dönmesi konusunda dedim. Dr olabilir dedi. Yüzde on olasılıkla dönmesi beklenen Bebişlerde bazen anneye Akupunktur tedavisi yapılıyor yüzde kırk ellilere çıkıyır bu oran dedi. Aslında taktığımız şeylerle hem bebişi hem kendimizi etkiliyoruz. Eşim sürekli bazen işi oluruna bırakmak gerekli diyor. Çok araştırıp çok inceliyormuşum herşeyi kendimle bağdaştırmaya kalkıyormuşum. HAKLI aslında. Özellikle alttan basınç olayına öyle takmıştım ki şu aralar bebiş döndü sanıyordum. Dr da ultrasonda dönmediğini gördükten sonra baskı maskı hissetmedim. Ne komik di mi etkilemişim kendimi.
Var canim ama o bende hep vardi sendedemi oluyo ust kismindegil ama ic kismiAynen, bende de bazen bir başlıyor Allahım, köpüşler gibi kaşınasım geliyor.Akinti filan yok degil mi?
Evet aynen ic kismi tam cildirmalik.Son bir kac gundur hic yok ama.Zaten ansizin basliyor ve cok kotu kasiniyor ic kismi.Doktora da sormayi unuttum artik gelecek cuma soracagim neden oluyor diye.Var canim ama o bende hep vardi sendedemi oluyo ust kismindegil ama ic kismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?