2015 Şubat Anneleri

sikayetin yoksa ondan baglanmamisindir canim
ben bi kere acile gitttim sancim avr diye 25 haftalikken o zaman bagladiar baskada baglamiyolar burda bi derdin yoksa
Anladım canım benim.Arada sancı giriyor ama onlara hazırlık sancısı dedi doktor.Yalnız eğer doğum sancısı öyle bir sancıysa ben nasıl dayanacağım bilemiyorum, regl ağrısına benziyor diyorlar ama yakından uzaktan alakası yoktu, kramp gibi daha çok değil mi ?

canım Allah bebeğini vaktinde almayı nasip etsin, o kadar sancıyı hissetmemekte süpermiş bu arada
Ya doktorumun dedigi adet sancisini fazla geciriosan rahat dogum yaparsin ki bende adet sancisini herkesden fazla yasiorum

dogum sancisi adet sancisi gibi , gittikçe çoagliyor siddeti dogum olacagi zaman
kramp nerende oluyor ki kasiklarinda mi
biraz usutmusun de belin agriyor gibi de diyebiliriz

kizlar bu 60-80-100 degerleri nerede yaziyor nst de, dr mu soyluyor
ben hiç oyle rakam hatirlmaiyorum, nst aletinden çikan kagit var bi sanci olursa dag gibi sekil yapiyor : ) bi onu biliyorum rakam neresinde oluyorki
Makineye gore degisiyo ama genelde en ustde kalp atisi ortada sanci yazar

dogum sancisi adet sancisi gibi , gittikçe çoagliyor siddeti dogum olacagi zaman
kramp nerende oluyor ki kasiklarinda mi
biraz usutmusun de belin agriyor gibi de diyebiliriz
Aynen kasıklarımda birden alttan giriyor, aman neyse Allah güç kuvvet verir bizlere.Fırt diye çıksın hemen inşallah hepsi.

ben haftaya cuma kaç haftalik oluyorum kiz acaba : )))
bebek donmeediyse dondurme çabaalrina girismis olmamm lazim yavas yavas

gecen gun bi arkadas kizim karnimdayken çok nadir hareket ederdi dedi, ters dogmus ama çocugun kollari bacaklari iki buklummus hep ayni pozisyinda dirmakda, simdi maasalah dalyan gibi bi kiz yasitlarina gore çok çok ilerde gelisimi faaln hiç bi sorunu yok
ters dogumda zaten SIKINTI ANNE için bebege bisey olmuyor genelde

Gorunuste oyle cunku 100luk kasilmayi bile hissetmiorum o yuzden gercekden sanci baslasa anlamiycam evde dogurcam
hahahah sanci hiisetmeden dogum yaparsan efsane olursun ben sana deyim
bu 100 oluncaa en yuksek degermiki, hiç hatirlamiyorum ben dogum masasindaki degerleri 5 sene oldu nerdeysee

Tuzu sevmem zaten normalde de doğurayım da atayım kiloları bari
odem deyince hep akla tuz gelir ya ondan tuz dedim
bide aksam 7 den sonra bisey yememey çalis meyva vs dahil,aksam yemeginde karbonhidrat li seyler yeme
normalde odemin azalmasi lazim boyle yapinca eger varsa

türkiyede ters bebeği düzeltecek yada doğum yaptırabilecek bir dr yoktur herhalde varsa da doğum ücreti servet değerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…