2015 Şubat Anneleri

Aynen kasıklarımda birden alttan giriyor, aman neyse Allah güç kuvvet verir bizlere.Fırt diye çıksın hemen inşallah hepsi.
:)) dogum korkulacak bisey deil canim
tamam kolay deil ama korku hikayesi gibi dogum anlaatanlarada inanma, azcuk polyanancilik oyna
stres olmazsan hersey daha iyi ve yolunda gider

odem deyince hep akla tuz gelir ya ondan tuz dedim
bide aksam 7 den sonra bisey yememey çalis meyva vs dahil,aksam yemeginde karbonhidrat li seyler yeme
normalde odemin azalmasi lazim boyle yapinca eger varsa
İşte bak onu kesin yapamam meyve diye ölcem yakında çok severim yani görünce dayanamam hiç

türkiyede ters bebeği düzeltecek yada doğum yaptırabilecek bir dr yoktur herhalde varsa da doğum ücreti servet değerindedir
genelde oyle çikiyor canim,yani ters tersden çikiyor donduremezlerse
bebek ters olunca doguma dr giriyormu onu bilmiyorum iste ebeler olur genelde dogumda, bi dahaki randevuda sorayim dr uma
benim dr u gorseniz çiti piti gencecik bi hanim, valla o gireecgine 50 yaslarinda iki ebe girsin daha memnun olurum , ben ebeleri tercih ederim, onlar butun gun çocuk dogurutuyor burda, doktorlar nadir doguma giriyor

İşte bak onu kesin yapamam meyve diye ölcem yakında çok severim yani görünce dayanamam hiç
hahaah o zaman sakla goremeyecegin yere koy : ))))
aksam yediklerimiz odem yapiyor genelde meyva yada karbonhidrat olsun farketmez

Kizlar merhaba.. Bnm kiz poposuny nasil dayiyor kaburgalarima, citir citirr eziyor sanki.. Sola yatiyorum surekli..ama nefes almak cok zor oluyorr.. Boylece bebegimin yukarda oldugunu anliyorum.eger rahat nefes alirsam bebek asagiya inmis demekmis.burda takvimde okudum sanirim..iyi iyi yukarda dursun... 2.ci sezeryanda erken almalarin sebebi sanci cekmemiz icin..cunku riskli olabilir..Allah korusun yirtilma olur filan..cunku doktorum magnezyum ic senin sanci cekmeni istemiyoruz dedi...bende tirsiyorummm..ilkindede hicsanci cekmemistim..

:)) dogum korkulacak bisey deil canim
tamam kolay deil ama korku hikayesi gibi dogum anlaatanlarada inanma, azcuk polyanancilik oyna
stres olmazsan hersey daha iyi ve yolunda gider
Kesinlikle katılıyorum, herkesin acı eşiği ya da psikolojisi farklı oluyor.Bir yerde okumuştum, eğer çekilen sancılara , bebeğimize ya da bebeklerimize kavuşmamızın daha da az kaldığını çok yakında öpüp koklayabileceğimizin işaretleri olarak bakabilirsek, motivasyonumuzun artacağını söylüyordu.

kiz iyide sadeec TR deki kadinlarin yirtilmasi oluyor herhalde 1. sezeryan olunca
Avrupada 1. sezeryan olursa 2. için boyle bi mecburiyet asla yok, normal dogum olur 2. si
ha iki sezeryan oldumu 3. yu sezeryan yapiyolar sadece
ama ben bunu anlamiyorum sadece turk kadinlarindami yirtilma oluyor, SSND GRubu kurmuslar yazik bide ehp doktorlar yuzunden , e Avrupanin hepsi bu grubun içinde onu napicazz

bende onceki tarlada doguran kadinlari falan dusunup kendimi motive diyorum
onceki zamanlarda tibbin gelismedigi yerlerde falan her dogum husranla sonuçlansaydi insanligin koku kazinirdi dusunsene : )))

kii bizim birsuru avantajimiz imkanimiz herseyimiz var doktoarlar içinde oyle

him orda ekran vardi demi : ))) unuttum kiz ben onuuuu : )))
sen deyince hatirladim dogum salonunda oraya bakip ikiniliyordu ( ben peridural yaptirinca sanciyi hissetmiyorumda )
ay o anlar aklima geldii oyyyyyyy
nst kagidinda yaziyor yanda degerin kac oldugu.

ay cok hos yazmissin. Bir bizdr risk var. Bu dr.un da sucu degil aslinda. Ebe yok ortalikta. Dr da saatlerce dogum beklemiyor bir bahane bulup randevu veriyor. Dr olsam ebe yerine calismak istemeyebilirdim ben de. neyimiz duzgun ki bu duzgun olsun

Doğru valla, hepimiz birer amazon kadınıyız aslında, o kadar da güçlüyüz.

him dur bakayim benim kagitda ne yaziyor ama o zaman sanci çikmamistiki 0 yaziyodur herhalde : ))))

gicik oluyorum eften puften bahene uretip sezeryana alaan dr a,Tr de olsam her dr dan kavga eder çiakrdim normal yaptiracak bulana kadar : )))
tamam beklemek uzun ama o meslegi seçtiyse onu zaten kabullenmis oluyor bekleme olayini yani ..
Tr deki ebeler ne is yapiyorki ?

Kuzum ya bnm ilk dogumla simdikinin arasi tam 14 ay olucak..erken hamile kaldigim icin bnde cesaret edemiom normale..ama 4-5 sene gecseydi ozaman dusunurdum.tabii dedigin gibi turkiyede durum farkli...:))) aile dostumuz var.amerikadayken 2 bebegini dogurdu.ve sadece ikisindede 2 kere ultrasona girmis.diger kontrollerdede belini mezura ile olcup oyle muayene ediyolarmis.simdi cocuklari 13-14 yasinda..bana diyoki ne kadar cok doktora gidiosun ve hepsinde ultrasona mi giriosun dediginde bnde evet diyorum..normale tesvik etselee..sindi hmn risk gorup sezeryana aliyolar.bnm ilki oyle olmustuda...bu arada sen nerde yasiyorsun canim

Ayyy benim de ellerim ayaklarıma ateşler basıyo :/ ama sicak gercekten soguk falan degil. Gece uyandim bikackez komidinin ustunde metal kapakli kicuk ayna vardi ellerimi onunla soguttum manyadik iyice...
Ben nts ye girdim daral.geldi elime ayagima soguk su ardina kolanya suruyorum yuzumu yikiyorum ama kulafimdan cikan atese care bulamadim cizgi film karakterlerinin duman.cikiyorya kulagindan benimde cikacak bekliyorum

benim dr'um daha önceden tanıdığım için biliyorum sezeryan taraftarı ama benide kandırmaya çalışırsa ona pışııııkkkk yapıcam hiç boşuna uğraşmayın bebeğimin hareketlerini takip edip son güne kadar beklicem suyum gelmediği sürece sez. olmayacağım dicem....he birde sunni sancı istemiyorum dicem...inşallah unutmazsam

burdada uç keree giriyorsun dogurana kadar : )))
o mezurayla olçuyoalr haftayla ayni olmasi lazimmis olçumun,gobegin altindan tutuyolar mesurayi bitimine kadardi galiba sonu yukari dogru yani gogsun altina, kaç haftaliksin hamileysen o kaadr çikiyor rakam,yada gobek deligimiydi olçme yeri ay unuttumm : ))))

ben fransadayim canim
birinci sezeryan olunca ikincidee annenin cani yaniyormus dogum sirasinda dikislere falan denkgeliyor diye ama bu doktorlar için bi sebebp deil iste burda

hahahhaah o seni neder eder kafalar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…