2015 Şubat Anneleri

dogum sancisi adet sancisi gibi , gittikçe çoagliyor siddeti dogum olacagi zaman
kramp nerende oluyor ki kasiklarinda mi
biraz usutmusun de belin agriyor gibi de diyebiliriz
benim bugün böbreklerim sancır gibi bi bel ağrım var bide ishal olacak gibi karın ağrım . Anlam veremedim canım? Sence doktora gitmeli miyim? Sabah uyandığımda başladı geçmedi ama karnımda sertlik yok sadece bebeğim bıgün biraz sakin

Ya doktorumun dedigi adet sancisini fazla geciriosan rahat dogum yaparsin ki bende adet sancisini herkesden fazla yasiorum
bu tastamına bır saçmalık.. ben her ay regl olduğumda hastaneye taşınan bırıydım.omrum hastanelerde gectı ..o zaman nasıl 12 saat dk bır gelen sancıyı cektım ???
Gorunuste oyle cunku 100luk kasilmayi bile hissetmiorum o yuzden gercekden sanci baslasa anlamiycam evde dogurcam
8 aylık hamıleyken rutın nst kontrolünde doğum sancımın olduğunu soyledı dr um..ama bende gr acı agrı yoktu..bunları baz alma oan ne olacağını Allahtan başka kımse bılemez..ıhtımaller sılsılesı anlıcagın
benım pipili hala dönmedi.. 3 gun sonra kontrolde dr um kesınlıkle sezo diyecek.. artık kabullendim bu durumu ılk zamanlar gıbı stres yapmıyorum,ne yaptıysam olmadı,,,hayır neıse onu versın Mevlam..
TR de bebegı cevırecek ne ebe ne dr yok..ters doğum da asla yaptırmazlar..kolları kırılabılır,bebegın kafası en buyukyer olduğu ıcın kanalda sıkısabılır..anne ıcın zararı nedır cok bılmıyorum ama bebek ıcın cıdden fazlasıyla zararlı ters doğum..

üşütmüş olabılırmısın?
geçenlerde 4 5 gun ısddetlı bel ağrım oldu hep dınlendım..sonra zamanla gectı,doğum sancısı olmadığını dınlenınırken rahatlamam dan anladım..cunku o sancıyla yatsanda otursanda geçmez .kendını hep rahatsız hıssedersın

Bi haftadr güneş yok sıcak su da yok. Delirdim banyo yapamamktan esas pasaklı benim valla azcik güneş var bugün su ısınsın kırklancam yeminle

Valla bilmiyorum ki cnm ayırt edemiyorum tam kalçamla belimin birleştiği yer ağrıyor bide ishal gibi karın ağrısı var ama tuvalete çıkamıyorum biraz bekliyim geçmezse gidicdm doktora çocuğumda sakin bugün ağrılarımı mı hissediyor ne?

masallah kuzuna

iremguzum canım dogum sancısı ile bile dönen bebekler var dr ne derse desin acele etme kabullnip sartlnma.lutfen belki dönecek rabbim ol desin yeter ki.
benım sezeryanı kabullenmem ımkansız muthıs bır korkum var..sadece sartlar sıkıştırıyor benı suan..
devlet hastanesınde şu gun gel dıye randevu verılmıyormus sezo ıcın..yanı doğum başlayınca alıyorlarmış..benım hastanede 1 tane kadın kadın doğumcu var..hepsı erkek kalanın..benım sezoyu kadın dr un yapma ıhtımalı yok kadar az eee nerde kaldı hekım seçme hakkı..bılmıyorum kafam allak pullak..net bırsey yok cok gerılıyorum..

kızlar ben artık 38 yaşındayım :)

Doğum günün kutlu olsun canım,ne güzel bebisin d gelecek sana doğum günü hediyesi gibi olacak.gerçi zamanlari tam tutmazsa da beklemeye değer bi hediye Rabbim sevdiklerinle daha nice yalar göstersin inşallah.eşimle yasitsin demek gel gör ki eşim hic 38 gösteriyor mu

Ayyy mutfagi temizleyeyim dedim bi firin bi davlumbaz pert oldum uzandim hemen
bende temızledım..yalnız ocağın altını sılmek ıcın ocağı sol elımle kaldırmıştım sag elımlede sılecektım kı ocak elımden kaydı dıger elımın ustune..parmaklarım resmen ezıldışişti bırazda ..uyusuuk gıbı sımdı

istediklerini ve istemediklerini bir yere yaz, ben kızımın ajandasının arkasına not alıyorum

Benim dun gece çok kasilmam oldu.ne yalan söyleyim doguruyorum sandım bi ara.sonra kasılmalar geçti bu sefer de sanki ishalmisim gibi karin ağrısı başladı ama barsaklarimda herhangi bir problemim yok.simdi de bebeğim uyuyor mudur nedir hareket etmiyor sanki kafaya takmamak elde değil.annem de sürekli soruyor doğuruyor musun yoksa diye ortaligi bosyere velveleye de vermek istemiyorum.biraz ayaklarimi uzattim bakalım Dinleniyorum yeni pazardan geldim zaten bakalım bebis hareket edecek mi.

çok teşekkürler, evet benim hediyem şubatta gelecek :) gul_feri ye sormak lazım 38 gösteriyor muyum ??

Ben de hemşiresi gıcık die Bıraktığım ilk doktora geri dönüyorum .. Bu doktor kibardı da ne oldu, kesicem de kesicem baska laf yok . Tecrübesizliğimden faydalanıp bni doğumdan korkutmaktan başka bi amacı yok cook kızgnm. Ne biçim bi Sektörün içindeyiz Allah Acısın halimize

tövbe yarabbim azcık hamile gibi davransana sen yaaa

Amin ins herkes gonlune gore dogum yapar
Canım merhaba benimde çok merak ettiğim konu buydu dra haftaya gidicem onada sorucam şiimdi sen bahsetmişsin sanada sorayım dedim benim adet sancılarım inanılmaz derecede çok fazla ağrılı oluyordu hap içmeden durmuyordu ben bu yüzden doğumumunda çok zor geçeceğini düşünmüştüm ama doktorun aksini söylemiş içim biraz rahatladı aslında ama düşündükten sonra eğer benim adet kanamamın olduğu kanallar dar olduğu için adet sancım oluyorsa doğumumda daha zor olmazmı canım şimdiden teşekkürler

istediklerini ve istemediklerini bir yere yaz, ben kızımın ajandasının arkasına not alıyorum
not alsam ne olacak baksana maral kandıralacaksın diyor bööööö....şaka bir yana ne olursa olsun kanmam diyorum ama şimdi birden aklıma kordon geldi Allah korusun öyle bir yalanla sezeryana almaya kalkarsa o dr'u Allaha havale ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…