2015 Şubat Anneleri

Su an bende ayniyim hareket etmio o kdr durttum

Nst normal cikti. Bebek de 2500 gr ve 47 cm olmus. Suyu da normal.sukur. Suyu iyi olunca kilo da aliyor. Tam uyumluydu gunune haftasina. Bakalim kac kilo dogucak

Maasallah bebisler gününe kadar beklerse 3500-4000 arası doguyorlar genelde.tabii genetik faktörler de önemli.Bana gire ortalama bebek 3 kg civarı doğuyor ama 2,5 kg da olsa sağlıklı olsunlar da. Benim korkum kuvoze girmesinler.çünkü bebeği gösteriyorlar genelde.sütunu sahip veriyorsun filan.e bebisini kucağına alıp kokusunu içine cekmedikce sütun Nasil artabilir?sut olayı hormonlarla ilgili biraz da.bi de insan üzüntülü olur ne bileyim sütü gelmez filan en çok onlardan korkuyorum.aslında hic sut problemim olmadi çok şükür. Ama ne bileyim korku işte​

Walla aynı canım bende de.babam yanımda ona çaktırmıyorum dayanamayıp eşime söyledim doktora gidebiliriz diye o da panik oldu. Kolay kolay anlatmıyorum kimseye. Korkup kalkıp bütün bebek kıyafetleri yıkadım bugün. Allahım sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

Ya agri esigiyle alakali benim annemde ablamda cok kolay dogum yaptilar.doktorum bi sorun olmadigi surece kolay yapicagimo soyluyo adet sancisinin en kotusunu yasiyodum o yuzden dayanirim heralde

Su mezura ile olcme isini tam hatirlarsan yazar misin canim bnde olcmek istiyorum merak ettim

Su an bende ayniyim hareket etmio o kdr durttum

Tam benimki de hareket etmiyor yazacaktım ki ufak hareketler yaptı bebisim ama dediğin gibi sakin bugün neden acaba karnimda yine o garip ağrı var hayır ishal de değilim ki taa perşembeye randevumuz o zamana 36 haftalık olacagiz daha Dr 1 ay sonraya çağırıyordu 38 haftalık oluyoruz o zaman ama ben iki çocuğumda da 38. Haftayı göremedim diyince 15 gün so taşına verdi o da iste 36. Haftada denk geliyor
Doktorum çok rahat nerdeyse doğumda gel dicek son haftalar agir geçiyor cidden

Kiz nerdesin sen? Sadece gunes eberjisi kullaniyonuz. Isit tencerecede bi su dokun

Mersindeyim burda gunes eneejisi hep ee kiraci olunca ev sahibi sohben falan takmiyorsa kaliyon boyle gunese mahkum of cok sinir valla. Gerci gunesli gun sayisi coktur illa ucuncu dorduncu gune kalmazdi da bu defa haftayi gecti hep kapalı hava ısınmadı bir. Tencere beni kesmez bana galon galon su lazım ohh kızla ben mis olduk paklandık uzun uzun keyif yapamasak da buna şükür

hadi insallah gonlunce olur randevulasma yok bu iyi anda anneyi gulumsetir insallah kuzucun

Yok ya ölüyorum, cok kotuyum. 10 gundur, nefes alamadigim gibi, hic tat ve koku da alamiyorum. Ayrica hemoroidim de cosmus durumda, sakir sakir kaniyo...sendeki kasinti yillar once olmustu bende, Allah kolaylik versin o da cok zor
Drumla bgn görüştüm, subat basi dedigi dogum tarihini 20 ocaktan spnra beklemeye basla dedi kabizlik ve oksuruk bebegi iteklemis sanirim dedi, bebek kanala dogru ilerlemeye baslamis -soktayim

Bende emin olamadım gitsem mi gitmesemmi diye normalde uc gunde bir gidiorum dun gitmem lazimdi gitmedim

sertlik yoksa karninda pek rahimle ilgili olmayabilir canim
yakinda randevun varmi dr la bu hafta içine falan
agrin geçmezse bi arayip sor doktorunu

Ne güzel seninki panik olmus ben kasilmalarim çok diyince dun gece adam bi güzel uyku çekti üstüne iyi mi.

Ya agri esigiyle alakali benim annemde ablamda cok kolay dogum yaptilar.doktorum bi sorun olmadigi surece kolay yapicagimo soyluyo adet sancisinin en kotusunu yasiyodum o yuzden dayanirim heralde
Anladım canım bende aynen en ağrına kadar yaşıyordumm adet sancısının doğumda inşallah vız gelir tırs gider

Drumla bgn görüştüm, subat basi dedigi dogum tarihini 20 ocaktan spnra beklemeye basla dedi kabizlik ve oksuruk bebegi iteklemis sanirim dedi, bebek kanala dogru ilerlemeye baslamis -soktayim

Hakkinda hayirlisi canim sartlndrma nasipte ne varsa o olcak

Bende emin olamadım gitsem mi gitmesemmi diye normalde uc gunde bir gidiorum dun gitmem lazimdi gitmedim

sen bence git nolur nolmaz kuzum

Reactions: ydm
dah avr canim ya senin haftan son anda bile donebilir diyolar ya
hayirlisi olsun insallah
sen degsik hareeket falan mi yaptin , naptin ki donmesi için
naptuysam donmedi diyorsun yaa

tövbe yarabbim azcık hamile gibi davransana sen yaaa
bu lafı o kadar cok duyuyorum kı eşimden ve çevremden..
duramıyorum ama ne yapayım..aha sımdı kalkıp evlerı sılıp supurcem şu kahvem bıtsın..
bıde sabaha kadar da uyumadım doğru kızım hastalanmış..yat dınlen demı batıyor batıyor adeta

Erken dogum riskim var acilma var.suyum bi azaliyo bi normale dönüyo bide kasilmalarim en yuksek seviyede
kiz sen niye gitmiyorsun dr un çagiuridigi zamanda
buyuk tuvalete diye gidip çocugu dogurma evde : )))
$aka bi yana git canim kobtrolune, senin durumun farkli ve ozel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…