Su an bende ayniyim hareket etmio o kdr durttumBenim dun gece çok kasilmam oldu.ne yalan söyleyim doguruyorum sandım bi ara.sonra kasılmalar geçti bu sefer de sanki ishalmisim gibi karin ağrısı başladı ama barsaklarimda herhangi bir problemim yok.simdi de bebeğim uyuyor mudur nedir hareket etmiyor sanki kafaya takmamak elde değil.annem de sürekli soruyor doğuruyor musun yoksa diye ortaligi bosyere velveleye de vermek istemiyorum.biraz ayaklarimi uzattim bakalım Dinleniyorum yeni pazardan geldim zaten bakalım bebis hareket edecek mi.
Nst normal cikti. Bebek de 2500 gr ve 47 cm olmus. Suyu da normal.sukur. Suyu iyi olunca kilo da aliyor. Tam uyumluydu gunune haftasina. Bakalim kac kilo dogucak
Walla aynı canım bende de.babam yanımda ona çaktırmıyorum dayanamayıp eşime söyledim doktora gidebiliriz diye o da panik oldu. Kolay kolay anlatmıyorum kimseye. Korkup kalkıp bütün bebek kıyafetleri yıkadım bugün. Allahım sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşAllahBenim dun gece çok kasilmam oldu.ne yalan söyleyim doguruyorum sandım bi ara.sonra kasılmalar geçti bu sefer de sanki ishalmisim gibi karin ağrısı başladı ama barsaklarimda herhangi bir problemim yok.simdi de bebeğim uyuyor mudur nedir hareket etmiyor sanki kafaya takmamak elde değil.annem de sürekli soruyor doğuruyor musun yoksa diye ortaligi bosyere velveleye de vermek istemiyorum.biraz ayaklarimi uzattim bakalım Dinleniyorum yeni pazardan geldim zaten bakalım bebis hareket edecek mi.
Ya agri esigiyle alakali benim annemde ablamda cok kolay dogum yaptilar.doktorum bi sorun olmadigi surece kolay yapicagimo soyluyo adet sancisinin en kotusunu yasiyodum o yuzden dayanirim heraldeCanım merhaba benimde çok merak ettiğim konu buydu dra haftaya gidicem onada sorucam şiimdi sen bahsetmişsin sanada sorayım dedim benim adet sancılarım inanılmaz derecede çok fazla ağrılı oluyordu hap içmeden durmuyordu ben bu yüzden doğumumunda çok zor geçeceğini düşünmüştüm ama doktorun aksini söylemiş içim biraz rahatladı aslında ama düşündükten sonra eğer benim adet kanamamın olduğu kanallar dar olduğu için adet sancım oluyorsa doğumumda daha zor olmazmı canım şimdiden teşekkürler
Su mezura ile olcme isini tam hatirlarsan yazar misin canim bnde olcmek istiyorum merak ettimburdada uç keree giriyorsun dogurana kadar : )))
o mezurayla olçuyoalr haftayla ayni olmasi lazimmis olçumun,gobegin altindan tutuyolar mesurayi bitimine kadardi galiba sonu yukari dogru yani gogsun altina, kaç haftaliksin hamileysen o kaadr çikiyor rakam,yada gobek deligimiydi olçme yeri ay unuttumm : ))))
ben fransadayim canim
birinci sezeryan olunca ikincidee annenin cani yaniyormus dogum sirasinda dikislere falan denkgeliyor diye ama bu doktorlar için bi sebebp deil iste burda
Su an bende ayniyim hareket etmio o kdr durttum
Kiz nerdesin sen? Sadece gunes eberjisi kullaniyonuz. Isit tencerecede bi su dokun
benım sezeryanı kabullenmem ımkansızmuthıs bır korkum var..sadece sartlar sıkıştırıyor benı suan..
devlet hastanesınde şu gun gel dıye randevu verılmıyormus sezo ıcın..yanı doğum başlayınca alıyorlarmış..benım hastanede 1 tane kadın kadın doğumcu var..hepsı erkek kalanın..benım sezoyu kadın dr un yapma ıhtımalı yok kadar azeee nerde kaldı hekım seçme hakkı..bılmıyorum kafam allak pullak..net bırsey yok cok gerılıyorum..
Drumla bgn görüştüm, subat basi dedigi dogum tarihini 20 ocaktan spnra beklemeye basla dediYok ya ölüyorum, cok kotuyum. 10 gundur, nefes alamadigim gibi, hic tat ve koku da alamiyorum. Ayrica hemoroidim de cosmus durumda, sakir sakir kaniyo...sendeki kasinti yillar once olmustu bende, Allah kolaylik versin o da cok zor
Bende emin olamadım gitsem mi gitmesemmi diye normalde uc gunde bir gidiorum dun gitmem lazimdi gitmedimTam benimki de hareket etmiyor yazacaktım ki ufak hareketler yaptı bebisim ama dediğin gibi sakin bugün neden acaba karnimda yine o garip ağrı var hayır ishal de değilim ki taa perşembeye randevumuz o zamana 36 haftalık olacagiz daha Dr 1 ay sonraya çağırıyordu 38 haftalık oluyoruz o zaman ama ben iki çocuğumda da 38. Haftayı göremedim diyince 15 gün so taşına verdi o da iste 36. Haftada denk geliyor
Doktorum çok rahat nerdeyse doğumda gel dicek son haftalar agir geçiyor cidden
sertlik yoksa karninda pek rahimle ilgili olmayabilir canimbenim bugün böbreklerim sancır gibi bi bel ağrım var bide ishal olacak gibi karın ağrım . Anlam veremedim canım? Sence doktora gitmeli miyim? Sabah uyandığımda başladı geçmedi ama karnımda sertlik yok sadece bebeğim bıgün biraz sakin
Walla aynı canım bende de.babam yanımda ona çaktırmıyorum dayanamayıp eşime söyledim doktora gidebiliriz diye o da panik oldu. Kolay kolay anlatmıyorum kimseye. Korkup kalkıp bütün bebek kıyafetleri yıkadım bugün. Allahım sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
Anladım canım bende aynen en ağrına kadar yaşıyordumm adet sancısının doğumda inşallah vız gelir tırs giderYa agri esigiyle alakali benim annemde ablamda cok kolay dogum yaptilar.doktorum bi sorun olmadigi surece kolay yapicagimo soyluyo adet sancisinin en kotusunu yasiyodum o yuzden dayanirim heralde
Drumla bgn görüştüm, subat basi dedigi dogum tarihini 20 ocaktan spnra beklemeye basla dedikabizlik ve oksuruk bebegi iteklemis sanirim dedi, bebek kanala dogru ilerlemeye baslamis -soktayim
Bende emin olamadım gitsem mi gitmesemmi diye normalde uc gunde bir gidiorum dun gitmem lazimdi gitmedim
Bende emin olamadım gitsem mi gitmesemmi diye normalde uc gunde bir gidiorum dun gitmem lazimdi gitmedim
dah avr canim ya senin haftan son anda bile donebilir diyolar yabu tastamına bır saçmalık.. ben her ay regl olduğumda hastaneye taşınan bırıydım.omrum hastanelerde gectı ..o zaman nasıl 12 saat dk bır gelen sancıyı cektım ???
8 aylık hamıleyken rutın nst kontrolünde doğum sancımın olduğunu soyledı dr um..ama bende gr acı agrı yoktu..bunları baz almaoan ne olacağını Allahtan başka kımse bılemez..ıhtımaller sılsılesı anlıcagın
benım pipili hala dönmedi.. 3 gun sonra kontrolde dr um kesınlıkle sezo diyecek.. artık kabullendim bu durumu ılk zamanlar gıbı stres yapmıyorum,ne yaptıysam olmadı,,,hayır neıse onu versın Mevlam..
TR de bebegı cevırecek ne ebe ne dr yok..ters doğum da asla yaptırmazlar..kolları kırılabılır,bebegın kafası en buyukyer olduğu ıcın kanalda sıkısabılır..anne ıcın zararı nedır cok bılmıyorum ama bebek ıcın cıdden fazlasıyla zararlı ters doğum..
Erken dogum riskim var acilma var.suyum bi azaliyo bi normale dönüyo bide kasilmalarim en yuksek seviyedeNeden uç günde bir gidiyorsun tatlım?
kiz napayim doktorlarin ikna kabiliyeti çok yuksek oluyor nedense ondan seni ikna eder diye dusunuyorumya deme öyle ben polyannacılık oynayarak kendimi motive ediyorum
bu lafı o kadar cok duyuyorum kı eşimden ve çevremden..tövbe yarabbim azcık hamile gibi davransana sen yaaa
Amin ins buyuk konusmiyim ama ne sezeryan nede epidural olsun istemiyorumAnladım canım bende aynen en ağrına kadar yaşıyordumm adet sancısının doğumda inşallah vız gelir tırs gider
kiz sen niye gitmiyorsun dr un çagiuridigi zamandaErken dogum riskim var acilma var.suyum bi azaliyo bi normale dönüyo bide kasilmalarim en yuksek seviyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?