Kuzumm; sezeryan oldugum yerden gogsumun altina kadar olctum 37 cikti. Birde kasiklarimin tam ustunden olctum 34 olmusum hemen hemen..bu yontem cok dogruymus.sevdim ben bu isi :))))) sanirim ikinci olcumum dogru. Tesekkurler taylimcanim eline al mezurayi, gobegin en altindan tutacaksin ve yukari dogru olç bakalim, buyuk ihtimalle gogsun altina kadardir 35 cm , gobek deligine kadar o kaadr olamz herhalde , sen ikisnide olç hangisi yakinsa haftana o dogru demekdir : ))
mesaj attım canım..gul_feri kime gittin kontrole dün? Bahsettiğin kisiye mi. Nasil gecti memnun kaldin mi. Diger görüşme noldu tatil diye ulasamam dedm gorusemedm ebe hanimla az ayrıntı ver kiz:)
eğer yakınlarınızda doğuma hazırlık kursu varsa muhakkak katılın...çok faydasını görürsünüz..Kizlar hepinize saglikli mutlu haftasonlari diliyorum gecmis kandiliniz de mubarek olsun allah tum dualarimizi kabul etsin :)
Cok dua ettim ben de saglikla ve kolayca gelsin kizim diye. Beni korkular sarmaya basladinormal dogum yapmayi cok istiyorum ama cok da korkuyorum. Bebegim daha uc hafta oncesinden bas asagi pozisyonunu almis zaten hatta kafasi rahmime cok baski yapio diye hafif kanamam bile oldu.
Hep aklimda deli sorular. Ya sorun olursa ya cok zor bi dogum gecirirsem. Kendimi rahatlatmaya calisiyorum her sey yolunda gidecek korkma diyorum rabbime siginiyorum ama o dusunceleri atamiyorum kafamdanhepiniz boyle oluyo musunuz? Bu ilk dogumum olcak nasipse acaba ondan mi? Ne dogum hikayeleri duyuyoruz kimi neler cekio kimi cok kolay geciriyo.
Ben bu korkulari endiseleri nasil yenicemhaftalar gectikce hep bi sorun olcakmis gibi geliyo allahim gonlumuze ferahlik versin insallah
Tatlim; akisina birak herseyi.. Bu kadar inceleme..bnm babam ve annem 9 kardes. Hepside evde dogmus ozamnlarda dusun..bnde evde dogmusum.hemde 1,5 kiloymusum..kuvozemi koymuslar bni saniyorsin nerde.demekki hersey olacagina variyoronlara bisi olmadiysa Allah in izniyle bizim bebislerede olmaz. Olumsuz dusunceleri lutfen kafamizdan atalim.tadini cikartalimKizlar hepinize saglikli mutlu haftasonlari diliyorum gecmis kandiliniz de mubarek olsun allah tum dualarimizi kabul etsin :)
Cok dua ettim ben de saglikla ve kolayca gelsin kizim diye. Beni korkular sarmaya basladinormal dogum yapmayi cok istiyorum ama cok da korkuyorum. Bebegim daha uc hafta oncesinden bas asagi pozisyonunu almis zaten hatta kafasi rahmime cok baski yapio diye hafif kanamam bile oldu.
Hep aklimda deli sorular. Ya sorun olursa ya cok zor bi dogum gecirirsem. Kendimi rahatlatmaya calisiyorum her sey yolunda gidecek korkma diyorum rabbime siginiyorum ama o dusunceleri atamiyorum kafamdanhepiniz boyle oluyo musunuz? Bu ilk dogumum olcak nasipse acaba ondan mi? Ne dogum hikayeleri duyuyoruz kimi neler cekio kimi cok kolay geciriyo.
Ben bu korkulari endiseleri nasil yenicemhaftalar gectikce hep bi sorun olcakmis gibi geliyo allahim gonlumuze ferahlik versin insallah
Maşallah kuzuya gözün aydın canım
Benimde salı günü kontrolüm var 1 aydır görmüyorum yavrumu inş. Herşey yolundadır. çok merak ediyorum
Balkona koyarsin canim :)teşekkür ederiz teyzesi sizde iyi haberlerle gelin inşallah
kuzumun bebek sabunları için bütün malzemeler geldi artık yavaş yavaş başlarım yapmaya
eşimde daha 1,5 ay var doğuma neden erkenden aldın eriyecek sabunlar diyor
sizce sabun sıcakta erirmi kızlar
evimin sıcaklığı geceleri 25 dereceyi buluyor
erimesede yapış yapış oluyo canım ablam yapıyor ordan biliyorum ama saklayabileceğin serin bir yer varsa orada saklayabilirsin bi kutuya koyup buzdolabında, yağmur almazsa balkonda vs....teşekkür ederiz teyzesi sizde iyi haberlerle gelin inşallah
kuzumun bebek sabunları için bütün malzemeler geldi artık yavaş yavaş başlarım yapmaya
eşimde daha 1,5 ay var doğuma neden erkenden aldın eriyecek sabunlar diyor
sizce sabun sıcakta erirmi kızlar
evimin sıcaklığı geceleri 25 dereceyi buluyor
Tatlim; akisina birak herseyi.. Bu kadar inceleme..bnm babam ve annem 9 kardes. Hepside evde dogmus ozamnlarda dusun..bnde evde dogmusum.hemde 1,5 kiloymusum..kuvozemi koymuslar bni saniyorsin nerde.demekki hersey olacagina variyoronlara bisi olmadiysa Allah in izniyle bizim bebislerede olmaz. Olumsuz dusunceleri lutfen kafamizdan atalim.tadini cikartalim
Hic arastirmadim ama iyi fikir gercekten bi bakayim cok tesekkurler..eğer yakınlarınızda doğuma hazırlık kursu varsa muhakkak katılın...çok faydasını görürsünüz..
Balkona koyarsin canim :)
erimesede yapış yapış oluyo canım ablam yapıyor ordan biliyorum ama saklayabileceğin serin bir yer varsa orada saklayabilirsin bi kutuya koyup buzdolabında, yağmur almazsa balkonda vs....
dun benimkiler evin içinde top oynuyordu,bi duvaar geliyor bi tavaana geliyordu,onlara bagircam diye içerdeki çocuk yazik ne hale geldi karnimin sertligi geçmedi baya bi sure
bide ben egildimmi dogrulunca çocugun bi yeri degiyor karnima ve acitiryor
yani nasil desem egilince sanki bi yeri seertlesiyor çocugun dayyor karnima
su alırsada eriyip köpürür hiç temizleyemezsin dediğim gibi buzdolabı olur zaten bin tane yapacak halin yok yabalkonum yokki benim
yani var ama kullanamıyorum yatak odasından çıkılıyor ve çok su oluyor orası
aa evet buzdolabına koyabilirim kutusuyla birlikte
aslında ardiyeye de koyabilrim ama orasıda su alıyor yağmur yağınca bişey koyamıyorum hiç
Kizlar hepinize saglikli mutlu haftasonlari diliyorum gecmis kandiliniz de mubarek olsun allah tum dualarimizi kabul etsin :)
Bu ara bizim çocuklar coştu galiba.geçen de tiramisu kiziyordu.benimkilerde coştu.ya da bizim kendi sikintimizdan tahammulumuz az.allahtan bebisler geldiğinde havaların ısınması yakin olcak. Nasipse 3 çocukla atarız kendimizi dışarı yoksa evde bosalmiyo o enerjidun benimkiler evin içinde top oynuyordu,bi duvaar geliyor bi tavaana geliyordu,onlara bagircam diye içerdeki çocuk yazik ne hale geldi karnimin sertligi geçmedi baya bi sure
bide ben egildimmi dogrulunca çocugun bi yeri degiyor karnima ve acitiryor
yani nasil desem egilince sanki bi yeri seertlesiyor çocugun dayyor karnima
Evet hem o an bi cesaret geliyor doğumun başladığını anladığında.o an öncesinde korktuğun kadar bile korkmuyorsunOyle dusunup rahatlatiyorum kendimi. Herkes yapiyor da ben mi yapamayacagim diyorum. O saglikla gelsin de bem acilari cekerim diyorum. Allah gonlumuze ferahlik versin insallah sagol tatlim
su alırsada eriyip köpürür hiç temizleyemezsin dediğim gibi buzdolabı olur zaten bin tane yapacak halin yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?