2015 Şubat Anneleri

Benim ilk doğumumdaki korkumu duysan ölürsün gulmekten.ya sezeryan olursam o arada deprem olursa beni karnıyarık gibi ortada bağlı bırakıp kaçarlarsa diye düşünüyordum.insan ilk doğumunda psikopata bağlıyor.yaşadığını kaygılar normal.abartip kendini sıkıntıya sokma yeter.

Erken dogum riskim var acilma var.suyum bi azaliyo bi normale dönüyo bide kasilmalarim en yuksek seviyede

Kiyamam.benden 2 gün ondesin.satın 6 mayis sanırım.kasılmaları hissetmiyorum demissin ilk bebek olduğu için sanırım ben de ilkinde hic hissetmemistim.nstye girmedim ama özellikle son 2 gündür acayip kasilmalarim var.bazen de bebek öyle hareket ediyor alttan cikacakmis gibi hissediyorum bi anligina

50 tane yapacağım ilk etapta
gözüme az bile geldi doğrusu
bir kısmını hastanede bir kısmını mevlütte dağıtacaksan kalanını sonra yaparsın hem yer kaplamaz...bende hastanede dağıtmaya şeker kavanozu yaptım mevlüt içinde kokulu taş yapmak istiyorum gerçi eşime kalsa hazırı var yapanı var diye diye beni aklınca yormak istemiyor ama bende bebeğime el emeği bişeyler yapma hevesindeyim

Amin insallahh. Her seyi oluruna birakmak.lazim sadwce dua etmek geliyor elimizden. Bi de annemler baska sehirde ben burda yalnizim annemden ayri olmamin da etkisi var sanirim. Esim de vardiyali calisiyo bazen gece nobeti oluyo yani o yuzden yalniz kalmaktan biraz kafamda bu dusunceler donup duruyo sanirim.. sezeryan ya da normal degil mesele her turlu nasil olcak naoicam diye hep kafamda..

Evde kasiliorum hissediyorum ama niyeyse nstye baglaninca hissetmiyorum oda yuzlere vuruyo.benimki bir aydir dogum kanalinda yurumem yasak yatiorum

Yaa gercekten mii seninki benden betermis :) ya o kadar degil gercekten ben bi de cok agir bi hastalik ve ameliyat gecirdim sonrasi da agirdi. O kadar acilar cektim ki dogumum szeryan da olsa normal de olsa o acilara katlanirim gercekten daha kotusunu yasadim ama iste anlatamadigim bi korku.. herhalde biraz da yalniz olmamdan kaynaklaniyor ailem akrabalarim.hep istanbulda.

Bi de zaman ilerledikce heyecan da artiyor. Ona bisey olacak korkusu da var gecen iki damla kanamam oldu allahtan ciddi bi sikinti yokmus. Her tuvalete gidisimde korkuyla bakiyorun ic camasirima. Insanin ruhu daraliyor bazen ister istemez. Dua ederek rahatlatiyorumkendimi bakalim hayirlisiyla kucagimiza alalim hepimiz insallah..

ya siz böyle hastanede dağıtacağım gelenlere ikram edeceğim deidkçe sizin oradaki hastaneleri merak eder oldum
bizim burada normal doğum yaparsan ertesi gün sezeryan olursan 2 gece yatar çıkarsın ve bu sürede kimse gelemez zaten en yakın ailen dışında.
burada herkes eve gelir hayırlı olsuna
mevlüt için hayatta yetmez 50 tane ben hayırlı olsuna gelenlere düşünüyorum bunları
zaten mevlüt yapmayacağım
yaparsamda ona başka planlarım var
benim eşime kalsa çok gereksiz boşa para harcıyoruz bu işler için
hazırları 2,20 ye geliyordu ben malzemeleri kendim aldım 1,15 e geldi tanesi

Anacim azcik dinlen. Ben senin kadar evi supurup silsem simdiye dogurmustum muhtemelen gecmis olsun buarada.
temız evı temızlemesı en kolayı ,ben bırazda bu yüzden kırlenmesıne fırsat vermıyorum daha kolay ve cabuk bıtmıs oluyor ıslerım..1 saatte sıldım supurdum banyoyu temızledım apartmanı sıldım bıde yavruya sıfa çorbası koydum ocağa.. bazen nadırde olsa 1 hafta 10 gun kadar temızlık yapamadığım oluyor yoğunluktan esımle beraber yapıyoruz o zaman dusunkı saatler suruyor ..

neyse bugunude aksam ettık ıste oyle böyle..sımdı dınlenme molası

kuzum burdaki hastanelerde öyle sezeryanda gazını çıkarana kadar en fazla 2 gün n.doğumda 1 gün yatıyosun dediğin gibi normal olursa pek kimse gelmez, gelen gelir alır gelemeyen eve gelirse oradan alır ben 35 tane yapıyorum gelebilecekleri sayarak yapmaya çalıştım çok fazla olup elimde kalsın da istemiyorum çünkü....

Ahh bu hormonlar... Herşeye etki ediyorlar. Ben ben gbi değilim artık. Aşırı terleme ve terde koku (normalde asla terim kokmaz) ve idrarda koku bendede var. Ne tuhaf şeymiş bu hamilelik. Baştan ayağa herşeyde değişim var.

ben sabun yerine bebek kurabiyesi düşünmüştüm ama sonra ondan vazgeçtim çünkü bizim insanımız bir taneyle doymaz hele çocuklar en az 3-5 tane alır bi tane versen anneleri ister bitane daha bi tane daha derken baş edemem
kuru pasta ve oralet vereceğim lohusa şerbetini kendimde sevmem

doğumda yalnız mı olacaksın annen gelecek mi?

Bende çikolata aldırdım hastane için. Üzerine kaplama yapıcam HOŞGELDİN İKRA ESMA diye. Biraz börek, birazda tatlı bişeyler yapıp borcamla götürmeyi düşünüyorum. Hem gelen yer, hem ben:) yanımda kalacak olanıda ben düşünüyorum te Allahım yaaa:)))

şimdi aynı şey benim aklımdan geçti "bi tanede kızıma alayım bi tanede gelinime alayım" derler ama yakın akrabalar geleceği için ben bir tane alınabileceğini söylicem yada eşime söyleticem kimsede alınganlık yapmasın milletin çocuğuna bonibon yediricem diye dünya masraf yapamam marketten alsınlar yedirsinler çocuklarına...birde lokum dağıtıcaz üzerine nazar boncuklu kürdan aldım onlardan koyucam....hastane ne kadar bilmiyorum ama fiyat farkını ödersen loğusa şerbeti yapıyormuş ama gerek yok bence....

Canım sabah 5 te yatağa girdim sabah saat 9a kadar uyuyamadım doğru düzgün snrada uyumuş kalmışım kaşıntı geçti herhalde 9-10 gibi ki uyumuşum ama sabah tabi kocada evde die onun rahatlığıyla bir uyandım saat 14 olmuş kocişte gece kaşındım die uyandırmamış bebişim hareket etmiyor çok fazla bir iki ittirme yapıyor okadr yemek yedim güya kahvaltı biraz sanki işte ittiryor fln ama sanırım uzun süre aç durduğum için sakinleşti galiba içime de tedirginlik düştü şimdi bu kaşıntı bnm uyku düzenimi yeme düzenimi fln hep alt üst etti bebeğimi bile aç bırakıyorum kaşıtı yüzünden

Gunaydin kizlar
Vajinamin icinde kasinti olmaya basladi 2 gundur niye okurki bu acep sanki daha once yasayan vardi okumustum gibi

benimde bazen oluyor canım bazı olduğunda üstü kaşınıyor bazen alttan içine doğru kaşınıyor ben hep jiletle epilasyon yaptığım için oluyor kaşınma die düşünüyorum geçen gün cildiyeciye idrar tahlili yapmasını söyledim enfeksiyon fln varsa die kadında sonuçlara bakınca bişi demedi olsa söylerdi herhalde enfeksiyon gibi bişi. Ben bu ayarsız kaşıntılara bağlıyorum oraların kaşınmasını da.

ay canım ya neler düşünüyosun aniden sancılanıp gidersen ne olacak ne kadar zaman önceden yapacaksın onları hadi tatlı hazır alınır da börekle bilmem neyle uğraşma hasta ziyareti kısa olur karın doyurmaya gelmesinler sana ve yanında kalacak olana dışarıdan bişeyler söylenir....

ayyy benim kızımın adıda ikra olacak inşallah
hiçbişey yapmayacağım yaaa aslında iyi olur ama gerek yok sonra pasta böreği gören beni unutmasın

valla bizde kesin alan olur
hatta bir akrabanın bebek mevlüdünde kadıncağız kişi başına lokum yaptırmış ve süslemiş
millet süsü yırtıp attı lokumu yedi evinede ayrı götürmek için aldılar
benim gittiğim hastanede yapıyormuş ücretini ödeyince
oda süslemesi bebek şekeri lohusa şerbeti 10 adet yakınına bebek doğdu mesajı kuaför ve fotoğrafçı paketi varmış
ben yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…