Tabiiki ailem gelicek ama.daha erken subatin sonuna dogum. Daha doktor normal mi sezeryan mi bilemeyiz erken dedi.ona gore oncesinden gelicekler de su an yalnizim, kayinvalide ve gorumcem de sagolsun pek ilgili degiller ama esimden yana cok sansliyim o boyle biri olmasa napardim bilemem.doğumda yalnız mı olacaksın annen gelecek mi?
Evde kasiliorum hissediyorum ama niyeyse nstye baglaninca hissetmiyorum oda yuzlere vuruyo.benimki bir aydir dogum kanalinda yurumem yasak yatiorum
Slm arkadslar dun gece de yazdimkimse cvp yazmadi,benimle ayni sikintiyi yasayan yokmu hic? Dun gece de beri ara ara karnim sertlesiyor kasilmalar oluyor bi tarafa sipsivri cikiyor bi muddet kaliyot oylr midemdecok rahatsiz ve surekli wcye gidiyorumya daha 34.haftamdyaim erken gelmesin nolur dua edin..hafta sonu doktoruma ulasamaidm pztsi randevum vardi zaten..bu sertlesip sivrilmesi normalmi? ikinci bebegim ama ilkte hatirlamiyorum oluyormuydu ??hic yasayan varmi ltfn cvp yazin (((
Tabiiki ailem gelicek ama.daha erken subatin sonuna dogum. Daha doktor normal mi sezeryan mi bilemeyiz erken dedi.ona gore oncesinden gelicekler de su an yalnizim, kayinvalide ve gorumcem de sagolsun pek ilgili degiller ama esimden yana cok sansliyim o boyle biri olmasa napardim bilemem.
ay ne terbiyesiz insanlar yaa o kadar özen yap millet yırtsın yesin yeniden istesin tamam yensin diye yapıyorsun ama bari dışarı çıkınca evine gidince yap hatta özenle aç pakedi ki süsü sakla hatıra diye ama nerde insanlarda o kadar düşünce..... görümcemin eşi ameliyat olmuştu sözde geçmiş olsuna gelenler kadının evine sabah kahvaltısına gelip akşam yemeği yedikten sonra çay içip gidiyorlardı kadın onlara hizmet etmekten kocasıyla çocuklarıyla ilgilenememişti o yüzden ben mesafeli yaklaşıyorum ki ziyaretleri kısa sürsünayyy benim kızımın adıda ikra olacak inşallah
hiçbişey yapmayacağım yaaa aslında iyi olur ama gerek yok sonra pasta böreği gören beni unutmasın
valla bizde kesin alan olur
hatta bir akrabanın bebek mevlüdünde kadıncağız kişi başına lokum yaptırmış ve süslemiş
millet süsü yırtıp attı lokumu yedi evinede ayrı götürmek için aldılar
benim gittiğim hastanede yapıyormuş ücretini ödeyince
oda süslemesi bebek şekeri lohusa şerbeti 10 adet yakınına bebek doğdu mesajı kuaför ve fotoğrafçı paketi varmış
ben yaptırmayı düşünmüyorum
bende yalnızım annem gelecek doguma
bazen cok sıkılıyorum yalnızlıktan
kv görümceyi boşver eş daha önemli heleki böyle durumlarda
canım benimde karnım bazen sertleşiyor ama bebek bir yerlerini dayadığı için öyle çünkü biraz ovalayınca düzeliyor, sık idrara çıkma hepimizde var hem bol su içmekten hem bebek mesaneye baskı yapıyor ondan....ama başka bir korkun varsa hastaneye git senin dr'una ulaşamasalar bile başka bir dr'la görüşüp seni bilgilendirirler.....Slm arkadslar dun gece de yazdimkimse cvp yazmadi,benimle ayni sikintiyi yasayan yokmu hic? Dun gece de beri ara ara karnim sertlesiyor kasilmalar oluyor bi tarafa sipsivri cikiyor bi muddet kaliyot oylr midemdecok rahatsiz ve surekli wcye gidiyorumya daha 34.haftamdyaim erken gelmesin nolur dua edin..hafta sonu doktoruma ulasamaidm pztsi randevum vardi zaten..bu sertlesip sivrilmesi normalmi? ikinci bebegim ama ilkte hatirlamiyorum oluyormuydu ??hic yasayan varmi ltfn cvp yazin (((
bu dedıklerının hepsını yasıyorum haftalardır ama sorun olarak hıc gormedım ben..telaşlanma bence..doğuma yakınız olucaktır,benmde 2. gebelıgım.Slm arkadslar dun gece de yazdimkimse cvp yazmadi,benimle ayni sikintiyi yasayan yokmu hic? Dun gece de beri ara ara karnim sertlesiyor kasilmalar oluyor bi tarafa sipsivri cikiyor bi muddet kaliyot oylr midemdecok rahatsiz ve surekli wcye gidiyorumya daha 34.haftamdyaim erken gelmesin nolur dua edin..hafta sonu doktoruma ulasamaidm pztsi randevum vardi zaten..bu sertlesip sivrilmesi normalmi? ikinci bebegim ama ilkte hatirlamiyorum oluyormuydu ??hic yasayan varmi ltfn cvp yazin (((
ne kadar kavga etsekte bizi sinirden öldürselerde Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin benim aileminde her üyesinin bir bahanesi var eşimin ailesininde bahanesi olmasada pek ilgili değiller eşim erkek haliyle kimseye minnet etmicez Allah bi kolayını verecek ikimiz üstesinden gelicez herşeyin diyor bu da beni daha çok rahatlatıyor Allah hepimize bir an önce toparlanacağımız hayırlı doğumlar versin ki kimseye muhtaç olmayalım....Tabiiki ailem gelicek ama.daha erken subatin sonuna dogum. Daha doktor normal mi sezeryan mi bilemeyiz erken dedi.ona gore oncesinden gelicekler de su an yalnizim, kayinvalide ve gorumcem de sagolsun pek ilgili degiller ama esimden yana cok sansliyim o boyle biri olmasa napardim bilemem.
Slm arkadslar dun gece de yazdimkimse cvp yazmadi,benimle ayni sikintiyi yasayan yokmu hic? Dun gece de beri ara ara karnim sertlesiyor kasilmalar oluyor bi tarafa sipsivri cikiyor bi muddet kaliyot oylr midemdecok rahatsiz ve surekli wcye gidiyorumya daha 34.haftamdyaim erken gelmesin nolur dua edin..hafta sonu doktoruma ulasamaidm pztsi randevum vardi zaten..bu sertlesip sivrilmesi normalmi? ikinci bebegim ama ilkte hatirlamiyorum oluyormuydu ??hic yasayan varmi ltfn cvp yazin (((
ay ne terbiyesiz insanlar yaa o kadar özen yap millet yırtsın yesin yeniden istesin tamam yensin diye yapıyorsun ama bari dışarı çıkınca evine gidince yap hatta özenle aç pakedi ki süsü sakla hatıra diye ama nerde insanlarda o kadar düşünce..... görümcemin eşi ameliyat olmuştu sözde geçmiş olsuna gelenler kadının evine sabah kahvaltısına gelip akşam yemeği yedikten sonra çay içip gidiyorlardı kadın onlara hizmet etmekten kocasıyla çocuklarıyla ilgilenememişti o yüzden ben mesafeli yaklaşıyorum ki ziyaretleri kısa sürsün.....benim gittiğim hastanede de oda süslüyorlarmış ama senin ki bayağı detaylı bende fark ödemek istemiyorum sadece fotoğrafçı olsa fiyatta uygun olsa belki düşünebilirdim....
ne kadar kavga etsekte bizi sinirden öldürselerde Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin benim aileminde her üyesinin bir bahanesi var eşimin ailesininde bahanesi olmasada pek ilgili değiller eşim erkek haliyle kimseye minnet etmicez Allah bi kolayını verecek ikimiz üstesinden gelicez herşeyin diyor bu da beni daha çok rahatlatıyor Allah hepimize bir an önce toparlanacağımız hayırlı doğumlar versin ki kimseye muhtaç olmayalım....
benegi fln giyiriyorlar bir ise yradiklari yok. Onlarin da sucu degil sistemin sucu. Devlet hastanelerinde kotu muamele oluyor hatta ozelde bile. Kimse bu muameleyi gormek istemedigi icin ozele gidiyor. Ozeldeki dr.lar da kesiyor istehim dur bakayim benim kagitda ne yaziyor ama o zaman sanci çikmamistiki 0 yaziyodur herhalde : ))))
gicik oluyorum eften puften bahene uretip sezeryana alaan dr a,Tr de olsam her dr dan kavga eder çiakrdim normal yaptiracak bulana kadar : )))
tamam beklemek uzun ama o meslegi seçtiyse onu zaten kabullenmis oluyor bekleme olayini yani ..
Tr deki ebeler ne is yapiyorki ?
oglum 40+3 te 3100 dogdu. Bu haftalarda 2 kilo bile degildi. Suyu azdi o yuzden kilo almiyordu sanirim. Kucuk kucuk bi suru kiyafet aldim 3500 ve ustu dogarsa giyemez pek. Ama saglikli olsn da kilo hemen aliyorlar emebilsin yeter ki dedigin gibiMaasallahbebisler gününe kadar beklerse 3500-4000 arası doguyorlar genelde.tabii genetik faktörler de önemli.Bana gire ortalama bebek 3 kg civarı doğuyor ama 2,5 kg da olsa sağlıklı olsunlar da. Benim korkum kuvoze girmesinler.çünkü bebeği gösteriyorlar genelde.sütunu sahip veriyorsun filan.e bebisini kucağına alıp kokusunu içine cekmedikce sütun Nasil artabilir?sut olayı hormonlarla ilgili biraz da.bi de insan üzüntülü olur ne bileyim sütü gelmez filan en çok onlardan korkuyorum.aslında hic sut problemim olmadi çok şükür. Ama ne bileyim korku işte
Benim ilk doğumumdaki korkumu duysan ölürsün gulmekten.ya sezeryan olursam o arada deprem olursa beni karnıyarık gibi ortada bağlı bırakıp kaçarlarsa diye düşünüyordum.insan ilk doğumunda psikopata bağlıyor.yaşadığını kaygılar normal.abartip kendini sıkıntıya sokma yeter.
ilerleyesi varmis demek ki bebegin. Ben ne kabizlik cektim cekiyorum da birsey oldugu yok. Zamaninda gelir ins senin bebekDrumla bgn görüştüm, subat basi dedigi dogum tarihini 20 ocaktan spnra beklemeye basla dedikabizlik ve oksuruk bebegi iteklemis sanirim dedi, bebek kanala dogru ilerlemeye baslamis -soktayim
Isin garibi orda ben hissetmiorum bakiorum cihaz yukselio yandik yine yatmaya devam diorum
Valla bilmiyom ki canım hiç bi tarafım Şiş değil elim Ayağım hala aynı karnım Büyüdü çok bide memeler :) ama şok oldun doktora gittiğimde 19 Aralık'ta gittim o zamandan bu zamana 1.700 almışım ondan şok oldun gıcık Dr kızar kesin belkide ödemdir nasıl anlıcam ki yürüyüşte yapıyorum çok su içiyorum neyi kessem acaba
Gaz çıkarma zorlaşıyormu sezeryandan sonra.? Oda ayrı bi süreç mi ?kuzum burdaki hastanelerde öyle sezeryanda gazını çıkarana kadar en fazla 2 gün n.doğumda 1 gün yatıyosun dediğin gibi normal olursa pek kimse gelmez, gelen gelir alır gelemeyen eve gelirse oradan alır ben 35 tane yapıyorum gelebilecekleri sayarak yapmaya çalıştım çok fazla olup elimde kalsın da istemiyorum çünkü....
kızlar ben artık 38 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?