2015 Şubat Anneleri

Slm arkadslar dun gece de yazdimkimse cvp yazmadi,benimle ayni sikintiyi yasayan yokmu hic? Dun gece de beri ara ara karnim sertlesiyor kasilmalar oluyor bi tarafa sipsivri cikiyor bi muddet kaliyot oylr midemdecok rahatsiz ve surekli wcye gidiyorum ya daha 34.haftamdyaim erken gelmesin nolur dua edin..hafta sonu doktoruma ulasamaidm pztsi randevum vardi zaten..bu sertlesip sivrilmesi normalmi? ikinci bebegim ama ilkte hatirlamiyorum oluyormuydu ??hic yasayan varmi ltfn cvp yazin(((

doğumda yalnız mı olacaksın annen gelecek mi?
Tabiiki ailem gelicek ama.daha erken subatin sonuna dogum. Daha doktor normal mi sezeryan mi bilemeyiz erken dedi.ona gore oncesinden gelicekler de su an yalnizim, kayinvalide ve gorumcem de sagolsun pek ilgili degiller ama esimden yana cok sansliyim o boyle biri olmasa napardim bilemem.

Evde kasiliorum hissediyorum ama niyeyse nstye baglaninca hissetmiyorum oda yuzlere vuruyo.benimki bir aydir dogum kanalinda yurumem yasak yatiorum

Belki de yattığını için hissetmiyorsundir olabilir mi? Yatmak da çok zor Allah kolaylık versin oğlumda yaşamıştır bi sure neyse ki az kaldı canım sık dişini

ben hiç yaşamadım nasıl bişey bilmiyorum
doktoruna ulaşamadıysan acile git bence böyle korkarak bekleme

bende yalnızım annem gelecek doguma
bazen cok sıkılıyorum yalnızlıktan
kv görümceyi boşver eş daha önemli heleki böyle durumlarda

ay ne terbiyesiz insanlar yaa o kadar özen yap millet yırtsın yesin yeniden istesin tamam yensin diye yapıyorsun ama bari dışarı çıkınca evine gidince yap hatta özenle aç pakedi ki süsü sakla hatıra diye ama nerde insanlarda o kadar düşünce..... görümcemin eşi ameliyat olmuştu sözde geçmiş olsuna gelenler kadının evine sabah kahvaltısına gelip akşam yemeği yedikten sonra çay içip gidiyorlardı kadın onlara hizmet etmekten kocasıyla çocuklarıyla ilgilenememişti o yüzden ben mesafeli yaklaşıyorum ki ziyaretleri kısa sürsün .....benim gittiğim hastanede de oda süslüyorlarmış ama senin ki bayağı detaylı bende fark ödemek istemiyorum sadece fotoğrafçı olsa fiyatta uygun olsa belki düşünebilirdim....

bende yalnızım annem gelecek doguma
bazen cok sıkılıyorum yalnızlıktan
kv görümceyi boşver eş daha önemli heleki böyle durumlarda

Annenin uzakta olmasi gercekten cok zor hele hamilelikte. Benim temizlikte bile esim yardim ediyor iste elinden geldigince. Calisiyo onlar da insan kiyamiyo nolursa olsun. Annenin varligi da daha baska oluyo bu donemde insan annesine daha cok ihtiyac duyuyo sanirim bazen aglayacak gibi oluyorum dusundukce cok zor..

canım benimde karnım bazen sertleşiyor ama bebek bir yerlerini dayadığı için öyle çünkü biraz ovalayınca düzeliyor, sık idrara çıkma hepimizde var hem bol su içmekten hem bebek mesaneye baskı yapıyor ondan....ama başka bir korkun varsa hastaneye git senin dr'una ulaşamasalar bile başka bir dr'la görüşüp seni bilgilendirirler.....

bu dedıklerının hepsını yasıyorum haftalardır ama sorun olarak hıc gormedım ben..telaşlanma bence..doğuma yakınız olucaktır,benmde 2. gebelıgım.

ne kadar kavga etsekte bizi sinirden öldürselerde Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin benim aileminde her üyesinin bir bahanesi var eşimin ailesininde bahanesi olmasada pek ilgili değiller eşim erkek haliyle kimseye minnet etmicez Allah bi kolayını verecek ikimiz üstesinden gelicez herşeyin diyor bu da beni daha çok rahatlatıyor Allah hepimize bir an önce toparlanacağımız hayırlı doğumlar versin ki kimseye muhtaç olmayalım....

Doktordan geldik ilk defa nstye girdim doktor kızdı bu şikayetlerin varda niye gelmek için bekliyorsun diye. Çünkü sancılar böyle başlıyormuş. Allaha şükür nstde bişey çıkmadı. Demekki ara ara sancı tutuyor dedi doktor evde dinlenmemi söyledi eve geldik

anlattıkların bende de var sertleşme olunca yat dinlen
bebek artık sığamıyor içeriye normal yani
ben bugün sordum doktora midemin üstüne kaburgalarıma dayıyor bir yerini dedim
poposunu dayıyor kafası aşağıda dedi
yavaş hareketlerle hafifçe ovala yada elini koy oraya
çeker kendini
o hareket ettikçe mesaneye baskı yapıyor tuvalete gitmen normal
ama aklında şüphe varsa acile git istersen

işte bende bu yüzden şeker yapmak istemedim aynı şey başıma gelmesin diye
sabunu yiyemezler en kötü ihtimal atarlar yada kullanırlar
yüzsüzlüğün bu kadarına pes valla sabahtan gelip akşam gitmek nedir ya yatıyada kalsınlar
ben olsam yatıyada kalsaydınız derdim

Aminn.. cok haklisin canim. Ne olursa olsun onlar yanimizda hep. Bana da aynisini diyor kendi ailesinin ilgisizligine ben uzulunce biz birbirimize yeteri allahin izniyle, ben yanindayim sen hic korkma ve endiselenme demisti. En onemlisi eslerin anlayisli, merhametli olmasi. Anne bambaska ama omur boyu hayati esimizle paylasicaz sonucta..

benegi fln giyiriyorlar bir ise yradiklari yok. Onlarin da sucu degil sistemin sucu. Devlet hastanelerinde kotu muamele oluyor hatta ozelde bile. Kimse bu muameleyi gormek istemedigi icin ozele gidiyor. Ozeldeki dr.lar da kesiyor iste

oglum 40+3 te 3100 dogdu. Bu haftalarda 2 kilo bile degildi. Suyu azdi o yuzden kilo almiyordu sanirim. Kucuk kucuk bi suru kiyafet aldim 3500 ve ustu dogarsa giyemez pek. Ama saglikli olsn da kilo hemen aliyorlar emebilsin yeter ki dedigin gibi

karnıyarık mı?Hay Allahım güldürdün akşam akşam Allah da seni güldürsün.

Drumla bgn görüştüm, subat basi dedigi dogum tarihini 20 ocaktan spnra beklemeye basla dedi kabizlik ve oksuruk bebegi iteklemis sanirim dedi, bebek kanala dogru ilerlemeye baslamis -soktayim
ilerleyesi varmis demek ki bebegin. Ben ne kabizlik cektim cekiyorum da birsey oldugu yok. Zamaninda gelir ins senin bebek

Aslında ödemi su atar ama zaten çok içiyormuşsun. Belki bebiş almıştır o kiloları haftada dörtyüz gram falan alabiliyor.

Gaz çıkarma zorlaşıyormu sezeryandan sonra.? Oda ayrı bi süreç mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…