2015 Şubat Anneleri

Ben de erkek diye düşünüyorum...Ama çin takvimi kız diyor.Bir oğlum bir de kızım var.Rabbim üç meleğimi de sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.(cümlemize) amin.

Blackcim benim de erkek diyor :)) cin takvimi kiz demişti oysaki. Kesede solda gorunuyor ama :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kesede şuna dikkat ettim bak oğlumun 8. hafta kesesi solda evet ama fasulye gibi kesesi yuvarlak değil tam. şimdi ki tam yuvarlak çok solda değil ama sola yakın. dr sordum ben bunu dr bebek hareketli ki sola sağa diye bir teori yoktur ama nu teorisini onayladı eve o bilinen bir gerçek dedi. ama yine de %90 doğruluk payı mutlaka yanılma payı olabilir dedi. bana da çin kız diyor rus erkek. şimdi de kız diyor görümcem ısrarla erkek diyor hatta az önce aradı ikiz erke doğurdun rüyamda diyor. kaynanamda ses yok. annem çaparlaşmışsın diyor kız bu sefer babannem içime kız doğuyor hayırlısı diyor. eşim kızım diye seviyor ki oğlumda ben hep erkek derdiim de oğlum diye sevmedi dr erkek diyene kadar. bu sefer hep kızım ister de almam mı diyor :) ben de hiççç bişey hissetmiyorum. ne kız ne erkek ilk zamanlar kız olsun derdim Rabbime hayırlı sağlıklı bir kız evladım olsun diye dua ettim ama artık sadece sağlıklı ve hayırlı evladım olsun diyorum. kız erkek farkeder mi evlat neticede. oğlumun bebekliği çok güzeldi. abisine benzesin babamın gözleri deniz mavisi gözleri de ona benzesin :)

Kızlar ya ben özel mesaj atamıyorum o yüzden listeye eklenemedim bir türlü...

black kurban yaz cnm mesajıoma cvp açıyorum bilgisayarı hadi :)

ne de olsa akşama koca yok sahura anca gelir. oğlanın karnı tok ben tokum açım da ekliyim hadi

kızlar benimde uc gundur kanamam var.dr düşük tehlıkesi var dedi.netten de araştırdım.cogunlukla herkes de olmuş.cevremde olmadığı ıcın bılemıyorum.acaba böyle bsy yasayan oldumu veya duydunuzmu?bide geçici bsy mı...ve suan progestan kullanıyorum.

Ben de erkek diye düşünüyorum...Ama çin takvimi kız diyor.Bir oğlum bir de kızım var.Rabbim üç meleğimi de sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.(cümlemize) amin.

maşallah cnm erkeği de kızı da tatmışsın gelen sürpriz olsun. annelerin hisleri genelde doğru çıkar ama Rabbim gönlündekini versin inşallah.

geçmiş olsun cnm bu gebeliğimde değil ama oğlumda 4. ayıma kadar hep kanama oldu bende de çok şükür sağlıkla geldi dünyaya. İçini ferah tut.

Black Canım ya mesaj atma hakkım yokmuş sana özelden yazdım ama malesef gitmedi 20 mesa yazmam mı ne gerekiyormuş tam olarak anlamadım. Bende Sizlerdeki gibi bebeğimin gelişimini gösteren alttaki göstergelerden istiyorum ama nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım

ok cnm.
profil düzenleme paneline giriyorsun cnm. alt taraflarda bebeğinizin muhtemel doğum tarihi yazıyor. oraya beklenen doğum tarihini yazıyorrsun ve kaydet diyorsun. ve bakıyorsun seninde çizelgen olmuş..

bu arada listede yoksan bilgilerini de yaz ekliyim hemen bilgisayarı açtım...

geçmiş olsun cnm bu gebeliğimde değil ama oğlumda 4. ayıma kadar hep kanama oldu bende de çok şükür sağlıkla geldi dünyaya. İçini ferah tut.

cok saol canım allah razı olsun.benm ıkıncı gebelığim.ilkinde de 8 haftalıktı kalp atışını duymadık.mecburen kürtaj oldum.yaklasık aradan bır yıl gectı.ıns bu defa bsy olmaz hayırlı sağlıklı olur.dr dınlenmen gerek dedi.calısıyorum ben ama bgn rapor aldım 10 gun evde yatayım diye.sen ayrıca farklı bsy yaptınmı?ne bileyım yeme içme.ne yapsamkı acaba?

yemek açısından hiçbir şey yapmadım cnm çok fena bulantım vardı hep turşu ve dondurma yerdim çekirdek yerdim oğlanda ilginç ama. annem geldi 15 gün annem baktı valla dr wc ye giderken 3 kere düşüneceksin demişti bana bende gerçekten iyice sıkışıp wc ye giderdim onun dışında hep yattım hep yattım.İnşallah sende atlatırsın cnm. 10 gün sonra bence bi 10 gün daha al cnm ne kadar dinlenirsen o kadar iyi. birde annen felan yakınsa onda kal hiç iş yapma.

AYY ÇOK DEĞİŞİK YAA
HEYCANLANDIM ÇOK FECİİ
ALAHIM YAA MUCİZEVİ BİŞEY

Keşke benim ikizlerim olsaydı.... Bende eşimde o kadar çok istedikki ama bizi layık görmemiş Allahım.. Ben sana bişi anlatayım mı ? Kadının biri hamileymiş ve o bebeği hiç istemiyormuş ama hiç. Bebek doğduğunda inatla anneye sarılmamış ve göğsünü emmemiş. Başka kadınların göğsünü almış direk asla anneainden almamış. Onlar şu an minicik ama herşeyi hissediyorlar. Onlarla aran da çok kuvvetli bi bağ var aslında minicik kalpleri atıyo can var içinde can. Bu bi mucize. Aklını başına devşir .

dr da cok bsy demedi aslında.raporu bile ben ıstedim.çalışıyorum bilgısayar basındayım sabahtan aksama kadar.evde dinleneyim dedim.ıns su 10 gun de düzelme olursa bir 10 gun daha alacağım zaten.ınş bu sürecı kolay atlatırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…