- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Blackcim benim de erkek diyor :)) cin takvimi kiz demişti oysaki. Kesede solda gorunuyor ama :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ya ben özel mesaj atamıyorum o yüzden listeye eklenemedim bir türlü...
Ben de erkek diye düşünüyorum...Ama çin takvimi kız diyor.Bir oğlum bir de kızım var.Rabbim üç meleğimi de sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.(cümlemize) amin.
kızlar benimde uc gundur kanamam var.dr düşük tehlıkesi var dedi.netten de araştırdım.cogunlukla herkes de olmuş.cevremde olmadığı ıcın bılemıyorum.acaba böyle bsy yasayan oldumu veya duydunuzmu?bide geçici bsy mı...ve suan progestan kullanıyorum.
bunda da erkek çıktı yok artık :)) ben diyorum ya benimki kesin erkekk
hayırlısı olsun tatlım sen ne hissediyorsun?
Black Canım ya mesaj atma hakkım yokmuş sana özelden yazdım ama malesef gitmedi 20 mesa yazmam mı ne gerekiyormuş tam olarak anlamadım. Bende Sizlerdeki gibi bebeğimin gelişimini gösteren alttaki göstergelerden istiyorum ama nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım
geçmiş olsun cnm bu gebeliğimde değil ama oğlumda 4. ayıma kadar hep kanama oldu bende de çok şükür sağlıkla geldi dünyaya. İçini ferah tut.
cok saol canım allah razı olsun.benm ıkıncı gebelığim.ilkinde de 8 haftalıktı kalp atışını duymadık.mecburen kürtaj oldum.yaklasık aradan bır yıl gectı.ıns bu defa bsy olmaz hayırlı sağlıklı olur.dr dınlenmen gerek dedi.calısıyorum ben ama bgn rapor aldım 10 gun evde yatayım diye.sen ayrıca farklı bsy yaptınmı?ne bileyım yeme içme.ne yapsamkı acaba?
çıkmaz mı kıssss yerim onları hemen 12. haftada eller kollar hareket ediyoki ne.. biz oğlumu 11. haftada görmeye gittik özlemiştim. valla ayağa kalktı oyunlar yaptı resmen gözyerleri kapalı eller kollar oyuyo yoruldu oturdu sonra yavrum. çıktı hala aynı eller kollar hiç durmaz hiçç..
ay bende valla yaa.. bazen kız hayal ediyorum bazen erkek çok keyif verici oluyo hayal kurmaya bayılıyorum hele ki böylesi çok mutlu birşey için...
Terapist ne yapcak ki bana bebeğin birini alamayacagına göre derdime derman olamaz ki hormonlar falan değil bu bayagı aklım başımda istemyrm iki tane bebek küçük canavarlar gibi geliyo bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ekşi mi seviyorsun cnm tatlı mı?
yemek açısından hiçbir şey yapmadım cnm çok fena bulantım vardı hep turşu ve dondurma yerdim çekirdek yerdim oğlanda ilginç ama. annem geldi 15 gün annem baktı valla dr wc ye giderken 3 kere düşüneceksin demişti bana bende gerçekten iyice sıkışıp wc ye giderdim onun dışında hep yattım hep yattım.İnşallah sende atlatırsın cnm. 10 gün sonra bence bi 10 gün daha al cnm ne kadar dinlenirsen o kadar iyi. birde annen felan yakınsa onda kal hiç iş yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?