2015 Şubat Anneleri

Dünürüm, cinsiyet için ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun? Ben 24 ünde gitmeyi düşünüyorum.

evet canım çok haklısın valla kuzum benim herif nasıl kendi başına tatil planı yapıyosa kendide gitsin çok yorucu oluyo zaten söylenip dursun çok sinirimi bozarsa üstüne kusarım olur biterr

Dünürüm, cinsiyet için ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun? Ben 24 ünde gitmeyi düşünüyorum.

Benim kide 27 sinde tam arefe gunu allahim insallah o.gunlerde gelirde hayirli.haberler aliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende gecen hafta gıttım dr a.kese olusmus bı sorun yok deı.haftaya kontrole gel dedi.ctesi gecesı ağrılı lekelenmem oldu.pazar gunu de ara ara devam etti.dr aradım progestan almamı soledı.kanama devam ederse ptesı gel dedi.dun gıttık.düşük tehlıkesı var dedi.ama kesede bırza buyumustu anlamadım yani.sendekı leke sureklı mi oluyo.bide böyle lekelenme gören varmı acaba.cok tedirginim

http://www.babybpm.com/

Bebisin kalp atisini ve USG gününü haftasini yasin cinsiyeti veriyor. Çoğu kişide tutmuş. Deneyin bakalim ben de kiz cikti :)

Allah benden birini alıp olmayanlara versin inşallah bn isyan etmyrm bu sadece bi dua

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim sen çok bunalmışsın ve ne dediğini bilmiyorsun( inşallah çok yakında sıkıntıların geçtiğinde bu sözlerinden pişman olacaksın. bu bir kontenjan değil ki bağışlayasın. onlar artık var. kalpleri atıyor. yaşıyorlar. bu dua birinin ölmesini istemekten başka bir anlama gelmiyor. rabbim sonsuz hazinesinden isteyip de olmayan herkesin yüzünü güldürsün ama senin bebeğinle değil lütfen kucağında olduklarını hayran hayran sana baktıklarını hayal et, mis gibi kokularını duy ve tekrar düşün birini seçebilirmisin

Saolun kızlar bekliyoruz şimdi iğne vurcaklar kalp atışları normal dedi Dr inşallah iyi olur yatış verdi yanlız bırakmayın burda beni

Canim ya insallah iyi olursun. Kanaman olmuştu bi an afalladim. Allahim esirgesin sizi.

Son düzenleme:

Bakiyorum simdi canim sonucu yazarim :)

Allah benden birini alıp olmayanlara versin inşallah bn isyan etmyrm bu sadece bi dua

Allahin sana verdiği lütfu geri almasini istemek bir dua olamaz asla. Lütfen kendine gel. Kotu birşey yazip gonlunukirmak istemem ama birini alsin derken iki bebeğini alir ve sana bir daha bebek vermezse o zaman bu acilarin bin kati olsun da yine isterse besiz olsun dersin bunu unutma. Kendini toparla ve güzel şeyler düşün. Kucagindaki hallerini düşün büyüyüp sana anne dediklerini düşün. Pozitif ol.

Saolun kızlar bekliyoruz şimdi iğne vurcaklar kalp atışları normal dedi Dr inşallah iyi olur yatış verdi yanlız bırakmayın burda beni

Canim neden kanaman oldu ya simdi? Agir is mi yaptin ne oldu? Güzel haberlerle gel inşallah.bazi gebeliklerde oluyor oglumda da çok kanamam oldu benim şükür saglikli
Bak. Hic kotu düşünme minnosun annesini Üzmez. Yalniz değilsin cnm hep yanindayiz.

Pardon ama şubat anneleri cinsiyet öğrenme olayına ne ara girdi yaw :s
ne çabukk :26::26:

ee cnm çoğu dr 12.13.14. haftalarda ½70 söylüyor. bak ocak annelerine çoğunun belli olmuş bile. kızlar biraz daha geç gösterir de erkekler ben oğlumu 14. haftada %100 öğrendim mesela.

ee cnm çoğu dr 12.13.14. Haftalarda ½70 söylüyor. Bak ocak annelerine çoğunun belli olmuş bile. Kızlar biraz daha geç gösterir de erkekler ben oğlumu 14. Haftada %100 öğrendim mesela.

hımm ne güselmiş be
ayy pipisi çıkıyo mu hemen

mrb ark bende şubat annesi olacağım inş :) nasılsınız

Hoşgeldin canim aramiza. Allah saglikli evlat ve hamilelik versin inşallah.

Merak canim.bu napalim :) doktora diretmek zamanki da gelmedi henüz vakit geçirip yok kiz yok erkek keyif aliyorum ben acikcasi :)

Blackcim benim de erkek diyor :)) cin takvimi kiz demişti oysaki. Kesede solda gorunuyor ama :)

ay evet gerçekten zevkli
Ama ben erkek hissediyorum hep
kız derse doktor şok olurum

hımm ne güselmiş be
ayy pipisi çıkıyo mu hemen

çıkmaz mı kıssss yerim onları hemen 12. haftada eller kollar hareket ediyoki ne.. biz oğlumu 11. haftada görmeye gittik özlemiştim. valla ayağa kalktı oyunlar yaptı resmen gözyerleri kapalı eller kollar oyuyo yoruldu oturdu sonra yavrum. çıktı hala aynı eller kollar hiç durmaz hiçç..

ay bende valla yaa.. bazen kız hayal ediyorum bazen erkek çok keyif verici oluyo hayal kurmaya bayılıyorum hele ki böylesi çok mutlu birşey için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…