hayırlı olsun canım. benımde subat 4 gorunuyor ama muhtemelen ocakta olur. onemlı degıl ne zaman olucagı. burda bırıbırımızın sevıncını derdını paylasıyoruz b-muhım olan bu. hoşgeldın aramıza
Kardes olunca kurtulcaz mı sence:) biz de ana kiz gezentiyiz zaten ondan iyice sasriyor napicagini anne hamilelikten baba oructan iptal sosyallik sifir sikiliyorlar haliyle.ayy bu halde memleket iisleri de cekilmez haklisin
Vajinal olani kullansan hapi kadar sarsmiyor
Günaydin canım oh maşallah dilerim bu saatten sonra gecer gider
Dünürüm, cinsiyet için ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun? Ben 24 ünde gitmeyi düşünüyorum.
tansiyon durumlarınız nasıl,benim çok düşüyo ve başım fena dönüyor.midemde arada bi bulanıyor oyle böyle değil.kahverengi lekelenmem de oluyor arada içim çok huzursuz.dr da 16 sında çağırdı ama ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum bebeği ve kalp atışlarını görebilirmiyiz ki onuda bilmiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Allah benden birini alıp olmayanlara versin inşallah bn isyan etmyrm bu sadece bi dua
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saolun kızlar bekliyoruz şimdi iğne vurcaklar kalp atışları normal dedi Dr inşallah iyi olur yatış verdi yanlız bırakmayın burda beni
http://www.babybpm.com/
Bebisin kalp atisini ve USG gününü haftasini yasin cinsiyeti veriyor. Çoğu kişide tutmuş. Deneyin bakalim ben de kiz cikti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah benden birini alıp olmayanlara versin inşallah bn isyan etmyrm bu sadece bi dua
Saolun kızlar bekliyoruz şimdi iğne vurcaklar kalp atışları normal dedi Dr inşallah iyi olur yatış verdi yanlız bırakmayın burda beni
Pardon ama şubat anneleri cinsiyet öğrenme olayına ne ara girdi yaw :s
ne çabukk :26::26:
ee cnm çoğu dr 12.13.14. Haftalarda ½70 söylüyor. Bak ocak annelerine çoğunun belli olmuş bile. Kızlar biraz daha geç gösterir de erkekler ben oğlumu 14. Haftada %100 öğrendim mesela.
mrb ark bende şubat annesi olacağım inş :) nasılsınız
Pardon ama şubat anneleri cinsiyet öğrenme olayına ne ara girdi yaw :s
ne çabukk :26::26:
Bebisin kalp atisini ve USG gününü haftasini yasin cinsiyeti veriyor. Çoğu kişide tutmuş. Deneyin bakalim ben de kiz cikti :)
hoşgeldin canim aramiza. Allah saglikli evlat ve hamilelik versin inşallah.
Merak canim.bu napalim :) doktora diretmek zamanki da gelmedi henüz vakit geçirip yok kiz yok erkek keyif aliyorum ben acikcasi :)
hımm ne güselmiş be
ayy pipisi çıkıyo mu hemen
Hoşgeldin canim aramiza. Allah saglikli evlat ve hamilelik versin inşallah.
Merak canim.bu napalim :) doktora diretmek zamanki da gelmedi henüz vakit geçirip yok kiz yok erkek keyif aliyorum ben acikcasi :)
ay evet gerçekten zevkli
Ama ben erkek hissediyorum hep
kız derse doktor şok olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?